Koliko misij v GTA San Andreas? Preskoči misijo GTA San Andreas

GTA San Andreas - Peti del serije legendarnih akcijskih strelcev tretje osebe na prostem. Razvijalci iz Rockstar Games so presegli sami sebe in tudi odstopali od tem iz prejšnjih iger v korist zgodovine geta v Los Angelesu. Igra se ponaša s tremi velikimi mesti z analogi v resničnem življenju, velikimi podeželskimi območji, različnimi sekundarnimi nalogami. Vse to se vlije v ogromno misij. Nekateri bodo morda rekli, da je igra predolga, druga pa bo morala poskusiti dolge avanture Carla Johnsona. V tem članku bomo preučili, koliko misij v GTA San Andreas je in kako govorimo o najosnovnejših.

Statistika iger

Za začetek se pogovorimo o številskih vrednostih statistike, s katerimi se boste soočili, ko napredujete. Lahko jih vidite v meniju za premor, tako da izberete ustrezno postavko. Če zberete celoten seznam scenskih opravil v San Andreasu, bo na voljo kar 102 popolne misije, od katerih bo vsaka lahko trajala od 5 do 30 minut. Igra je znana po svoji raznolikosti: najprej ste navadni gangster, ki se vrne na svoje območje in se ukvarja z banda, potem pa vas izdate in spoznate nove ljudi v drugem mestu in tako naprej.


Vendar pa celoten prehod igre ni opraviti samo naloge parcele. Da bi dobili 100% v statistiki, morate tudi dokončati vse dodatne naloge, aktivnosti, zbirati skritepredmetov in tako naprej. Preprosto povedano, igralec mora zagotoviti, da v mestih in predmestjih ni neraziskanih krajev in dejavnosti, ki jih ni opravil. Če preštejete število misij v GTA San Andreas, skupaj z dodatnimi nalogami, lahko dobite približno 135 nalog. Ta številka ne vključuje različnih trikov, taksijev, policije, gasilcev, zdravnikov in podobnih vsebin. Oglejte si glavno zgodbo in na kratko spoznajte glavne naloge, s katerimi se boste srečali, ko boste šli skozi. Razdelimo zgodbe v različnih mestih, ker je v igri življenja glavni lik razdeljen na takšna obdobja.


Naloge v Los Santosu

Torej smo že na samem začetku GTA San Andreas. Carl Johnson se vrne v svojo domovino, kjer takoj pride v težave. Ujame stare prijatelje policije, ki vzamejo denar in obljubljajo, da ga bodo sledili. Po tem, da lik gre na Groove Street na svoji rodni ulici Grove v dom svoje matere, da začne svojo prvo delo v začetku. Carl se je vrnil domov zaradi materine smrti, tako da so ga domači spomini napolnili. Vendar pa ni časa, da bi zamudili, saj bo CJ skupaj s prijatelji in člani tolpe vrnil izgubljeno verodostojnost na ulicah. Vse velike stvari se začnejo z majhno, zato se morate najprej urediti, slikati nekaj sovražnih grafitov, ubiti trgovce z drogami na vašem območju, se seznaniti z dobaviteljem orožja. Vzporedno s tem pomagate starim prijateljem - Ryderju in Big Smoke. Vsakdo ima svoje načrtekako se bogatiti in sodelujete v vsakem načrtovanem primeru.

