Zakaj Instagram potuje: najpogostejša vprašanja in rešitve

Aktivni uporabniki socialnih omrežij so dejansko razočarani, ko njihovi priljubljeni programi za komunikacijo in komunikacijo s prijatelji nenadoma ne uspejo. Še posebej frustrirajoče internetne uporabnike, da se takšne situacije pojavljajo redno, in reševanje problema samega po sebi ne deluje. Razumevanje, zakaj je Instagram odletel in kaj je treba storiti za normalno programsko delo, bo pomagalo temu članku.

Vzroki težav

Pravzaprav je lahko veliko razlogov, zakaj zmanjka Instagram ali katera koli druga aplikacija v vašem telefonu. Na prvem mestu je vredno razmisliti o najpogostejših. Pomembno je, da upoštevamo, da je model pametnega telefona, platforma, na kateri deluje, in druge njene značilnosti prav tako pomembne pri iskanju razlogov za odhode. Pogosto se zgodi, da velike težave opazijo lastniki naprav, ki temeljijo na Androidu, medtem ko iOS uporabniki stalno uporabljajo program.


Napaka pri razvijalcu

Pogosto je vzrok napake napaka, ki so jo sami razvijalci priznali pri posodabljanju programa. Pred kratkim so ustvarjalci platforme, kot odgovor na številne pritožbe in vprašanja uporabnikov, "Zakaj Instagram leti", priznali, da so storili grobo napako, ki je povzročila težave s programom na napravah Android OS.
Ko se poskusite povezati z računom, je program takoj "odletel", medtem ko je bil pogosteje povezan z določenim profilom. Takšne hrošče se praviloma pravočasno odpravijo, tako da, če je težava zodhodi letov za daljši čas, je treba razmisliti o drugih priljubljenih razlogih.

Predpomnilnik "Spam"

Cache je vrsta virtualnega diska, ki shranjuje vse začasne datoteke in podatke za redno uporabljene ukaze. V tem zelo pogosto vzleta Instagram. Ko se predpomnilnik dolgo ne očisti, telefon začne "upočasniti" in se posledično zruši v različnih aplikacijah.

Če je ta posebni dejavnik razlog, da se Instagram umakne med zagonom, je težko rešiti težavo. Samo sprostite virtualni prostor s posebnim programom, kot je CCleaner, ali katero koli drugo programsko opremo za čiščenje.
Treba je opozoriti, da lahko lastniki "androidov" uporabljajo samo to metodo. Če izvedete to manipulacijo na iPhone-u, se sprosti standardni predpomnilnik aplikacij, medtem ko bo Instagram ostal enak. Lastniki naprav Apple bodo v takih primerih pomagali odstraniti in znova namestiti program. Uporabnik Android lahko uporabi tudi to metodo. "

Zastareli model pametnega telefona

Umazani predpomnilnik ni edini razlog, zakaj Instagram preleti na iPhone ali katero koli drugo napravo. Na primer, lastniki zastarelih iPhone 454S in 5S težav z vhodnimi podatki so opazni veliko pogosteje kot tisti, ki uporabljajo sodobnejše modele. mobilni dodatki Rednoizboljšati in spremeniti svojo programsko opremo, s čimer prinašajo dodatne funkcije in zmogljivosti. To vodi do dejstva, da aplikacija začne skrbeti več prostora na napravi, in ko je omejena - obstajajo različne napake. V takih primerih lahko pomaga pridobitev sodobnejšega pametnega telefona, saj se bo z vsakim osveževanjem zahteve programa le povečala.
Ena od najnovejših "Instagram" posodobitev, ki je vplivala na povečanje njenih potreb, je postala funkcija IGTV. Poleg tega se je vmesnik v aplikaciji spremenil, v Stories so bile dodane nove funkcije - vprašanje, GIF, ankete in drugo. Vse to je vplivalo tudi na zahteve programa. Zato številne nove funkcije še vedno niso na voljo na nekaterih napravah.

Zakaj je Instagram v operacijskem sistemu Windows izklopljen?

V primeru mobilnih naprav, ki temeljijo na operacijskem sistemu Windows, je na seznam zgoraj navedenih letalskih razlogov dodanih še nekaj. Naslednji dejavniki lahko vplivajo na sesutje programa:
 • vklopljen je način varčevanja z energijo;
 • je vstavljena počasna pomnilniška kartica;
 • šibke značilnosti delovanja naprave;
 • slaba optimizacija platforme s strani razvijalcev Instagram.
 • Da bi rešili večino teh težav, lahko uporabite nekaj od naslednjega:
 • napravo vklopite ali izklopite način varčevanja z energijo v nastavitvah;
 • premakne program iz bliskovnega pogona v pomnilnik telefona;
 • v času prijave v Instagram prekinite druge aplikacije.
 • Poleg tega lahko poskusite očistiti RAM s posebnimi orodji.Praviloma pomanjkanje prostora v tem razdelku preprečuje pravilno delovanje mnogih aplikacij.

  Poziv razvijalcem

  Če ti nasveti niso rešili težave, se obrnite na podporo za Instagram. Praviloma se razvijalci takoj odzovejo na takšne zahteve, tako da uporabniku ni treba čakati predolgo.

  Omeniti je treba stanje, ko so razvijalci programske opreme leta 2016 začeli prejemati velike pritožbe o tem, zakaj je Lumiya preletela Instagram. Po določenem času je bil odločen problem vnosa in dela v aplikaciji. Izkazalo se je, da je vzrok letov določena napaka, ki je bila dovoljena med programiranjem.
  Treba je omeniti, da se razvijalci praviloma ne odzivajo le na neposreden stik z uporabnikom, temveč tudi na povratne informacije uporabnikov, ki so ostali v komentarjih za storitev PlayMarket, AppStore in druge. Zato je pomembno, da o svojem problemu ne govorite tiho, temveč pravočasno poročate o njegovih strokovnjakih, ki bodo lahko čim prej izvedeli vzroke napak in jih odstranili.

  Sorodne publikacije