7 dni do smrti: ekipe konzole in še več

V zadnjem času moda vključuje igre v žanru Preživetje, kjer morate preživeti katerokoli ceno, odvračati od sovražnika, tako da naslednji dan ponovite isto. Ena takih je 7 Days to Die. Ukazi ukazne mize za to možgansko otroško igro nudijo pomoč pri preživetju v težkih pogojih igre. V članku bomo razpravljali o tem, kako preživeti po apokalipsi.

Plot

Konec sveta, planet je preplavljen z zombiji, igralec pa mora iskati sredstva za preživetje. Vse morate najti dobesedno: začnite z majhnim žebljem in palico, da naredite vsaj nekaj palic za zaščito, ki se konča z izjemno zapletenimi mehanizmi. Cilj: zgraditi sedemdnevno polno zavetje, da bi preživeli val zombijev. V nasprotnem primeru bo zombi val udaril protagonista.


In treba je spoštovati sanitarne norme, kajti, če jedo pokvarjeno hrano, lahko zbolite in posledično poiščete zdravilo, sicer bo junak umrl. Mnogi se zatekajo k trikom v 7 dneh do smrti. Ukazi ukazne mize omogočajo hitro pridobivanje neke vrste stvari in izogibanje dolgim ​​stiskom pri iskanju komponent. Prav tako prilagodite trenutni čas.

7 Days to Die: ukazni ukaz za stvari in ne samo za

Kot pri mnogih igrah, morate za vnos aktivirati način vnosa ukazne mize s tipko ~ (tilda). Zato so najpomembnejši v 7 dneh, da umremo, konzolni ukazi, ki vam omogočajo, da dobite prave stvari:
 • Spawnsupplycrate - ustvari polje s koristnimi stvarmi. Ekipa se mora uporabljati na prostem.Če pokličete škatlo, ko je v sobi, lahko pade na streho stavbe, in težko bo priti do nje.
 • Spawnairdrop - ustvari ponastavitev zgornjega okna, vendar le na glavi igralca in naključno - treba ga je doseči. Spadajočo škatlo lahko označite s signalnim dimom, ki bo stal steber, ki označuje kraj padca.
 • Obstaja tudi nekaj ne-ukazov, ki bodo prav tako koristni:


 • Settime - vam omogoča, da nastavite čas v igri. Na primer, 7000 je 07:00 (zjutraj prvega dne). To pomeni, da je minilo sedem ur od začetka igre. Zato je 48.000 na drugi dan polnoč, to je 48 ur.
 • Vklop ali izklop vremenske bilance - omogoča vklop ali izklop vremenskega učinka na predvajalniku. Če se goljufija ne uporabi, se bo lik vlažen v dežju, ki mu grozi mraz, in zamrzne od vetra ali snega, kar lahko privede do prehladitve ali ozeblin. Nasprotno, med toploto morate nositi znak, da se izognete vročini.
 • 7 dni do smrti: skupine konzol za doživljanje in črpanje

  Številne ekipe prispevajo k razvoju značaja in spretnosti lastništva ničesar. Na primer:
 • Giveselfxp - igralcu doda izkušnjo, dvigne raven.
 • Giveselfskillxp - izbrani spretnosti doda izkušnje. Če določite Pistols Perk in ubijete številko 8000, se bo spretnost posedovanja pištol povečala za določeno število točk.
 • Sklep

  V 7 dneh do konca, konzolne ekipe niso rešitev za nemoten potek igre, ker v postopku iskanja igralec naleti na različne vrste sovražnikov iniščejo načine, kako se z njimi spopasti (najnevarnejši zombi-skakalci in zombi-črvina). In lik tudi gradi svoje zavetje, glede na prisotnost teh sovražnikov.
  Če bodo na sedmih dneh umrle ekipe konzole sposobne zagotoviti potrebne objekte za gradnjo utrjene stavbe na dan in ves čas "tiho pijejo galebove" v pričakovanju sedmega dne, bo sovražnik, katerega obstoj igralec ni uganil, našel šibko točko v domača obramba Prav tako morate razumeti, da je pomembno tudi, da izberete kraj, kjer boste zgradili zatočišče. Če zgradite v dolini, bo tam dobesedno "odvalil" vse zlo. Zato je zaželeno, da se na hribu zgradijo utrdbe, da bi mrtvi težje dosegli, polmer raziskave pa je bil primeren.
  Prav tako ni priporočljivo, da se zakopljejo v zemljo - "kopanje" zombijev bo z lahkoto dobil znak, celo iz pod zemljo, in odpraviti bo napredovanje horde sovražnikov težko. Še posebej, če celotna horda ne uspe skupaj v igralčevem podzemnem zaboju.

  Sorodne publikacije