Goljufije na GTA: San Andreas na padalu. O padalu v igri "GTA: San Andreas"

Igra GTA: San Andreas ima ogromno priložnosti, ki so le čudne za projekt, ki je tako davno oživel. Ena od funkcij je uporaba padala, o čemer bomo razpravljali v tem članku. Mnogi igralci, ko igrajo "GTA: San Andreas", sploh ne vedo, da lahko izkoristijo padalo. In navsezadnje se lahko izkaže, da je zelo koristno. V skladu s tem morate ugotoviti, kje ga najdete, kako ga uporabljati, prav tako pa se morate spomniti, da obstajajo tudi GTA: San Andreas padala, tako da vam lahko pomagajo, če nikoli ne boste sami odšli, da bi našli ta predmet.

Kje najdemo padalo

GTA: San Andreasovi padalski klepeti - to je zelo zanimiva tema, vendar morate najprej paziti na bolj osnovne točke. Šele ko druge metode ne delujejo, je vredno začeti z osnovnimi načini iskanja padala. In kje ga lahko najdem? Izkazalo se je, da je vse precej preprosto: padala pogosto ležijo na strehi nebotičnikov, zato morate sedeti le na enem od nebotičnikov, ki jih vidite in preveriti, če obstaja kaj potrebujete. In če je padalo tam, potem morate iti na naslednji korak članka. Zdaj boste izvedeli, zakaj sploh potrebujete padalo.

Kaj lahko naredimo s padalom

Veliko vprašanj se lahko postavi: Zakaj potrebujete kode za GTA: San Andreas na padalu? Zakaj na splošnopotrebujete padalo? Zakaj porabiti čas in trud, da se povzpnemo na nebotičnik in pridemo tja? Na ta vprašanja boste dobili odgovore zdaj. Dejstvo, da vam lahko padalo v različnih primerih pomaga. Najprej dobite večjo svobodo gibanja na višini, saj se lahko s pomočjo padala spustite iz visokih stavb v nižje, prav tako pa zagotovite na tleh celoto in nedotaknjeno. Drugič, samo na ta način lahko dobite strojnico, ki je na vrhu mostu. Brez padala ne boste imeli nobene možnosti. Zato je zelo koristna tema.

Ostaja še eno zelo pomembno vprašanje: kako uporabljati GTA: San Andreas padalo? Izkazalo se je, da to še zdaleč ni tako preprost postopek, s katerim boste morali vzeti malo težav. Toda, če se ne predate, ga lahko hitro obvladate.

Uporaba padala

Tako ste se povzpeli na nebotičnik, tam našli padalo in se odločili, da skočite s strehe. Če to storite, ne da bi se vnaprej pripravili, se boste zagotovo razcepili. Malo je verjetno, da bi si zastavili podoben cilj, zato se boste morali še malo naučiti o tem, kaj je predmet. Prvič, ko naredite skok, morate pravilno izračunati čas odpiranja padala. Če to počnete prezgodaj, potem lahko zelo dolgo vzamete veter, in našli se boste na povsem drugem mestu, ne tam, kjer bi si želeli. Če to storite prepozno, potem padalo nima časa, da bi ga razbili in ga boste zlomili. V skladu s tem vammorate določiti primeren čas, vendar ostaja vprašanje, kako odpreti padalo v "GTA: San Andreas". Če želite to narediti, je zelo preprosta: za to morate le klikniti na levi gumb miške. Ampak to še ni vse. Ko se približate mestu pristanka, morate klikniti na prostor, ki bo omogočil, da vaš lik združi. Če tega ne storite, bo vaš lik bodisi zlomil noge ali pa bo sploh umrl.
To je vse, kar morate vedeti o padalih v tej igri. Zdaj je torej čas, da nadaljujemo z vprašanji goljufije, in sicer s kodami za padalo "GTA: San Andreas".

Padalo Chit

Oznake za GTA: San Andreas ne bo mogel dobiti padala v velikem številu, saj obstaja samo ena. Načeloma je to logično: zakaj potrebujete nekaj goljufij za eno in isto stvar? Če želite imeti padalo desno na hrbtu, morate vnesti kodo AIYPWZQP. Samo ne pozabite, da vam ni treba to storiti med skokom, ampak preden skočite navzdol. Ko vnesete ta goljufija, se bo padalo takoj pojavilo na vas in lahko sledite vsem zgoraj opisanim korakom.

Kako uporabljati goljufija

Če ste že dolgo poznali to igro, boste verjetno bolj znali vnesti kode za GTA: San Andreas na padalu, orožju, avtomobilih itd. Vendar pa lahko začetniki naletijo na težave, saj v tej igri ni znane vse konzole, ki vključuje različne ukaze. Poleg tega ni nobene vrstice za niz goljufij. Kako naj se potem uporabljajo? Izkazalo se je, da je to storilMed igro lahko igrate prav. Pritisnite želene tipke, vendar rezultat ni nikjer prikazan. In samo, če boste uspešno vstopili v eno ali drugo goljufijo, vas bo o tem obvestila. Glede na dejstvo, da so črke, uporabljene v zgoraj navedenih goljufijah, odgovorne tudi za gibanje vašega lika, ga morate vnesti na varno mesto, ne pa na rob nebotičnika, da ne bi pomotoma padli.

Sorodne publikacije