Kako uporabljati goljufije za Metro 2033?

Življenje v post-apokaliptični Moskvi, uničeno z jedrsko vojno, kjer bomo podvrženi igri "Metro 2033", je povezano z veliko nevarnostmi. Agresivni mutanti nimajo nič proti glavnemu junaku. Poleg tega so razbojniki in morilci z veseljem vzeli nekaj koščkov vašega trupla. Torej se pripravite, da bo vsak od vaših korakov postal zadnji. Goljufije za Metro 2033 bodo pomagale olajšati prehod posebej težkih področij. Ta priročnik vam bo povedal, kako jih aktivirati.

Je vredno uporabiti goljufije za Metro 2033?

Seveda, če ste hardcore in raje pošteno igro, potem uporaba kod je za vas nesprejemljiva. Poleg tega vas goljufije odvzamejo veselje do samovolje. Konec koncev, po težkem delu poti ne boste mogli z vzdihom z lahkoto reči "Sam sem to storil".


Toda igra "Metro 2033" je sama po sebi precej zapletena, tako da je njeno prenašanje včasih slepo ulico celo izkušenim borcem. Kaj naj rečemo o uporabnikih, ki se ne igrajo tako profesionalno? Tisti, ki ne morejo iti skozi, vendar želijo vedeti, kaj ga čaka pred nami, lahko vedno izkoristijo priložnosti, ki jih bodo dali goljufije za Metro 2033.

Besmrtnost junaka

Pesmi za "Metro 2033" niso toliko, kot bi si želeli. Toda tudi tisti, ki so, bodo zelo olajšali prehod igre. Da bi bil junak neranljiv, morate iti skozi kateri koli upravljalnik datotek v glavni mapi igre. Poiščite datoteko user.cfg. Nato jo odprite z beležnico.


Naprejmorate najti črto g_global_god off, ki nadomešča off na. S temi dejanji se obrnete na "Božji način", skozi katerega bo vaš junak našel nesmrtnost. Spremembe morate shraniti, preden zapustite glavno datoteko user.cfg. Če želite to narediti, pritisnite Ctrl + S ali aktivirajte shranjevanje v meniju datotek.

Neskončne kartuše

Da bi pridobili neomejeno zalogo streliva, ki se lahko uporablja ne le za predvideni namen, temveč tudi za izmenjavo na drugih potrebnih predmetih, morate z uporabo upravitelja datotek ponovno odpreti glavno mapo igre. Znova poiščite user.cfg, tako da odprete to mapo z beležnico. Zdaj potrebujemo črto g_unlimitedammo off. Ostaja, da se vstavi, namesto off. Po tem boste imeli na voljo neskončne krogle in kartuše. Ne pozabite, da shranite spremembe, saj bodo le oni začeli veljati. Oglejte si, kako to storite, glej zgoraj.

Vlaki

Seveda popolna nesmrtnost ali neskončna dobava kartuš ne bo zadostila vsem potrebam igralcev. Poleg tega morda ne boste želeli igrati Božjega načina, vendar želite, da bi ga bilo lažje prenesti. To lahko storite s prenosom programov tretjih oseb - trenerja. Zahvaljujoč tem goljufijam lahko pospešite ponovno nakladanje ali vožnjo, povečate škodo sovražniku ali dobite redko orožje. Edina stvar, ki je vredna pozornosti pri prenosu takih datotek, je ugled distributerja. Na ta način lahko dobite veliko težav: od virusov do napak v celotnem sistemu.

Metro 2033: Nazadnje

Žalosti za drugi del te omamne igre, žal, niso bilerazvijalci. Čeprav je bilo treba to storiti, ker Metro: Zadnja luč - igra, ki je bolj zapletena kot njen predhodnik. Obstaja veliko več kot nevarnosti in težka področja. Vendar pa je možno olajšati prehod pri prenosu in namestitvi programov tretjih - trenerja.
Takšne šifre goljufij za Metro 2033 vam bodo omogočile pridobitev nesmrtnosti ali neskončne zaloge streliva. Poleg tega, zahvaljujoč trenerjem, ne boste potrebovali kompletov za prvo pomoč, niti v filtrih. Nekateri od teh goljufov vam omogočajo, da pospešite skok ali dolžino skoka, lahko pa upočasnite nasprotnike ali onemogočite ponovno nalaganje orožja pri uporabi teh programov. Glavna stvar je, da se odločite za izbiro in kraj prenosa. Upoštevajte, da nekatera spletna mesta distribuirajo vsebino, ki je okužena z virusi in vohunsko programsko opremo. Torej ste resni pri izbiri distributerja.

Sorodne publikacije