Podrobnosti o kodah v "Minecraft" vasi

Mnogi igralci po vsem svetu so vsaj za ušesa slišali za igro, kot je Minecraft. V svojem žanru je peskovnik, v katerem lahko ustvarjate iz obstoječega, to je ustvarili razvijalci, in sami, da dokončate igro, z uporabo lastnega znanja v programiranju. Ta članek bo govoril o kodah v "Minecraft" vasi. Minecraft goljufa vam pomaga hitro najti edinstvene pojave, zato so pomemben del igre in zahtevajo dovolj pozornosti do sebe.

Zakaj potrebujete kode Minecrafta

Kot smo že omenili, je Minecraft peskovnik, vendar z veliko priložnost. Igra je zelo velika, jo je mogoče sprehoditi v samo nekaj letih, poleg tega pa še vedno naključno ustvarja bloke pri ustvarjanju. Z drugimi besedami, vsaka kartica v Minecraftu je edinstvena za nemožnost in njihovo naključje je praktično nerealno. Prav tako se vsakih 16 do 16 blokov imenuje "chinks" - to so območja za zagon, ko je vaš lik v bližini. Število nastavitvenih kosov je urejeno v nastavitvah.


V Minecraftu je posebna oznaka za vas, ki je vpisana neposredno na začetku igre, po kateri se lik pojavlja v neposredni bližini "zamaška", kjer se nahaja vas. Vas v tej igri je precej redka, saj ima prebivalce in uporabne vire, ki veliko pomagajo pri začetku igre iz nič. Poleg kode v vasi obstajajo še druge kode, ki lahko ustvarijo druge objekte, kot je gorski teren. Obstajajo tudi posebne "strani" - to so tudi kode, vendar soreproducirajte kartico, označeno s kodo "Sid". Na primer, ena oseba igra samotno igro, gradi hišo, druga oseba pa ga predstavi "ob strani" pri ustvarjanju kartice in se pojavi na isti kartici kot prva. Zelo priročna stvar za ustvarjanje celih mest je, če je delo razdeljeno na več ljudi.

Kakšna je oznaka na rudniku v vasi

Kot smo že omenili, so potrebne kode za ustvarjanje edinstvenih pokrajinskih pojavov, vasi, lokacije in še veliko več. Po prvem prehodu igra postane precej dolgočasna, zato nekateri igralci za vedno zapustijo igro, drugi - nastavite mod. Drugi uporabljajo kode za določeno generacijo sveta, na primer, pojavitev samo enega otoka na zemlji, na katerem se lahko čutijo puščavniki.

Navodila za namestitev kode Minecraft na vasi:
 • Namestite licenčno ali piratsko različico Minecrafta ne starejšo različico 174.
 • Po popolnem nalaganju Launcherja in ustvarjanju nick, pojdite na nastavitve posamezne igre.
 • V polje "Vir za generacijo sveta" vnesite naslednje vrednosti: "1711734982989244509".
 • Čestitamo, zdaj, ko prenesete zemljevid, se boste pojavili na plaži z vasjo. V bližini bo tudi velik rudnik.
 • Obstajajo tudi druge različice oznak:
 • "Kedengkedeng" je enaka kot goljufija za vas v Maincraftu, vendar bo namesto velike plaže in rudnika samo reka.
 • "616263" - zelo zapuščen otok, okoli katerega je ves ocean.
 • "Herobrine" - prispeva k igri tvojega zlobnega belega brata.
 • "Maxi" - svet je v celoti sestavljen iz snežne biomase.
 • Ledenik je eden najlepšihdodaja neverjetno število letalskih otokov.
 • Poleg teh je še veliko drugih kod, ki lahko popolnoma obrnejo občutke procesa igre.

  Kode za glavno plovilo v vasi Andrew

  Ta metoda se po svoji naravi ne razlikuje veliko od tistega, kar je bilo uporabljeno v zgornjem primeru, ker igra ni popolnoma prepisana za operacijski sistem Android. To je samo vrata, tj. Funkcionalna ostane enaka, le v drugi ločljivosti zaslona in z zaslonom na dotik.
  Navodila za namestitev kode Minecraft na vasi za Android:
 • Namestite Minecraft PE v najnovejšo različico in jo zaženite.
 • Gremo v isti način preživetja samotarjenja.
 • V polje Svet generacije vnesite naslednje vrednosti "1402343657".
 • Počakajte na celoten prenos zemljevida. Čestitam, zdaj ste blizu vasi z reko.
 • V zaključku

  Upamo, da vam je ta članek o kodeksih v "Minecraftu" vasi pomagal uživati ​​v igri. Prav tako je treba omeniti, da lahko ustvarite svoje "sidi". So v nastavitvah vašega ustvarjenega sveta. Lahko se prenesejo na vsakega igralca z isto različico Minecrafta. Poleg "sedenja" obstajajo tudi tisti, ki so jih posebej razvili razvijalci, najprej morajo biti pozorni. Obseg "sedenja" razvijalcev je odvisen izključno od različice igre, večja je - več.

  Sorodne publikacije