Misija po razvoju doma

Ko Karl začne obvladovati doma in v mestu, na vrsti ni precej prijetnih dogodkov. Prvič, v nalogi Sweet's Girl boste morali rešiti brata od njegovega dekleta iz napada sovražne tolpe. Drugič, zaradi več stvari pride do resnega spora z Vagosovim tolpe. Sprva junak, skupaj z Big Smook, ubije Vagosova in ukrade tovorni vlak, nato pa Carl shrani dekle iz goreče hiše Vagosova, ki jo je sam požgal. Na ozadju teh dogodkov boste zagotovo šli skozi eno od najbolj legendarnih nalog v GTA San Andreas - poslanstvo lauraiderjev. Ko boste spoznali fanta, sestro, ki vabi na dirko Charlesa, boste neizogibno postali udeleženka v tekmovanju zniževanj - kar kaže na možnosti hidravličnega vzmetenja vozila. Naloga je postala legendarna za piratsko kopijo, ker med plesom ni vsebovala bližnjic na tipkovnici. Zaradi tega se je potovanje zdelo neizvedljivo, toda tudi v takem položaju je bil mojster mimoidoča. V normalni različici GTA San Andreas ta misija ne povzroča težav. Še ena vzporedna zgodba v Los Santosu je povezana s snemalcem novincev O Gi Lockeom. Kreativnosti se ne drži, zato prosimo Charlesa, da pomaga ukrasti pesmi znanega umetnika Mad Dog v misiji Madd Dogg's Rhymes. To iskanje je eden redkih skrivnostnih modelov v tej igri. Morate skrivaj prodreti v snemalni studio in ukrasti knjigo z besedili.
Povezan tudi z LokomŠe ena zanimiva misel na GTA San Andreas je misija na plaži prvega mesta. O Gee vas prosimo, da greste na zabavo na plaži, kjer morate ukrasti škatlo z opremo za snemanje. Za dostop do avtomobila se morate seznaniti z dekletom DJ in plesati bolje od nje. Po tem je Carl samo sedel v kombi in ga odpeljal v garažo, zabava pa je ostala brez glasbene spremljevalke. Ta naloga se imenuje življenjska plaža.

Konec prvega mesta

Dokonča prvi del poslanske misije, razkriva del svojih prijateljev. CJ izve, da so Big Smoke in Ryder izdajalci, in njegov brat, svet, je v težavah. V poskusu, da bi rešil svojega brata iz zasede policije in izdajalcev tolpe, Carl razume, da izogibanje težavam ne bo uspelo. Sweets so ustrelili, vendar Sia ne vrgel svojega partnerja. Prevzema jih policija, vendar je protagonist izpuščen zaradi nekaterih storitev. Namesto tega Johnsoni dobijo Whistle v zaporu.

Cilji na podeželju

Podeželje je prehodno obdobje med prvim mestom in San Fierrom, katerega analog je San Francisco. Policija pošlje protagonista v vas in mu da več nalog. Med delom na policah se morate znebiti prič. Posledično se je Charles seznanil s Catalino, ki izvaja številne hude ropanje v poveljniku Tankerja, prvi bazi, Gone Courting, Made in Heaven. Ker je dekle čustveno nestabilno, preprosto odhaja od Charlesa do svojega prejšnjega fanta. Zanimivo je, da je nekdanji Catalinin fant Claude, glavni lik GTA 3. Igralec jih osvoji na dirkah in preide na naslednjimesto

Plezanje v San Fierru

Pojdite gladko do sredine igre. V GTA San Andreas San Fierro se začne z nalogo cvetja nositi v laseh, v katerem protagonist postane solastnik avtomobilske službe s Cezarjem - sestrinim fantom. Charles mora najeti delavce v garaži in pomagati prijatelju na vse možne načine. Po tem dogodku se začnejo zelo hitro razvijati. Igralec se seznani z različnimi liki - Zero, Jizzy Bie, Mafiosi Woo, ki bodo zadolženi za konec igre. Glavni junak je pomagal Wu Ziemuu v vojni z vietnamskimi tolpami, ki so pod pokroviteljstvom kriminalne skupine Loko. Pridružila se ji je njen nekdanji prijatelj Rider, zato je motivacija za CJ še večja.

Ryderjeva združitev in umor

Skoraj vse naloge v San Fierru so povezane z izvajanjem tolpe "Loko". Postopoma, Carl Johnson briše zaupanje v Jizzie B, in z njegovo pomočjo gre drugim partnerjem Ryderju. Ključne naloge v igri so Ice Cold Killa, Pier 69 Yay Ka-Boom-Boom, med katerim vi in ​​Cezar ubijate Jizzyja, nato pa pridete do Ryderja. Zgodba se konča z eksplozijo Big Smoky Factory. Vendar to ni pomagalo uničiti izdajalca, zato je glavni pokol še vedno pred nami. Tudi v San Fierru je igralec predstavljen v avtošolah "GTA San Andreas" - to je tema zadnje scene v tem mestu. Cezar predlaga, da se ukvarja z nezakonitim poslom, ki vključuje ugrabitev in prodajo avtomobilov. Najprej pa morate izboljšati svoje vozne sposobnosti. Karl piše na ekstremne tečaje, kamor spadaopravi izpite na številne trike. Da bi dobili 100-odstotno oceno, morate opraviti vsak izpit iz platine.

