Kako vklopiti svetilko na iPhone 5S: nasveti in triki

Danes moramo ugotoviti, kako vklopiti svetilko na iPhone 5S. Ali obstaja možnost preučevanja pametnega telefona? Kje se nahaja Odgovori na vsa ta vprašanja bodo predstavljeni spodaj. Pravzaprav je svetilka praktično na vsakem sodobnem mobilnem telefonu. Toda ali je ta možnost v napravah "jabolka"?

Opis

Pravzaprav je svetilka na iphoneu. Nahaja se na hrbtni plošči, v bližini objektiva fotoaparata. Svetilka deluje kot bliskavica. Lahko pa izvaja tudi funkcijo osvetlitve. Glavna stvar - vedeti, kako vklopiti svetilko na "iPhone 5S".


Na začetku pa telefoni z "jabolkom" niso imeli te možnosti. Lahko prenesete svetilko z uporabo AppStore. Po tem je bliskavica začela pokrivati ​​vse okoli sebe. Vendar aplikacije niso najbolje delovale, ker so jih ustvarili programerji. Trenutno lahko na številne načine vključite svetilko na iPhone. In brez dodatne vsebine. Apple je dal iOS-u standardno aplikacijo za uporabo bliskavice kot svetilko.

Hitra aktivacija

Govorimo zdaj o tem, kako aktivirati to možnost. Kako hitro vklopiti svetilko na "iPhone 5S"? Prva možnost je uporaba "kontrolne točke". Lahko vklopi in izklopi številne možnosti. Za vklop svetilke je potrebno:
 • Vklop mobilnega telefona.
 • Obrišite na dnu zaslona.
 • Poiščite ikono svetilke in jo kliknite. Nahaja se na levi stranipojavil se je boks
 • To je vse. Po tem se bo bliskavica zasvetila in bo delovala kot običajna svetilka. Ampak to še ni vse. Kako vklopiti svetilko na "iPhone 5S", ko kličete? Ta možnost omogoča vklop opozorila pri dohodnih klicih. To je precej pogosta značilnost, zlasti med tistimi, ki pogosto uporabljajo pametni telefon v tihem načinu.


  Klic

  Da bi svetilko uporabili kot opozorilo za klic svetlobe, morate uporabiti glavni meni naprave. Kako vklopiti svetilko na "iPhone 5S"? Navodilo, ki vam ga predstavimo, vam bo pomagalo uresničiti načrt. Če želite opozoriti na dohodne klice, potrebujete:
 • Pojdite na glavni meni iPhone in pojdite na razdelek »Nastavitve«.
 • Odprite "Basic". V meniju kliknite na vrstico "Univerzalni dostop".
 • Kliknite gumb "Opozorilo o bliskavici".
 • Preklopite stikala v položaj "Vklop". Hkrati se mora pri njih prižgati indikator.
 • Zapustite meni.
 • V tej fazi so vsi ukrepi končani. Zdaj se bodo, odvisno od okoliščin, dohodni klici vklopili in izklopili bliskavico. Onemogočanje te možnosti je enako.
  Zdaj je jasno, kako vklopiti svetilko na iPhone 5S. To še zdaleč ni najtežja naloga. Po želji lahko oseba prenese specializirano aplikacijo iPhone, imenovano "Svetilka" (ali kaj takega). Nato boste morali klikniti na gumb za aktiviranje po zagonu programa. Toda ta možnostrazvoj dogodkov v praksi je vedno manj. Uporabniki raje uporabljajo vgrajeno svetilko na iPhoneu.

  Sorodne publikacije