JavaScript /stack

javascript nima sklada, vendar obstaja matrika, ki se lahko uporablja kot stack. Istočasno lahko z manipuliranjem metod za javascript push /pop array dobite stack, matriko in lastno organizacijo podatkov.

[thumb] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2017-04/stek-javascript-push-pop_291.jpeg [/thumb]
V prvem približku matrike - je običajna in priljubljena podatkovna struktura. Toda delo z njimi kot stack jim ne daje sintakse za jezikovne sposobnosti. Dodaj /odstrani s pomočjo javascript push /pop na koncu ali unshift /shift start ni le priročen, ampak praktičen.


Uporaba metod

Niz lahko zapolnimo z novimi elementi z uporabo metode push. Rezultat te metode je novo število elementov matrike. Inverzni postopek - metoda pop nima parametrov, temveč kot rezultat prikaže zadnji element matrike.
[palec] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2017-04/stek-javascript-push-pop_702.jpeg
Kot izhaja iz sintakse in logike jezika, polja lahko delujejo s podatki katere koli vrste.

JavaScript objekt push - nesmisel ali napredek? Jezik brskalnika ni slabši od svojih "svobodnejših" kolegov glede objektno usmerjenega programiranja, kar pomeni, da daje tudi možnost ustvarjanja objektov. Hkrati ni nobene ključne besede, ki bi kazala na vse, kar je povezano z OOP. Na splošno, kaj je v javascriptu še vedno ni dovolil, da bi imel kakšen "prost" iz brskalnika, programskega jezika. Najbolj izvirno - ustvarjanje predmeta tukaj - delo programerja, začenši z imenom objekta.
[palec] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2017-04/stek-javascript-push-pop_203.jpeg
javascript pop & amp; push metodeuporaba predmetov daje programerju možnost, da ustvari večnamenski objekt v neposrednem pomenu besede. Na primer, če imamo več med seboj povezanih, a različnih strani (predmetov, ki jih logika dialoga ni povezana), je mogoče izvajati gibanje obiskovalcev. Vstavljanje v niz (array) z metodo push predmet začetne strani (obiskovalec prišel), mu izbiro nadaljnjih ukrepov.


[palec] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2017-04/stek-javascript-push-pop_474.jpeg
] Naslednja potisna točka postavi zgornji del predmeta strani, ki ga izbere obiskovalec. Povrnitev pop-a bo vrnila nazaj. Gibanje naprej - še en potisk, in to bo ustvarilo trenutno pogovorno okno obiskovalca. To lahko razvijalcu pomaga v smislu izkušenj in statistike ter zagotavlja navigacijo v trenutni seji spletnega mesta.

Organizacija skladov, nizov in podatkov

Obstaja veliko nalog, ko rezultat zahteva večstransko izbiro. Če izberemo niz operaterjev, če ali v primeru, se bodo pojavili veliki, dolgi in razvejani "bush" pogoji.
[palec] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2017-04/stek-javascript-push-pop_755.jpeg
Na splošno to ni najhujša rešitev, ampak ko boste morali nekaj spremeniti, se boste morali dolgo spominjati, kateri pogoj je treba upoštevati, in algoritem se bo izkazal za neodločnega, in najbolj neprijetna stvar, ki lahko postane vir, je težko zaznati napake. S kupom je v skoraj vseh primerih lažje. Obstajajo naloge: morate izbrati umetnika iz več sto razpoložljivih. Vsak izvajalec lahko opravi eno od treh pozicij (od enega do treh v kateri koli kombinaciji):
  • t - do tehničnostoritve;
  • s - lahko popolnoma opravljajo popravljalna dela;
  • i - ima pravico opraviti popravila v garanciji.
  • Če želite hitro izbrati izvajalca za naročilo z želenim pogledom (delovni pogled), lahko naredite tri operacije push push in združite polje v eni vrstici.
    [thumb] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2017-04/stek-javascript-push-pop_536.jpeg
    Iskanje črte v vrstici je vedno jasnejše, kot pri mnogih pogojih. Gre za enostaven primer treh do treh različic, vendar bo tudi tukaj veliko več kode kot v eni primerjavi dveh vrstic.

    Sorodne publikacije