"Doto-2" ni posodobljen: rešitev problema

Če stranka "Doto-2" ni posodobljena, možnost za igro za uporabnika izgine. V odsotnosti nekaterih datotek se program ne bo zagnal ali pa bodo v njem različne napake. Pomembno je vedeti, kako se lahko sami rešite iz te situacije, saj podporna služba ne more najti vzroka težav.

Opis igre

Problem pri dejstvu, da "Doto-2" ni posodobljen, se pojavlja v mnogih igralcih. To je posledica popularnosti projekta po vsem svetu.
Prav ta igra je ljudem pokazala bitko z enim igralcem s črpanjem znakov. V našem času je težko najti človeka, ki ne bi vedel za kartico s tremi vrsticami in več junaki iz "Doto-2". Uspeh tega projekta je njegova preprostost. Uporabnik izbere lik, ki ima štiri sposobnosti. V boju se uporabljajo samo oni in predmeti, kupljeni v trgovini. Glavni cilj je uničiti glavno stavbo sovražnika na kakršen koli način. Če "Doto-2" ni posodobljen do konca, postane sodelovanje v takih spopadih nemogoče.


Prvi način za rešitev problema

Najprej se morate prepričati, da je na pogonu dovolj pomnilnika za vnos novih datotek. Če ni prostora, bo hitrost prenosa padla na nič.
Prenos se bo nadaljeval po sprostitvi pomnilnika. Če razlog ni ta, in "Doto-2" ni posodobljen do konca, morate iti v nastavitve stranke digitalne trgovine "Stream". Tam boste našli zavihek »Beta Test«, ki bo začel postopek nadgradnje. Ne bo večponovno naložite podatke, nato pa se igra znova zažene. Ta funkcija ne pomaga vsem sistemom, zato morate biti pripravljeni na ponovno namestitev kupca v trgovini. Po novi namestitvi se morate poskusiti pridružiti beta testu in začeti prenos. Če vprašanje o tem, zakaj "Doto-2" ni posodobljeno, ne izgubi pomena, potem morate poiskati drugo izhodno situacijo.


Druga rešitev

Skrivnost zagonskega zagona je lahko, da odjemalec ne vidi namestitvene poti. To se zgodi, ko je pomembna datoteka poškodovana, in ko jo posodobite, je odjemalec ne zazna. V tem primeru morate prepisati vse datoteke iger odjemalca. To bi rešilo problem v primeru manjših napak. Možno je, da "Doto-2" ni posodobljen na uporabnikovem računalniku zaradi večjih težav z datotekami. Rešitev je celo v tem primeru. Iz odjemalca morate izbrisati pomembno sistemsko datoteko. To bo povzročilo, da bo sistem zaznal pomanjkanje potrebnih elementov pri preverjanju datotek in ponovnem zagonu. To bo omogočilo samodejno posredovanje. Po prenosu in preverjanju bi se morala posodobitev začeti sama.
Kot primer datoteke za brisanje lahko uporabite to pot: SteamSteamAppscommondota2betadotapak01_000.vpk. Če ta možnost ni primerna za uporabnika, lahko najde neodvisno datoteko in jo izbriše. Ta metoda je bila preizkušena v številnih situacijah na različnih sistemih. Ne deluje samo v primeru težav v računalniku. Na primer, trčenje je težkopogon ne bo dovolil "pozivu", da najde način za nadgradnjo. To je redko, vendar ga je treba preveriti, ko pride do napak.

Sorodne publikacije