Kako narediti triforce: 4 načine

Trifors danes ima mem-zgodovino, "boyan" (zastarelo, nepomembno šalo). Vendar je še vedno zanimivo vedeti, kaj je to in kako ga dobiti v besedilu.

Kaj je triforce?

Prvotno imenovan trifos artefakt iz igre Legend of Zelda. Predstavlja tri majhne zlate trikotnike, ki skupaj tvorijo enega velikega. Na internetu so ta znak začeli uporabljati kot detektor za nove, neizkušene uporabnike spleta. Ali pa samo "odtrgati" (pometanje, pometanje) zadnje.
To je storil z naslednjim algoritmom:
  • Uporabnik v forumu, v splošnem klepetu, piše besedilo v razpravah, kot je prikazano na zgornji sliki (v prevodu "Newbies ne more narediti trifore").
  • Newfagi poskušajo poslati isto pesem v odgovor preprosto tako, da jo prekopirajo z uporabo tipk CTRL + C, CTRL + V ("copy-paste").
  • Nelastljiv prostor, ki ga uporablja "dedek" na samem začetku niza, izreže sistem, tako da na koncu stolpec izhaja iz dveh trikotnikov in ene naslednje.  • Kako narediti triforce?

    Torej, navodila. Trifors je mogoče dobiti tako, da na Numpade vnesete naslednje zaporedje:
    Učinkovitejša metoda, ki vam pove, kako narediti trifore (narejena je pri preklopu na angleško tipkovnico s stisnjenim CTRL + SHIFT) - ua0 u25b2 vpišite u25b2 ua0 u25b2. Uporabite ga lahko. Še en način, da naredimo triforce. V »Zaženi« vnesite: charmap.exe. Nato morate med znaki poiskati želeno: trikotnik in neločljiv prostor. S klikom na element se prikaže njegova koda. Vbrizga se brez U +, nato pa se dodeli s klikom na ALT + X. Nato se simbol lahko uporablja po dogovoru. Kako narediti VK? Vstavi se naslednje zaporedje :? ? ? Nato pritisnete gumb "Pošlji". Z urejanjem zapisa ali komentarja v zgornjem koraku vnesete dva presledka za poravnavo vrha trikotnika. Tu so vse štiri metode, ki vam bodo povedale, kako narediti triforce. Uporabite ga lahko ne samo v vročih online bitkah, ampak preprosto za dekoriranje vašega profila, objavo v družabnem omrežju.

    Sorodne publikacije