Najboljše ekipe za "KS: GO" za "FPS"

Mnogi igralci po vsem svetu nimajo dovolj močnih računalnikov, kar povzroča različne težave z FPS, zaradi česar je igra bolj verjetno spremenjena v diaprojekcijo in ne kot dinamična igra 21. stoletja. Podoben problem se pojavlja pri mnogih igrah, vendar bomo v tem članku govorili o ekipah za "COP: GO" za FPS, tako da je igranje tako prijetno in dinamično, kot je mogoče. Ta rešitev je primerna za vse računalnike, ki imajo zastarele komponente.

Uvod

Sodobne računalniške igre pogosto povijejo svoje zahteve, tako da navadni uporabniki računalnika redno posodabljajo komponente. Po eni strani je to dobro, ker novi dosežki obetajo višjo grafiko v igrah, po drugi strani pa je še vedno nujno, kaj storiti tistim, ki nimajo sredstev za posodabljanje komponent?


Vendar pa obstajajo izjeme med razvijalci iger. Torej v CS obstajajo posebni ukazi za "KS: GO" za FPS, s katerimi lahko bistveno izboljšate zmogljivost računalnika. Prav tako si je treba zapomniti, da bo morala uporabiti le licenčno različico igre, sicer ne bo imela dostopa do izvedljive datoteke igre. V izvirni različici igre je lahko dodajanje različnih ukazov pri zagonu preprosto.

Kakšni so ukazi za povečanje FPS v "COP: GO"

Ukazi za imenovano igro so uvedeni na različnih stopnjah razvoja, da bi lahko nadzorovali procese brez ponovnega preračunavanja vseh ali več glavnih datotek, ki so odgovorne za določenointerakcijo s procesom igre. Prav tako je treba omeniti, da lahko ekipe pomagajo pri ustvarjanju strežnikov CS, saj nudijo široko paleto funkcij razvijalcev.


Obstajata dve vrsti ukazov za povečanje FPS v "COP: GO":
 • Ekipe, ki so zaprošene neposredno v igri.
 • Ekipe, ki vodijo pred izvedbo programa.
 • Čudno, vendar je druga možnost veliko bolj učinkovita, saj so časi, ko računalnik brez posebnih ukazov in ne more zagnati CS: GO, tako da je predmet tega članka namenjen drugi možnosti.

  Ukazi FPC za "COP: GO" v ukazni mizi pred zagonom aplikacije

  V CS: GO obstaja dovolj ukazov, ki lahko vplivajo na zagon, zagon in celo število množiteljev procesorjev, ki so izposojeni pri obdelavi aplikacije pred zagonom aplikacije. in njegovih sestavnih delov.
  Če želite zagnati ukaze, morate narediti nekaj dejanj, in sicer:
 • Pojdite na Steam in z desno tipko miške kliknite na Counter-Strike, nato izberite lastnosti.
 • V prvem odstavku bo gumb "Nastavi možnosti zagona", kliknite na njega.
 • Zdaj lahko nadaljujete z naslednjim navodilom, kjer mora biti vsak ukaz natipan skozi prostor drug od drugega. Mimogrede, ni potrebno pisati vseh ukazov, vsak od njih je na svoj način koristen.
 • Ukazi za "COP: GO" za FPS:
 • "-nod3d9ex" - ta ukaz znatno zmanjša porabo pomnilnika.
 • "-novid" - po vnosu tega ukaza se ne zažene ob zagonu ohranjevalnika zaslona, ​​kar bo znatno skrajšalo čas.zagon
 • "-nojoy" - ta ukaz čisti glajenje absolutno vseh pisav, kar samo po sebi zmanjša obremenitev osrednjega procesorja.
 • "-trajk" - ukaz se priporoča samo tistim, s katerimi procesor podpira virtualno delitev jedra.
 • "visoko". Mnogi so videli, da je v upravitelju opravil procesom mogoče dodeliti visoko prednostno obdelavo, ta ukaz pa to počne samodejno.
 • net_graph (1 ali 0 (0 - off, 1 - enable)) - ukaz za prikaz FPS v "COP: GO."
 • Drugi načini za povečanje FPS

  Obstaja kar nekaj načinov za povečanje FPS v CS, in eden od njih je bil opisan zgoraj. Če so ukazi za "KS: GO" za FPS pomagali le malo, potem je treba razlog iskati v samem operacijskem sistemu. V primeru, da imate operacijski sistem Windows, se je treba spomniti, da je v tem sistemu problematično območje RAM, ki je trajno zamašen z neuporabnim junkom. Med drugim je posebej poudarjen antivirus, ki lahko zmanjša FPS za 10-15%, kar bistveno vpliva na proces igranja.
  Navodila za onemogočanje protivirusnega programa za povečanje FPS v igri izgleda takole:
 • Opravilna vrstica bo prikazala ikono protivirusnega programa, z desno miškino tipko kliknite.
 • Odpre se majhen meni, kjer je med različnimi funkcijami točka, ki je odgovorna za onemogočanje protivirusnega programa.
 • Običajno lahko antivirus onemogočimo za eno uro in pred ponovnim zagonom izberemo tisto, ki vam najbolj ustreza.
 • Na koncu

  Upamo, da vam je ta članek pomagal najtiEkipa "COP: GO" za FPS, po kateri bo zmogljivost računalnika postala bolj zadovoljiva. Prav tako je treba upoštevati, da lahko nelicencirana programska oprema znatno ovira sistem, da ne omenjamo morebitne okužbe računalnika z različnimi virusi, ki pa jo lahko celo spravijo iz uporabnega stanja, kot je bilo pri virusu Černobil. ko so se milijoni ljudi za vedno vrnili domov s svojimi računalniki.

  Sorodne publikacije