Najhitrejši avtomobili v "GTA 5": top-9

Ne samo v resničnem svetu, ljudje želijo imeti hladne stroje, ampak tudi virtualno. Igralni svet "GTA 5" je poln strmih pogonov. Lahko preštejete približno dvajset dobrih avtomobilov in še slabše. Ugotovimo, kateri avto v GTA 5 je najhitrejši. Identificira se lahko vsaj 9 modelov, ki so veliko hitrejši od drugih. To so kul športni avtomobili, ki so bili prikazani iz resnično obstoječih avtomobilov. Poleg tega je bila kopirana ni samo videz, ampak tudi tehnične značilnosti. Ta podobnost z resničnimi modeli je zelo impresivna in zelo privlačna za igralce. Torej, levo.

9. mesto - Pfister Comet

Ta čudovit model je zelo podoben Porscheju 996 GT2, v igri pa ime - Pfister Comet. Obstaja zelo velika začetna hitrost pospeševanja, zaradi česar je zelo neprijetno za vožnjo po njem v mestu. Prav tako ima visoko najvišjo hitrost, vendar ne tako visoko, da bi jo bilo mogoče uvrstiti na prvo mesto med najhitrejšimi avtomobili v GTA 5.

8. mesto - ugodnost Surano

Dizajn tega modela je bil upodobljen z znanim Mercedes-Benz SLS AMG. V igri ta avtomobil pospešuje do 305 km /h, vendar ga je pri takšni hitrosti zelo težko obvladovati. Naprava dobesedno izgubi nadzor. Igra ponuja številne možnosti uglaševanja za Benefactor Surano, zato je ta model priljubljen.

7. mesto - poslušaj 9F

Eden izmed najhitrejših avtomobilov v "GTA 5" in tudi v sedanjem svetu. Ima prenosni sistem s štirikolesnim pogonom za 400 konjev. Igra je na voljo 2 različici tega modela: kabriolet incoupe Avto je analogni modelu Audi R8.

6. mesto - kolobar Voltic

Posebnost je izjemno nizka raven hrupa in visoka hitrost. Coil Voltic je analogni resnično obstoječi Tesla Roadster, ki pojasnjuje nizko raven hrupa in zelo visoke začetne hitrosti. Zato bo težko upravljati ta prevoz v mestu. Obstaja tudi nenavaden nadzor in nizka razdalja.

5. mesto - Pegassi Infernus

Vsi vedo za Pegassi Infernus. Spoznala je prejšnje dele GTA in se preselila na peto. Analog priljubljenega Lamborghinija. Mimogrede, lastnosti se ne razlikujejo v primerjavi s parametri iz prejšnjega dela. Njegova edina minus je omejena nastavitev, možno je zamenjati le nekaj podrobnosti.

4. mesto - Grotti Cheetah

Grotti Cheetah je odlična samokolnica za zločine in eden najhitrejših avtomobilov v GTA 5. Ima zelo visoko maksimalno hitrost in odlično okretnost. Dizajn tega avtomobila je temeljil na športnem modelu Ferrari Enzo.

3. mesto - Vapid Bullet

Ta stroj se imenuje "krogla". Prvotno se je pojavil v igri "GTA: San Andreas" in preden je prišel v peti del, je bil odličen način za spremembo. Takšno ime ni samo dobil avto: dobesedno se zlomi in v nekaj sekundah doseže maksimalno hitrost. Analog športnega avtomobila Ford GT.

2. mesto - Overflod Entity XF

Pri izdelavi tega avtomobila so razvijalci uporabljali športni avto Koenigsegg CC8S. Zapisane so bile tehnične specifikacije, ki se praktično ne razlikujejo od modelapravi avto. To je eden izmed najhitrejših avtomobilov v "GTA 5", ki se uvršča le na prvo mesto.

1. mesto - ader tartufov

Ta avto je najhitrejši GTA na svetu, njegova kopija realnosti Bugatti Veyron 16.4 Super Sport na svetu pa vodi pot za največjo hitrost in overclocking. Avto ima kul futurističen dizajn, zato je zelo priljubljen v svetu iger.
Toda kje v "GTA 5" je najhitrejši avto Truffade Adder? Srečuje se na portalu Drive. Vidimo ga lahko samo na cesti, vendar le, če greste na Sentinel XS v črni barvi. Tudi avto lahko kupite za 1 milijon dolarjev na Legendarymotorsport. Mimogrede, v igralniškem svetu in v GTA-Online je najdražji avto. Vendar so njegovi visoki stroški upravičeni. Doseže 402 km /h, kar je rekord v igri. Na tej oceni najhitrejših avtomobilov v "GTA 5" se lahko šteje, da je popolna. Vsi drugi modeli so veliko slabši od podatkov o hitrosti športnih avtomobilov in so v večji meri konvencionalni avtomobili.

Sorodne publikacije