Desert

Naslednja faza ploskve je misija puščave. So vmesni postaji med San Fierro in Las Venturas. Tukaj igralec dela na Mike Toreno. Med nalogo Verdant Meadows morate kupiti še opuščeno vzletno-pristajalno stezo za nadaljnje temelje. Ker bodo naslednje naloge povezane z leti, Mike Toreno naroči najprej pridobiti pilotovo licenco. Od tega trenutka prihaja še ena legendarna faza v GTA San Andreas - misiji letala. Med treningom morate opraviti kompleksne trike na letalu in s padalom. K nadaljnjemu napredovanju ploskve prispeva le dokončanje tečaja. Ker najnovejši deli letov GTA niso bili prednosti igre, so mnogi igralci naleteli na težave pri prehodu pilotske šole.

Preskočite Las Venturas

Junak gre v Las Venturas, kar je podobno pravi Las Vegasu. Tukaj začnete delati pri starem prijatelju Wu zimu. Na njegovo zahtevo mora opraviti 10 nalog, raztresenih po mestu. Poleg tega, da sodelujete v primerih mafioze, spoznate starega prijatelja Madd Dogga. Torej, tisti, v katerem je Carl iz dvorca ukradel knjigo s poezijo. S tem značajem je povezano več zanimivih nalog - Madd Dogg in A Home In the Hills. Smešno je, da se raper začne spoprijateljiti s CJ in ne ve, kaj natančno je to ugrabilo njegovo dvorišče. Mimogrede, zaradi te kariere se je Ped Dogga spustil po pobočju in on samzačel piti V prvi misiji ga morate ujeti med skokom s strehe v pijanem stanju. In v drugi nalogi moraš zmagati v dvorcu. V končni zgodbi Las Venturasa v GTA San Andreas, se morate upreti znanim policistom. Charlesa se ne morejo znebiti, vendar protagonist odpravi enega od pokvarjenih policistov. Na tej točki CJ odloči, da je čas, da se vrne v Los Santos in izvleče svobodo svojega brata.

Končni del

Carl zahteva sprostitev Suite, toda pred tem mora opraviti še eno nalogo za Mikea Thorena - Vertical Bird. Med misijo morate vstopiti v vojno ladjo in ukrasti borec. Po tem se bo pojavila naloga Coming Home, v kateri se boste z bratom vrnili domov na Gruv Strut. Medtem ko je bil svet v zaporu in je Carl delal na mafiji in zaslužil denar, je njegov rodni kraj propadel. Brat protagonista bo vrnil nekdanjo veličino svoje tolpe, vendar CJ ne deli njegovega interesa, zaradi česar se prepirata. Glede na razpad družine se je treba srečati s starimi znanci O Gi Locke in izbrati pesmi, ki ste jih prej zlomili. V nalogi Cut Throat Business je protagonist knjigo vrnil legitimnemu lastniku Mad Dogga. Junak se vrne domov in tolerira svet. Bratje se skupaj odločijo za osvojitev območja od Ballasova, Vagosova in drugih skupin. Zdaj sta samo dve pomembni stvari - zavrteti cezarjevo območje in se ukvarjati z Big Smookom. V zadnjih dveh nalogah pomagate tudi staremu prijateljupotem v dolgem streljanju ubiti izdajalca. Tenpennyjev baker skupaj z njim pade v roko, zaradi česar je Karl prejel polovico težav. Konec črte konča zgodbeno linijo igre.

Koliko nalog imate?

Spodaj lahko vidite, koliko misij v GTA San Andreas ponuja razvijalec platforme za igre. Vsak del ima svojo raven misije.
  • Los Santos - 29.
  • Vas - 11.
  • San Fierro - 26.
  • Desert - 9.
  • Las Venturas - 19.
  • Končni - 8.
  • Ta seznam je bil pripravljen brez upoštevanja vseh dodatnih nalog. Med tečajem se morate seznaniti z vsemi nalogami parcele, saj ni prostora za misijo GTA San Andreas. Ta funkcija se je pojavila šele v zadnjem delu - GTA 5. Vse manjše naloge so razdeljene na šolsko izobraževanje, prevoz, posebne misije, dirke in skrite chellende. Če dokončate vse aktivnosti, lahko ugotovite, koliko misij je v GTA San Andreas. Z dodajanjem približno 102 sekundarnih nalog na 102 primarne naloge prejmemo skoraj 130 misij. Za razvoj vse vsebine v tej akciji so igralci od 50-60 ur.

    Sorodne publikacije