Kaj je trgovalni račun v Prometeju? In kako to veš?

Steam - storitev za distribucijo digitalnih kopij računalniških iger in programov. Ustvaril Steam by Valve. Stream služi kot shranjevanje in nalaganje računalniških iger prek interneta. Prav tako zagotavlja stalno podporo za posodobitve in novice, povezane z igro ali programom.

Po nakupu v "Promotorjih" ostanejo vezani na vaš račun in v vsakem trenutku se lahko prijavite v sistem in prenesete želeno digitalno različico. Prva različica "Them" se je pojavila leta 2002 med testom beta. Potem je bila storitev izboljšana in dodane so bile nove funkcije za uporabnike. Prvotno, v "Steam" lahko kupujete samo igre, toda kmalu so bili dodani programi.


Popis "para"

Funkcija popisa se je prvič pojavila zaradi posodobitev TF2, kjer je človek dobil novo orožje. Njegovo skladišče je bilo "Stream". Dodajanje tega odseka je imelo zelo pomembno vlogo za Valve. Sčasoma so se pojavili predmeti, ki ne spadajo v mehaniko igre, ampak preprosto spremenili videz določenega subjekta. Igralci imajo zdaj priložnost, da si ogledajo inventar "Stream". Predmeti so se začeli pojavljati ne samo v TF2, temveč tudi v drugih igrah. V letu 2011 se je sistem poprave izboljšal in dodal nov sistem njihove izmenjave, kar je bistveno spremenilo koncept "platforme". Točke inventarja so bile tudi darilni kuponi, popusti in hifije igre. Zdaj imajo uporabniki možnost izmenjavedrugih uporabnikov. Lahko rečemo, da je med ljudmi vzajemno koristen sporazum o izmenjavi predmetov, in "Step" deluje kot posrednik, ki zagotavlja celovitost transakcije. V določenem obsegu so postavke sčasoma postale valuta znotraj spletnega mesta.


Zamenjava zamenjave

Da bi ponudili zamenjavo drugemu uporabniku, morate najprej ugotoviti njegov trgovalni račun, kjer služi kot referenčna povezava za izvedbo izmenjave. po ustvarjanju dobičkonosne ponudbe za vas in za osebo, s katero se izmenjujete, uporabnik prejme sporočilo, nato pa odloči, ali potrebuje to izmenjavo s tem, da sprejme trgovino ali jo zavrne.

Kaj je trgovalni račun?

Uporabniki "koraka" pogosto ne raziskujejo njegovih zmogljivosti. S preučevanjem spletnega mesta lahko brez težav izvedete operacije v kratkem času. Veliko ljudi, tudi po daljši uporabi "Stima", ne ve, kakšen je trgovalni račun. To je povezava do ponudbe za izmenjavo z vašim uporabniškim računom. Ugodnost offset trgovanja je, da uporabniku ni treba dodati nekoga prijatelju, da bi opravil zamenjavo. Poiščete lahko tudi svojo povezavo za izmenjavo. Čeprav ne vsi vedo, kje lahko najdete promocijo za trgovanje v "Steam". Če boste delili z drugimi uporabniki, boste to funkcijo zagotovo potrebovali.

Kako izvedeti svoj trgovalni račun

Za informacije o trgovanju na spletu se morate prijaviti v svoj račun "Step", nato pa ga najti.v vašem inventarju, lahko greste tja ali prek odjemalca ali prek spletnega mesta. Po tem morate klikniti gumb "Ponudbe". V naslednjem koraku kliknite na povezavo »Kdo mi lahko pošilja predloge za skupno rabo?«. S klikom na povezavo se prikaže stran na dnu katere bo vaš trgovalni račun. Tudi tukaj lahko ustvarite nov trgovalni račun, če je vaš star v slabih rokah in prejmete ponudbo za izmenjavo neželene pošte.

Prekletstvo goljufov in kako jih ne bi ujeli

. S prihodom možnosti izmenjave "Steam" so se pojavili tudi goljufi, ki želijo izkoristiti prednosti drugih uporabnikov. Vsi se popolnoma zavedajo, kaj je trgovalni račun in kaj z njim narediti za osebno korist. "Parna" vodi do ostrega boja s prevaranti, ne da bi jim dali možnost, da bi prevarali osebo. Izkušeni uporabniki že dolgo poznajo metode, s katerimi goljufi delajo in ne sodijo v njihove trike. Tudi, če ste skušali prevarati, lahko to osebo zahtevate v poročilu "Steam", kjer se vodi preiskava, in bo kaznovan.
Prevaranti iščejo uporabnika, ki ne ve posebej, kaj je trgovalni račun in njegove zmožnosti. Pod nekakšno pretvezo se naučijo te informacije o uporabniku in nato tudi zahtevajo sejo ID osebe, ki ga zavede. Potem gre vse najlažje. Prevarant pošlje izmenjavo, v kateri zamenja vse vaše predmete, ponujajoč v zameno za eno slabo stvar ali nič. Z uporabo sessionID-a, brez prekinitve potrdi izmenjavo z odvzemom vseh predmetovzase.

Sorodne publikacije