"Motorola RAZR V3": opis, specifikacije, fotografije

Leta 2004 je bila Motorola RAZR V3 sanje vsakega domačega potrošnika. Seveda je med vsemi modeli tega proizvajalca ta naprava ključna. Od izdaje leta 2006 je bilo prodanih več kot 130 milijonov enot. Če pogledate v zgodovino mobilnih naprav, potem je seveda RAZR V3 najbolj prodajan "clamshell". Mnogi uporabniki ga trenutno primerjajo s priljubljenostjo izdelkov Apple. Glavna pozornost razvijalcev je bila namenjena oblikovanju. Tehnologija, ki se je takrat uporabljala, tudi ni zavzela zadnjega mesta pri zagotavljanju večjega povpraševanja potrošnikov. Potem je bilo rečeno, da je telefon RAZR V3 namenjen samo bogatim ljudem, ki razumejo občutek lepote.
Kratek uvod

"Motorola RAZR V3" je običajen telefon za klicanje in pošiljanje sporočil. Podjetje je izdelalo leta 2004. Bil je ponosen, da je vodilni. Na podlagi modelov drugih blagovnih znamk se je jasno razlikovalo po nenavadnem dizajnu. Razvijalci so kupcu zagotovili telefon s preklopom z zelo tankim profilom. Tudi tipkovnica je pritegnila pozornost. Narejena je iz kovinske plošče. Za lažjo uporabo je elektroluminiscenčna osvetlitev. Ime tega telefona ni bilo naključno izbrano. V angleščini beseda britev označuje "britvico". Konec koncev, če pogledate napravo, potem je kovinski kovček majhne debeline podoben tej napravi.


Modifikacija Črna

Klasična različica telefona Motorola RAZR V3šteje za napravo s srebrnim telesom. Proizvajalec je izdal tudi črno verzijo, ki je bila posebej zasnovana kot darilo za podelitev oskarja. Sprva je bila ta sprememba razširjena samo v Severni Ameriki in v omejenih količinah. Kasneje pa je postal dostopen tudi v drugih državah. Od srebrne različice črne ni posebnih razlik, le v barvni shemi.

Različica vroče roza

Po uspešni uvedbi klasične različice Motorola RAZR V3 je bila izdana v rožnati barvi. Predstavitev modela je potekala oktobra 2005. Hitro je postala priljubljena med žensko polovico prebivalstva. Uradno je bil model imenovan RAZR V3 Pink. Vendar pa so ga nekateri operaterji prodajali s predpono Magenta.

Zbirka črnil Miami

Leta 2006 je Motorola RAZR V3 pridobila edinstveno obliko. Operater T-Mobile USA je kupcu ponudil telefon z nenavadno urejenim etuijem. Vtisnjena je bila v obliki tetovaže. Slika je razvila profesionalna umetnica Amy James. On je pravi profesionalac in strokovnjak v svojem poslu, takrat je bil zvezda resničnostnega šova Miami Ink. Proizvajalec z velikim veseljem sprejema tako posodobljeno odločitev. Tattoo nanesemo na telo z laserskim graviranjem.

Značilnosti

Katere tehnične značilnosti se je ta model razlikoval? Prvič, kupcu je treba posvetiti pozornost. Treba je omeniti, da je telefon opremljen z dvema zaslonoma. Glavna diagonala je bila 22? Dovoljenje ni zelo veliko, vendar v takšnih telefonih ni nič nenavadnega. Slikaprikazan v formatu 220 x 176 px. Na žalost tehnologija teh časov ni omogočila ustvarjanja zaslonov brezhibne kakovosti. Ostrina in kontrast slike sta povsem sprejemljiva, vendar lahko opazite pixelation s prostim očesom. Hitrost prenosa barv je bila omejena na 262.000 odtenkov.
Zunanji zaslon je majhen. Njegov tip je STN. 96 x 80 slikovnih pik je bilo dovolj, da so informacije lahko berljive. Barvno je označen, podpira več kot štiri tisoč odtenkov. Nič manj pomembna vloga v kateremkoli mobilnem telefonu je baterija. "Motorola RAZR V3" je opremljen z akumulatorjem, katerega zmogljivost je bila 680 miliamperov na uro. Napajanje je izvedeno z litij-ionsko tehnologijo. V stanju pripravljenosti lahko telefon deluje do 280 ur. Ljubitelji dolgih pogovorov bodo morali baterijo napolniti po približno 5 urah, ta naprava pa ima fotoaparat. Uporabite ga za fotografiranje in snemanje video posnetkov. Dovoljenje slednjega je omejeno na 176 x 144 px. Kakovost slik bo nekoliko boljša - 640 x 480 px. Kamera ima bliskavico in samodejno ostrenje, kar močno vpliva na kakovost. Posnamete lahko samo slike z dobro osvetlitvijo. Za delo s telefonom je proizvajalec napovedal shranjevanje vgrajenega pomnilnika. Uporabnik bo imel na voljo nekaj več kot sedem megabajtov. Obstajata dva načina za prenos podatkov v napravi: ena - vodilo (mini-USB), drugo - brezžično (Bluetooth). Obstaja tudi modul GPRS. Telefon popolnoma ujame omrežje, deluje s standardnimi sedmimi karticami. Po mnenju uporabnikov se s sprejemom zrušisignal se ne zgodi.

Zaključek

Če pogledamo povratne informacije strokovnjakov, lahko sklepamo, da je "preklopni" Motorola RAZR V3 modna naprava. Njen glavni namen je poudariti poseben status lastnika. Na žalost je bil poudarek na oblikovanju, ki ne bi smelo vplivati ​​na tehnične značilnosti. Po mnenju strokovnjakov niso tako izraziti. Večina lastnikov je zelo navajena na značilnosti vmesnika. Najpomembnejša pomanjkljivost tega modela je kamera. Takrat je trg mobilnih naprav že imel dovolj naprav, ki so bile opremljene z optiko z višjo ločljivostjo. Kakorkoli že, RAZR V3 je priznan kot dragocen brezžični telefon na svetu.

Sorodne publikacije