Sestava envy: opis in igralci

Cyber ​​športna organizacija EnvyUs ima svojo člansko strukturo za disciplino CS GO. Leta 2015 je ekipa nastala kot posledica propada LDLC. Po zmagi na enem od turnirjev je bodoča ekipa EnvyUs zapustila prejšnjo organizacijo in vstopila v krilo istoimenskega podjetja. Prvih šest mesecev ekipe je pokazalo zelo dobre rezultate za večino turnirjev, vendar so morali po nekaj napakah športniki narediti nekaj zamenjav. Poglejmo sestavo EnvyUs, ki predstavlja organizacijo v času 2017.


Statistika

Statistika zaposlenih je impresivna. V času obstoja fantov igral več kot 400 tekmovalnih iger in osvojil več kot polovico od njih. V finalu velikih prvenstev se cyber-wrestlerji srečajo z najbolj znanimi ekipami v svoji disciplini. Trenutno se ekipa uvršča na 8. mesto med najmočnejšimi in najbolj konkurenčnimi iz vsega sveta.
Skladišče EnvyUs (CS GO) se je spremenilo po več porazih v letu 2015. \ t Nato sta ekipa odšla na Smithzz in Shox, ki sta igrala Titan pred vajo. Na njihovo mesto so prišli fantje iz predstavljenega "Titana". Tako sta obe ekipi preprosto zamenjali igralce, zaradi katerih so vsi zmagali: EnvyUs so zmagali na številnih prvenstvih. Francozi veljajo za enega najbolj nevarnih nasprotnikov v CS GO. Skupni znesek nagrade je več kot 800 tisoč dolarjev.

Sestava envy: igralci

Ker je prvo skladišče doživelo dramatične spremembe, je ekipa čakala na več dešifriranja. Trenutno ekipo igrajo 4 Francozi in en Nemec: xms, sixer, rpk, Happy in devoduvek.Prav ta pijača je bila objavljena v organizaciji februarja 2017. Vincent Schopenhauer je prevzel odgovorno vlogo kapitana, on je srečen. Z njim sta se pridružila Christoph SIXER Xia in Sidric RPK Goypoe. Odličen dodatek je bil mlad in obetaven talent v cybersportu: Alexander xms Forte in David Dobrozaviewicz z vzdevkom devoduvek.


Možnosti

Sestava EnvyUs se je izkazala za ne tako zvezdno, kako produktivno in obetavno, kot so to poudarili strokovnjaki v disciplini. Fantje so si vzeli malo časa za igro in se pod novo oznako odpravili na svetovno raven.
V skoraj šestih mesecih se cyberasisti aktivno usposabljajo in prihajajo na največje turnirje. Skozi uradne račune v družabnih omrežjih lahko spremljate vsa aktualna dogajanja v skupini in organizaciji kot celoti. Če vam je všeč EnvyUs, in ste ljubitelj CS GO in lepe cyber bitke, potem ne zamudite ekipe na prihajajočih velikih svetovnih prvenstvih.

Sorodne publikacije