Značilnosti "World of Tanks": najhitrejši tank v igri

Prvič z igralci World of Tanks, ki so se srečali leta 2010. Od takrat so "plesalci" preživeli veliko posodobitev in dodatkov. Nedvomno je priljubljenost te spletne igre še naprej naraščala. WOT uvaja igralce v tehniko obdobja druge svetovne vojne. Razmislite o najhitrejših rezervoarjih v World of Tanks. Odvisno od ravni.

Najhitrejši rezervoar v svetu cistern. Pomen "kresnice" v bitki v boju

Nedvomno je dejstvo, da so lahki tanki najhitrejši avtomobili v svetu cistern. Seveda. Najhitrejši rezervoarji so vrsta opreme, ki so jo mnogi igralci ljubili prav zaradi hitrosti in sposobnosti vplivanja na bitko kot celoto. Prednost lahkih aparatov ni le dinamika in okretnost, zato je vredno pozornosti posvetiti tudi drugim značilnostim. V svetu tenkov najhitrejši tank opravlja funkcijo svetlobe. Njegova glavna naloga je, da "osvetli" (show) igralce sovražne ekipe. Zaradi hitrosti, okretnosti in dobrih karakteristik gledanja se LT popolnoma ukvarja s svojo nalogo.

Veliko strojev je opremljenih z zelo pomembnim orodjem. Tako lahko lahka cisterna ne samo odkrije sovražnika, ampak tudi povzroči resno škodo. Ne pozabite na težo avtomobila. V WOT se lahko seznanite s "lahkotno" tehniko, ki je sposobna zabijati.

Ravni lahkih rezervoarjev I-III

V svetu cistern so najnižji rezervoarji najhitrejši rezervoarji. Praviloma imajo majhno maso, visoko hitrost in šibko orožje. Vendar pa obstajajo izjeme, s katerimi hitrost niNoben stroj teh ravni ni izenačen. Poglejmo lahke tanke, ki imajo v osnovni konfiguraciji hitrost nad 55 km /h. Nesporna vodilna na hitrosti na nižjih ravneh je nemški Pz. I C. Značilnosti tega stroja:
 • najmanjša teža med analogi - 8 ton;
 • hitro premikajoča se strojnica - 117 str. /Min;
 • konstrukcija hitre pištole - 16 sekund;
 • visok pregled med sošolci - 320 m.
 • Avto lahko kupite za simbolično količino posojil za igre na srečo. In igra na njej bo prinesla užitek tudi najbolj zahtevnemu igralcu. Drugi avtomobili lahko kažejo tudi odlično igro. Na primer, M3 Stuart je prejel več kot vse prednosti in najmočnejši oklep.

  Lahki rezervoarji ravni IV-VII

  Rezervoarji teh ravni so zelo raznoliki. Lahki stroji med njimi zavzemajo posebno mesto. Upoštevajte tehniko, ki hitrosti nad 60 km /h. Najhitrejši Tank 5 v WOT je ameriški Chaffee. Njegova hitrost doseže 62 km /h. Na ravni 6 je hitrost avtomobila T37 s hitrostjo 65 km /h, prvo mesto na ravni 7 pa je ameriški T71, ki razvija hitrosti do 64 km /h. najmočnejši oklep je bil na ravni ZNS tank 7 - LTG. Zahvaljujoč dobrim rezervacijam stolpov in indikatorjem za nevidnost, lahko ta stroj aktivno uporabi olajšave za opravljanje svojih funkcij.

  Najhitrejši LT od 5-7 stopenj ni prejel orožja visoke izgube. Vendar pa imajo hitrost ustrelitve 20 sličic na minuto. Ti avtomobili se ne razlikujejo v rezervacijah, vendar imajo dobre lastnosti nepazljivosti in opazovanja. Prav tako se lahko izboljšajo značilnosti vsakega rezervoarjapridobljeno opremo in razvoj spretnosti članov posadke. Ob upoštevanju hitrosti, dinamike, značilnosti opazovanja in podatkovnih orodij rezervoarjev lahko rečemo, da bo pravilna igra na njih prispevala k zmagi.

  Zgornje stopnje LT VIII-X

  Nadgradnja na 918 je omogočila LT v igri le na osmo raven. Toda s sprostitvijo inovacij v World of Tanks so se najhitrejši rezervoarji dvignili na kakovostno novo raven. Zdaj je igranje na vrhovih postalo veliko bolj zanimivo. Vse stopnje LT 8-10 so visoke hitrosti. Stanje zaloge je od 65 km /h. Izbrali in upoštevali bomo rezervoarje z višjo hitrostjo - od 70 km /h. Ta parameter razlikuje tri avtomobile:
 • Т-100 ЛТ;
 • Ru 251;
 • Rhm. Po
 • Nemški rezervoar Rhm ima najvišjo hitrost. Po Poleg dinamike je dobil tudi dobro orožje z visokim oklepom in poškodbami, vendar z nižjo hitrostjo od analogov. Povprečna škoda na minuto v vseh avtomobilih je približno 2.200 enot. Tudi nemški ima močan motor 1100 litrov. z Sovjetski T-100 LT je hodil okrog Nemcev po parametrih preživetja. Ta rezervoar ima nizko maso, vendar dobro ohranja telo in stolpe. Zaradi visoke razlike in odličnih karakteristik mobilnosti, avtomobil odlično opravlja funkcijo "lahke". Značilnosti vrhunskih strojev se lahko izboljšajo tudi z opremo in dodatnimi spretnostmi posadke. Vsak igralec samostojno izbere, katere kazalnike je treba izboljšati: pregled, ponovno nalaganje, toleranca tal, mobilnost stroja ali več.

  Torej je nemški tah-car stopnje 3 Pz mogoče obravnavati kot najhitrejši tank v svetu tankov. Njena hitrost doseže 79 km /h. Na višjih ravneh so voditelji ameriške T37 stopnje 6 in nemške Rhm. Stopnja Pzw 10. Njihova hitrost je 65 oziroma 75 km /h. V igri lahko najdete tudi srednje tanke, ki pri hitrosti rahlo slabše od svetlobe, kot je nemški Leopard 1 in Francoz z bobnom Bat. Klepet 25t Njihova hitrost doseže 65 km /h, toda to je še en pregled. Varno je reči, da z obližem 918 lahki tanki niso bili le "kresnice", ampak so vstopili v igro kot resnična, smiselna bojna vozila.

  Sorodne publikacije