Amazing Spider-Man 2: Sistemske zahteve igre

Amazing Spider-Man 2 je igra, ki je prišla na trg pred tremi leti in je eden izmed mnogih projektov, ki pripovedujejo enega najbolj priljubljenih superjunakov, Spider-Man. Za razliko od starih dvodimenzionalnih arkad, ima ta projekt pomembno grafiko, zanimivo ploskev in napredno igro. Seveda, zaradi takšnih učinkov morate plačati, in potrebujete res dober računalnik, da gredo na igro The Amazing Spider-Man 2. Sistemske zahteve za to in bodo obravnavane v tem članku. Spoznali boste ključne točke, ki so pomembne za to, kar boste potrebovali, da bo ta projekt delal na vašem računalniku, kot bi moral. Sistemske zahteve The Amazing Spider-Man 2 so tako strašne kot v primeru projektov, ki so prišli iz tega ali prejšnjega leta, vendar so še vedno precej visoki.


Operacijski sistem

Pri sistemskih zahtevah The Amazing Spider-Man 2 morate najprej pogledati operacijski sistem. Za razliko od iger zadnjih dveh let, ta projekt podpira starejše različice operacijskega sistema, kot sta Windows XP in Vista. Zato se pri teh "operacijah" ne boste imeli težav. Poleg tega je treba opozoriti, da v času sprostitve igre deseta različica "vindy", ki je danes najbolj priljubljen in kot nalašč za računalniške igre, še ni pridobil tako priljubljenosti, zato ni niti navedeno v priporočenih sistemskih zahtev The Amazing Spider-Man 2.


Procesor

Seveda je treba pri obravnavi igre The Amazing Spider-Man 2 paziti ne le na programsko opremolupine, pa tudi neposredne komponente računalnika. In začnite s procesorjem, ki bi moral biti, kot ste uganili, vsaj dvojedrni. Procesorji z enim jedrom, tudi najmočnejšim, ne bodo kos tej igri. V tem primeru frekvenca dveh jeder ne bi smela biti nižja od 26 gigahertzov, in to je vse, da bi vsaj igrali igro brez težav. Kaj potrebuje, da je delala za vse sto odstotkov in ne grize, ni visela in ni zavirala? Za to potrebujete procesor s štirimi jedri približno enake moči. Zato je iz ene od teh točk jasno, da je igra The Amazing Spider-Man 2 zelo zahtevna. Seveda, če ste bili posodabljanje računalnika za zadnjih treh letih ali celo kupili nov računalnik v vsakem trenutku, potem ne bi smelo biti nobenih težav. Če pa je vaš računalnik star več kot pet let, razmislite o nadgradnji.

RAM

RAM je najpomembnejši element, ki bi moral najprej posvetiti pozornost vsakemu igralcu. In če nameravate kupiti Amazing Spider-Man 2 na vašem računalniku, potem morate preveriti vaš RAM. Razvijalci poročajo, da boste vsaj potrebovali tri gigabajte RAM-a, kar ni toliko za sodobne standarde, saj zdaj večina računalnikov privzeto uporablja 4 ali 8 gigabajtov. V skladu s tem ne bo nobenih težav z nastavljanjem nastavitev na najvišjo raven. Kot v preteklosti, če je vaš računalnik starejši od petih ali šestih let, morate začeti skrbeti, ker igra morda ne bo izginila ali ne bo izpolnila pričakovanj.

Video kartica

Vizualna komponenta projekta je precej dobra, vendar ne zajame duha, zato vas ne sme presenetiti, da bo šlo celo na računalnik z grafično kartico, ki ima manj gigabajtov video pomnilnika. Seveda je priporočljivo, da imate vsaj en gigabajt, tako da lahko uživate v vseh barvah igre in uživate v delu, ki so ga opravili oblikovalci, tako da je vaš najljubši superheroj milijonov uspešno padel z velikih zaslonov na monitorje računalnikov. Ampak rezultat je bil res impresiven in zadovolji oko.

Prostor na trdem disku

No, zadnja točka, na katero bi morali biti pozorni, je prostor na trdem disku, saj ima tudi pomembno vlogo. V tem primeru je vse precej preprosto - potrebovali boste le devet gigabajtov za namestitev odjemalca igre. Prav tako bodite pozorni na dejstvo, da je bilo pred zagonom diska dovolj prostora, sicer lahko imate težave. In seveda, če ne igrate v izvirni različici, ampak v The Amazing Spider-Man 2 v ruskem jeziku, potem se spomnite, da ruski prevod ni vzet iz zraka. Tudi zvočni posnetki, podnapisi in napisi zavzemajo prostor na trdem disku, zato morate sprostiti malo prostora na disku, preden se odločite za namestitev lokalnega lokalnega jezika.

Sorodne publikacije