Najhitrejši avto v GTA: San Andreas. Vrhunski super hitri avtomobili

Igra "GTA: San Andreas" še vedno igra veliko, in to ni presenetljivo, saj je mojstrovina. Igra je sestavljena iz številnih dejavnikov, in sicer: velikega odprtega sveta, velikega izbora avtomobilov, fascinantne ploskve in, kar je najpomembnejše, spletnega načina, imenovanega "GTA Sampo". V igri je res veliko avtomobilov, od navadnih in starih do super-hitrih in tehnoloških. Kaj je najhitrejši avto v GTA: San Andreas?

Določitev dobrih avtomobilov "DTA"

Torej, kot je navedeno zgoraj, je res veliko avtomobilov. Obstajajo različne kategorije hitrosti v igri so tiste, ki dosežejo največjo hitrost počasneje, vendar je njihova končna hitrost višja, nekateri, nasprotno, pospešijo zelo hitro, potem pa hitrost ni previsoka. Obstajajo tudi različni modi, ki v to igro dodajajo nove super hitre stroje. Toda kaj je najhitrejši GTA: San Andreas?Najhitrejša vozila "GTA: SA"

1. Na prvem mestu je lep, lep in izredno visok hitrost, imenovan Infernus. Pogosto se srečuje v igri, ima zelo privlačen videz. Infernus je najhitrejši avto na GTA: San Andreas. Ta avtomobil se hitro pospešuje, največja hitrost je 240 km /h. To je najboljši avto za ljubitelje dirk. Avto je lahko čudovito uglašen, potem pa bo videti še bolj hladen. Odličen zvok motorja. Takšne naprave imajo praktično enako hitrost, vendar so bile razvrščene v ratingu po vrsti. Čeprav je to bolj verjetno odvisno od igralčevega okusa. Postalo je jasnoda je Infernus najhitrejši avto v "GTA: San Andreas", vendar lahko izberete druge, ki so vredni pozornosti igralca.


2. Kolo pod imenom Cheetah - drugi avto na hitrosti, hitrosti pospeševanja itd. Avto izgleda zelo lepo, kot Infernus, zelo hitro. Problem je, da ni tako pogosta. Hitrost - 230 km /h.
3. Še en zelo hiter avto - Banshee. Srečuje se zelo pogosto, na najbolj naključnih mestih. Ima odprt pogled. Največja hitrost tega dirkalnega avtomobila je 200 km /h, avtomobil se pospešuje, vendar ne tako hitro kot Infernus.

Kateri avto izbrati?

Zgoraj opisani super hitri, priljubljeni in dobro zasnovani stroji. Vendar pa niso vedno tam. Izbira avtomobilov GTA: San Andreas je precej velika. Obstajajo avtomobili, kot so Comet, Emperor, Fortune in drugi s hitrostjo okoli 200 km /h, zato se zelo hitro pospešijo. Obstajajo tudi edinstvene tiste, ki jih lahko najdete na tekmovalnem prizorišču (športni avto), v eni izmed igralskih zgradb pa je na voljo tudi risanka. Te edinstvene avtomobile lahko najdete na različnih mestih. In če je avto strmoglavil iz topa, je nujno, da se postavite v garažo.

Zakaj ti modeli?

Da, igra ima veliko samokolnic z visoko hitrostjo in dobrim overclockingom, tako da so boljši le tisti stroji, ki se najpogosteje srečujejo, ki se lahko tuning na različne načine, tako v smislu moči in zvoka motorja. Konec koncev, glavna stvar pri vožnji - udobje. In z namestitvijo nekaterih modsov, lahko te stroje obrnetev lepši in močnejši.

Katere spremembe naj namestim?

Če je igralec našel stroj, ki ga potrebuje, vendar pa videz in leto izdaje dopuščata še veliko želje, lahko v tem primeru uporabite posebne spremembe, ki jih ustvarijo igralci za igralce. Z njihovo pomočjo lahko prilagodite videz teh avtomobilov, jih osvežite, pospešite in dodate nove možnosti uglaševanja.

Sorodne publikacije