Subnautica konzole potrebuje ekipe

Verjetno je vsak od nas vsaj enkrat sanjal, da bo raziskal vse nevarnosti skrivnostnega sveta drugega planeta. Toda le malo ljudi je mislilo, da bi lahko dobili nepozabne vtise ne samo na kopnem, ampak tudi v vodi. S tem je ekipa razvijalcev ustvarila čudovit projekt o morskem svetu tujega samostana Subnautica. Ne delajte ukazov v konzoli v igri? Ustvarjalci so jih izklopili, tako da je bil vsak igralec prisiljen iskati izhode iz situacij.

Toda on, ki išče, najde. Iskreno upamo, da bodo prevarantske kode uporabili izključno vi za poznavanje skrivnostnih globin globin in ne z namenom, da bi olajšali svoje življenje in uničili užitek preživljanja časa v igri.


Kako vklopiti konzolo?

Testi na planetu 4546B se začnejo že na samem začetku igre. Tudi tisti, ki so se še odločili za uporabo goljufij, imajo veliko za poskus.
V projektu Indo-projekta Subnautica se lahko konzolne ekipe uporabljajo za pridobivanje predmetov, ustvarjanje rastlin in edinstvene favne, pa tudi za postavitev igre in odpravo hroščev. Za dostop do njih morate narediti nekaj od naslednjega:
  • S pritiskom na gumb [ESC] zapustite glavni meni in pritisnite [F3] in [F8]. Pojavilo se bo majhno okno, v katerem morate počistiti potrditveno polje Disable Console.
  • V primerih, ko kazalec miške nepričakovano spremeni položaj, ko ste ga kliknili, morate pritisniti levi gumb miške, premakniti kazalec na želeno točko inšele nato pritisnite LKM.
  • Zavrtite in razširite igro s pritiskom na Alt + Tab, nato ponovno pritisnite [F3] in prekličite izbor elementa.
  • Če nobena od predlaganih tabel ni pomagala ekipam konzole v igri Subnautica, da se odprejo, potem morate zapustiti svoja prizadevanja. Ali poskusite z drugo metodo, ki jo priporočajo samo tisti, ki poznajo urejanje registra.


    Bodite previdni

    Preden poskusite dostopati do ukazov ukazne mize prek urejevalnika registra računalnika, shranite igro. Uporabite vse nasvete na lastno odgovornost. Neveljavna dejanja uporabnika lahko poškodujejo ne samo igro, ampak tudi računalnik. V primeru nepredvidenih situacij ne zaženite v računalniški center, zato priporočamo, da izdelate varnostno kopijo registra. To storite tako, da v urejevalniku izberete »Datoteka«, nato kliknete povezavo »Izvoz«, izberete mesto shranjevanja in določite ime. Če se zruši, dvokliknite varnostno kopijo.

    Drugi način za odpiranje konzole

    Če želite priti do urejevalnika registra, morate v polje za iskanje v meniju Start vnesti besedo regedit. Rezultat iskanja bo en sam program, ki ga morate zagnati v imenu skrbnika. Po spremembi igre v Subnautici bodo na voljo konzolni ukazi. Če želite urediti register, morate:
  • Slediti poti HKEY_CURRENT_USER - & gt; Programska oprema - & gt; Neznani svetovi - & gt; Subnautica
  • Na spustnem seznamu poiščite parameter UWE.DisableConsole_h3091019503.
  • Z desno miškino tipko kliknite parameter in izberite "Uredi".
  • Spremenite vrednost od 1 do 0.
  • Zaprite vsa okna in shranite opravljene spremembe. Vrnite se v igro in pritisnite [F3], da aktivirate konzolo, kmalu se boste lahko počutili kot "bog" v sovražnem svetu.

    Ukazi ukazne mize

    V igri se v okno, ki se odpre po pritisku tipke ENTER ali ~ (črka v ruski postavitvi), vnesejo ukazi konzole Subnautica.
    Potem v angleščini morate sami vnesti kodo goljufije in nastaviti zahtevane vrednosti:
  • TOČKA [IME] [#] vam bo omogočila, da dodate kateri koli element v nahrbtnik;
  • SPAWN [IME] [#] mora ustvariti žival, rastlino ali predmet pred junakom;
  • NODAMAGE vas bo naredila neranjljive;
  • OXYGEN bo ustvaril neskončno zalogo kisika;
  • NOČ in DAN spreminjajo čas dneva;
  • KILL ubije igralca in WARPME premakne protagonista v reševalno kapsulo, hkrati pa ohrani predmete v nahrbtniku.
  • Igre Subnautica, ki se uporabljajo za ukazne ukaze, morajo nastaviti lastne vrednosti: namesto [NAME] se vnese ime želenega predmeta ali člana globine in namesto [#] zahtevano število.

    Sorodne publikacije