Status je čas za vse in za vse

Čas je najbolj dragocen vir človeškega življenja. Nemogoče ga je zapolniti. Če se ukvarjate s časom enega, lahko le pogledate, kako ste vznemirjeni. Da se ne bi obsodili na takšne odpadke, morate biti sposobni skrbno ravnati s svojim začasnim virom. Pomagalo bo, da se o tej temi dobro seznanite.

Čas se ne bo vrnil

Zakaj so priljubljeni statusi o času? Očitno je citat iz pesmi Alle Pugacheve lahko razlaga za to priljubljenost in dobro stanje. "Življenja ni mogoče obrniti nazaj," - poje v svojih starih pesmih. Vsak kuhar se strinja s to izjavo, ker mleto meso zaradi mlinca za meso ne moremo preiti. Enako velja za neprecenljive dni, ure, minute naših življenj. Obstajajo ljudje, ki resnično cenijo svoj čas. "Človeško življenje se pomnoži s prihrankom časa" - to je dober kredo za tiste, ki resnično cenijo ta nepopravljiv vir.

Tukaj je še nekaj statusov o času:
 • Ena najresnejših izgub je izguba časa.
 • Čas je velik učitelj.
 • Kdo ne pozna cene časa, se ne rodi za slavo.
 • Je vredno ubiti čas?

  Na žalost je fraza "kill time" še vedno priljubljena. Pomeni "zasedbo vseh dejavnosti z edinim namenom, da čimprej pospešimo časovni vir." Sama besedna zveza je zelo agresivna in je usmerjena v uničenje bogastva, ki se lahko kupi za denar, na črni dan ali na kredit. Vsakdo to razume, vendar še vedno navajajo ciljeur in dni
  Stanje časa z vsebino bo pomagalo pri učenju, kako ga pravilno obravnavati. Drugim bodo povedali, kako se bolje obnašajo z njimi. "Ne moreš ubiti časa, ne da bi poškodoval to večnost!" - to je dobro stanje za profil v družabnem omrežju ali blogu.

  Kratek status o času z vsebino

  Zdaj pa si poglejmo nekaj kratkih stanj, ki bodo privlačili vse ljubitelje upravljanja časa:
 • Naš najboljši sovražnik je čas.
 • Nikoli ni časa za večnost.
 • Pojdite počasi in spali boste daleč od tu.
 • Živi tu in zdaj

  Pogosto lahko človek preživi jug na popolnoma nepotrebnih stvareh. To je lahko elementarna lenoba ali neskončno razjasnitev odnosov z možem ali ženo, ki nenehno lebdi prek interneta. Dejstvo je, da tisti ljudje, ki si prizadevajo, da bi se ukvarjali s prekomernimi minutami ali urami, čim hitreje bežali od nečesa bolj dragocenega in pomembnega. Iz svojih sanj o prihodnosti lahko gradijo zračne ključavnice ali nenehno razmišljajo o preteklosti. Vendar pa se prihodnosti ne moremo približati, razen če je to storjeno za določene ukrepe.
  Preteklega časa ni mogoče vrniti - ne glede na to, kako mučen človek čuti krivdo storjenih dejanj, je nemogoče vrniti se na pretekli dan in uro, da bi film vrnil nazaj. Zato je najbolj racionalna možnost življenje v stanju, ki ga psihologi imenujejo »tukaj in zdaj«. Biti v tem stanju, oseba opazi, kaj se dogaja okoli njega, je popolnoma v trenutni situaciji. In statusi o času doma, v prijateljici ali samo berejopo naključju lahko pomagate pri varčevanju z začasnimi rezervami.

  Pozno je tatica

  "Bog je ustvaril čas in jo je ustvaril dovolj" - to je odličen azijski pregovor, ki ga lahko uporabimo za status. Filozof Theophrastus je rekel: "Kdo je zmagal čas, je zmagal vse." "Zamujaš za 40 minut. To je enako kot krajo - in to so besede neznanega avtorja, ki je prav tako dobil status časa. Resnično pametno, tisti ljudje, ki se zavedajo, da ni nič vrednejšega od začasnih virov. Nekateri verjamejo, da ima absolutna vrednost te zemlje denar, vendar to ni ravno tako.
  Oseba, ki pravilno uporablja svoje dneve in ure, lahko zasluži toliko denarja, kot ga potrebuje. Ampak, če ga je zapravil zaman, ali kdo mu je "ukradel" nekaj ur, potem tega vira ni mogoče vrniti. Pametna oseba razume: za svoje napake lahko plača vse, vključno z denarjem. In ker je vrednost denarja relativna, bo to storil in čim prej. Izgubljenih dni in let ne moremo vrniti, zato pred predajo nekomu ali iz kakšnega razloga naenkrat pomisli dvakrat: ali je vredno načeloma?

  Sorodne publikacije