MTS, "Share Balance" - Kaj je storitev in kako jo uporabljati?

Vsaka oseba ima lahko situacijo, ko je denar na računu potekel in ni možnosti za plačilo, vendar je klicanje ali drugačen stik s kolegom, znancem ali domačo osebo preprosto potrebno. V tem primeru bo odlična rešitev uporaba storitve MTS "Share Balance". Ta možnost je na voljo vsem posameznikom, ki imajo s tem operaterjem na ozemlju Belorusije sporazum o zagotavljanju komunikacijskih storitev. Kako uporabljati storitev, katere omejitve lahko nastanejo pri prenosu sredstev? Vsa ta vprašanja bodo obravnavana v tem členu.


Opis storitev MTS «Balance delnic»

Zgornja možnost omogoča naročniku, ki se je odločil, da prenese del svojih sredstev za uporabo storitev sporočanja na drugo stranko MTS, za oblikovanje nalogov za prenos določenega zneska iz bilance stanja. V tem primeru lahko znesek prenosov izbere naročnik samostojno. To je lahko 100200/300/400/500 rubljev. Operator ne prepoveduje več prevodov za prenos velike količine denarja na račun druge osebe. Vendar pa obstajajo številne omejitve, ki veljajo za prejeti znesek in prenesene zneske v koledarskih dneh.

Kakšna je storitev MTS "Share Balance"?

Pred opisom, kako se izvajajo ukazi za prenos ravnotežja, je treba pojasniti nekatere pogoje, v katerih bo zavrnjeno neizpolnjevanje "dobre geste":


 • Možnost je na voljo samo v tem če namerava naročnik to storitiprenese sredstva in tistega, ki mu je dodeljena, kupi sedem kartic (in posledično njihovih registriranih številk) v eni regiji v državi. V nasprotnem primeru bo plačilo zavrnjeno.
 • Samo za posameznike je možnost prenosa bilanc z uporabo ustreznih tarifnih načrtov.
 • V enem dnevu (koledarski dan) znesek prenosov znotraj določene storitve ne sme presegati 1000 rubljev. Hkrati za prejemnika sredstev bolj zvestih pogojev: za en dan za dopolnitev računa, ob prenosov iz drugih naročnikov, je mogoče za 2000 rubljev.
 • V okviru možnosti "Balance Balance" ni mogoče prenesti vsega denarja iz vašega stanja na drugo osebo. Takšen koncept obstaja kot "minimalno ravnovesje". Mora biti vsaj 020 rubljev.
 • Možnosti za naročanje

  V MTS možnosti "Share Balance" lahko uporabite dve možnosti za ustvarjanje in pošiljanje zahtev: prek ukazov USSD in s pošiljanjem sporočila SMS. Seveda se učinkovitost vsake od teh metod ne zaračuna. Oglejmo si podrobneje, kako lahko osebi omogočite upravljanje določenega zneska denarja.

  Pošiljanje naročila preko USSD storitve

  Da bi lahko uporabili to metodo, je treba izbirati kombinacijo naslednjega obrazca iz naročnikove številke iz MTS Share Balance opcije: * 363 * številka (375YYYYYYYYY) * S #. V tej poizvedbi se pod črko S nič ne skriva kot znesek, ki ga je treba odstraniti. V primeru, da bo zahtevaje pravilno oblikovan, bo operater prejel potrditveno kodo. Prav tako morate poklicati iz svoje naprave v naslednji obliki: * 363 * #. O rezultatih operacije bo naročnik obveščen preko SMS-a.
  Primer ustvarjanja poizvedbe: * 363 * 3755555555555 * 5 #.


  Za uspešen prenos naročila bo naročnik obveščen preko SMS sporočila s številke 364. V skladu s pogoji storitve "Balance za skupno rabo", ki jo zagotavlja SMS s te številke, je pristojbina 003 rubljev. V primeru, da so bili podatki nastali napačno med nastankom zahteve ali pa pogoji za opcijo niso izpolnjeni, bo sporočilo poslano sporočilu o napaki.

  Pošiljanje naročila prek storitve SMS

  Možno je poslati zahtevo za možnost razpolaganja z določenim denarnim zneskom drugemu naročniku s pomočjo besedilnega sporočila. Če želite to narediti, pošljite na številko 363 sporočilo obliki: številka stranke (375YYYYYYYYY) S. Pod črko S v trenutni zapis se nanaša tudi na velikost naročila. Nato se postopek za opravljanje stvari malo razlikuje od prejšnje metode.
  Podobno se lahko ustvari in pošlje zahteva za izvršitev druge, tretje in poznejše zahteve za prenos bilance stanja.

  Uporaba možnosti v gostovanju (zunaj vaše regije)

  Veliko naročnikov zanima: "Če želite uporabiti možnost MTS" Share Balance "kot poizvedbo, ko ste zunaj domače regije?" Prijetno presenečenje bo, da razlike v metodah niza zahtev nisobo Ne smemo pozabiti, da se polnjenje zunaj območja domačega življenja bistveno razlikuje. To pomeni, da se bo pošiljanje sporočil in USSD zahtevkov na tiste številke, ki so bile prej proste, zaračunavale. Kot pri prihajajočem sporočilu s številke 364 bo njegova vrednost ostala stabilna - 003 rubljev.

  Izvedba prenosa sredstev iz bilance za ruske naročnike MTS

  Naročniki v Rusiji so zelo zanimivi za uporabo storitve MTS "Balance Share". Rusija je država, v kateri ta možnost ni odobrena. Vendar pa obstajajo številne možnosti za prenos denarja v ravnovesje. Na primer, prej je bil to "neposredni prenos", v katerem so lahko naročniki drug drugemu prenašali največ 300 rubljev na transakcijo. Zdaj je "Easy Payment", MTS "Money" storitev in drugi. Več podrobnosti o uradnem viru operaterja, kot tudi uporaba spletnega vmesnika za dokončanje prenosa.

  Sklepna ugotovitev

  V tem članku smo upoštevali storitev MTS "Share Balance". Značilnosti njegove uporabe, stroški, razpoložljive omejitve. Ta možnost je na voljo samo beloruskim naročnikom mobilnega operaterja MTS. V primeru težav pri interakciji s storitvijo je priporočljivo preveriti, ali so izpolnjeni zgoraj opisani pogoji. Da bi pojasnili, zakaj storitve ni mogoče uporabiti, lahko pogledamo besedilo sporočila, ki bo poslano po vnosu poizvedb. Če svojega položaja ne morete rešiti sami, se obrnite na kontaktni center.

  Sorodne publikacije