"Čarovnice": Rune in njihove posebnosti

Rune "čarovnic" - poseben čarobni element, ki se lahko uporabi kot dodatek za izboljšanje srebrnega meča. Drugih vrst orožja ni mogoče pridobiti na ta način, saj so zanje ustvarjeni drugi sestavni elementi. Rune so posebej zasnovane za čarovniški meč in so potrebne pri prehodu igre na visoki stopnji težavnosti. Toda preden začnemo pregledovati osnovne informacije, bomo najprej preučili njihov namen.

Zakaj so potrebni?

Rune "čarovnic" so material magičnega izvora, s katerim lahko izboljšate srebrni meč. Dovolj, da bi našli potrebne elemente in uporabili storitve mojstra kovača. Ni vsakdo sposoben ugrabiti Wimakovega meča, toda nekateri strokovnjaki o tem dobro vedo. Zato je za hitro testiranje vseh razpoložljivih zmogljivosti osebno dovolj najti čarobne elemente in ustvariti izboljšano orožje.


Sorte Runa

V procesu prenosa serije iger lahko najdete različne Rune čarovnic. Toda najpomembnejše so naslednje:
 • Zemlja - poveča škodo in izboljša spretnosti, kar povzroči udarce.
 • Luna - poveča učinek uničujočega vpliva srebra.
 • Sonce je sposobno dati orožju iskro in bleščanje.
 • Ijgit - redka vožnja, poveča škodo in povzroči krvavitev. Pojavi se izključno v drugem delu avanture.
 • Kot lahko vidite, ni toliko različic, ampak tudi to je dovolj za ustvarjanje prvovrstnega meča. Ampak ne mislim, da je takoOmejitve veljajo za vse serije. Na primer, v tretjem delu "Witch" Runner master bistveno razširi začetni nabor možnosti. Da, opravlja storitve za plačilo, lahko pa da vsak predmet s čarobnimi lastnostmi. Ne potrebuje mu rune, piše skozi uroke, kar je najpomembnejše, da lahko plačaš za njegove storitve. In kar se tiče ostalih delov igre, bodo morali iskati profesionalne kovače, ki so sposobni ustvariti novo orožje iz čarobnih elementov.


  Kdo lahko izboljša srebrni meč?

  Zdaj pa poglejmo, kdo lahko učinkovito uporablja kombinacijo rut za Witteam in zagotovi boljše orožje. Najprej pa je treba opozoriti, da lahko v drugem delu Geralt sam povzroči čarobne znake, vendar obstaja omejitev - to je mogoče storiti le z orožjem, ki ima posebne celice. To je veliko težje izvajati v prvem projektu. Vsekakor jih bodo morali najti mojstri in pripravljeni smo z vami deliti njihovo lokacijo:
 • Malcolm Stein - ko pridete na vrh, se preselite v severni del Tempeljske četrti. Tam boste našli tega lika in z veseljem vam bo zagotovil vse potrebne storitve.
 • Oklep Reda - kljub precej nejasni ugledu kraljeve garde imajo tudi profesionalne kovače. Najdete enega od njih v Tempeljski četrti, južno od Raymondove hiše. Če ste zamudili določeno mesto in se ne morete vrniti, bo drugo srečanje potekalo v OldIzziv po uničenju Azar Yaved.
 • Normalni mojstri so tudi: živi južno od hiše Triss, druga pa najde mir v temnem morju.
 • Zdaj veste, kako utegniti čarovnika. Kot lahko vidite, različni deli igre vključujejo izvirne načine risanja čarobnih znakov. Vendar je zdaj ta usmeritev odprta za vaše osebno testiranje. Ne pozabite, da lahko naenkrat uporabite več run, to bo dalo kumulativni učinek in močno okrepilo meč.

  Lokacija čarobnih elementov

  Kot zaključek bi rad opozoril na lokacijo čarobnih znakov. Rune čarovnic je težko najti, razen če je prvi del avanture težaven. Tam bo treba storiti veliko nalog, poskusite ubiti močne pošasti in samo plačati ogromne količine denarja za čarobne znake. V drugih številkah igre so te postavke v prosti prodaji. Vredno je omeniti samo Mojstre Runa, ki lahko zlahka označijo orožje.
  Zdaj imate vse potrebne informacije o tej igri. Ne pozabite, da vam bodo rune zagotovo koristne, še posebej, če igrate visoko stopnjo težavnosti. Poskusite uporabiti te funkcije, da dobite rahlo prednost pred močnimi sovražniki.

  Sorodne publikacije