Belial's Cup: Značilnosti, Goljufije in Goljufije

Blade vpliva na bitja s pomočjo magije na zelo uničujoč način. Če ima bitje močan duh, potem se upira temu vplivu, toda ostali se verjetno ne bodo uprli temu, kar se je zgodilo Rademesu. Zato so on in vsi graditelji postali pohlepni in nori. Pero je bil kovan z Belialom črne rude, proizvaja temno energijo. Rademes je pod njegovim vplivom začel bratocrtno vojno. Rezultat je bil žalosten: njihova civilizacija je bila uničena in ubita. Belair je spodaj predstavljen z Belialovo lastno osebo.

Enaki so želeli dobiti to rezilo, da bi izkoristili svojo moč, toda en junak, ki je lahko vstopil v tempelj, ubil baron in vzel njegov meč. V prihodnosti se je izkazalo, da ne morete uporabiti tega rezila, če ga poskušate vzeti v svoje roke, potem lahko dobite strel s strelo. Junak je poslan po nasvet Satarusu, vodnemu magu. Poleg tega, Ksardas morda dobro vedeti o orožju vsaj nekaj. Na ta način Claw of Belial pride v roke našega junaka.


Dve različici razvoja dogodkov

Junak je tisti, ki mora določiti, kaj storiti z rezilom. Ali pa daje magom vodo, vendar ga uničijo. Ali sam zapušča Kigota v upanju, da ga bo uporabil za dobra dela. V prvem primeru je Ksardas zelo razburjen zaradi uničenja rezila in pridobite izkušnje. V drugem primeru boste potrebovali veliko potrpljenja. Je vredno kože? Izkušeni igralci pravijo: definitivno. Vse je v igri"Gothic: The Night of Crow" Telo Beliala se lahko preoblikuje. Njegova preobrazba je neposredno odvisna od tega, kdo je lik. Tako, na primer, če igrate čarovnika, bo dobil Runy Belial. Če ste plačanec, milica, lovec na zmaje, jo uporabite, kot je bilo predvideno. Poleg tega, Kigot lahko sama, ne glede na to, ali jo želite ali ne, postanejo ne samo eni roki, ampak tudi dvoročni meč. To je odvisno od vaše izkušnje. Recimo, da imate orožje z eno roko, boste dobili meč. Vredno je vedeti, da je pred uporabo Kigota posvečen. Če želite to narediti, pojdite na kip Beliala in mu molite.


Kip je narejen iz neznane pečine. V pogovornem oknu izberete možnost za izboljšavo. Pomembno dejstvo: veliko je odvisno od stopnje značaja. Če imate enoto 10 in prvič posvečujete, potem orožje dobite na ravni 1. Vsakih 2 lvl imate pravico, da izboljšate svoje orožje. Da bi to naredili, morate dovolj moliti. Toda, če jo želite črpati do maksimuma, ki je nivo 20, mora biti vaš lvl 47. Večja kot je raven orožja, več škode povzroči, večja je možnost dodatne škode. Ne mislite, da vam bo nekdo dovolil, da to storite brezplačno. Da bi izboljšali Belial's Claw, boste morali plačati 5 enot svojega življenja. Recimo, da nadgradite orožje na tri ravni. V tem primeru mora biti znak 6, in izgubi 15 enot življenja in za vedno. Nato se prepričajte, kakšno orožje boste dobili.
Najpomembneje, kazalnik moči in. \ Tuporaba orožja so neodvisni drug od drugega. Vendar pa je moč vplivati ​​na škodo ste jih trpijo. Ko ste zadeli vaš sovražnik Belyara krempljev, prejme škodo zaradi strele. Če ga strela udari, izgubi 100 enot življenja, ne glede na to, kaj ima zaščito. Na orožja v prvem nivoju lahko povzroči 12% dodatno škodo.

Nasvet čarovnik

Če so vojaki dobili meč kot orožje, nato čarovnik Belyara Claw - rune. Ko je čarovnik ga posveti, je popis meč izgubil, vendar je runa. To vam omogoča, da napiše, da je odvisno od kroga.
Na primer, lahko izziv zombija. Torej pokličete bitje, da bo boj za vas. Ali pokličite Sentinel, zaradi česar je skoraj enaka. Vendar pa se zaveda, da Sentinel kamna. Najbolj spektakularen Urok - zelena lovke. Ti lahko paralizira nasprotnika za nekaj časa, nato pa se lahko zabavate z njim. Prav tako lahko kradejo energijo predsodke. Obstajata dve zanimive uroke, Roy in jokati mrtev. Pri uporabi čebele prvič pojavil, ki se uporablja za sovražne ugrizi v katero koli razpoložljivega prostora v drugem primeru, lobanja, prileti iz roke in vaš nasprotnik ima škodo v višini 666 enot. Vendar pa je v primeru dobave Mana zadnji urok boste vse opustošili, kar potrebujete, da to upošteva. Če greste na višjo vrsto magije, spremembe rune, in le eno možnost. Če želite to narediti, moramo najti kip Belyara dala 5 točkživljenje in raziskovanje novega uroka.

Raven

Spoznali boste rezilo zlatega zmaja Aštarja. Povedal bo: vse, kar se dogaja v Jarkendarju, je kriv baron, imenovan Raven, tj. Krokar. Nimaš izhoda, moraš ga ubiti.
V igri "Gothic: Return 2.0", lahko dobite Belial's Claw od Baron, ampak samo zato, da ga ne bo dal. Morate ga ubiti, potem boste našli ta meč na njegovi skupini. Pojdite naravnost v tempelj, se pogovorite z barom, nato se pripravite na boj z njim.
Srečanje z baronom v templju. Tam je precej temno in mračno. Crow vas pozdravlja z besedami: "Glej, kdo je prišel." Skupaj bosta nastala 4 valovanja, v vsaki NPC z valom 4. Noben stražar, noben duhovnik vas ne bo napadel, če jih ne boste udarili. Lahko se borite z mumijami, vendar jih ne morete pustiti, da vas obkrožajo s kupom. In če to ni dovoljeno, jih boste mirno premagali. Stražarji bodo težje mumije. Tudi vi se lahko s tem ukvarjate. Duhovniki Če ste čarovnik, se boste zelo hitro ukvarjali s temi tovariši. Če ste bojevnik - delajte zelo hitro. Demonikons To so najnevarnejše. Hitrejo v štirih, in treba je upoštevati, da so precej močni in hitri. Poleg tega lahko uporabljajo magijo. Če ste čarovnik, jih lahko ubijete, toda bojevnik se bo moral naprezati. Nazadnje se pojavi šef, kar pomeni, da je baron lastna oseba. Ko ga premagate, boste našli meč.
Nato skupaj z mečem se vrnete k zmaju, ki vam pove nekaj zanimivih dejstev. Med drugim ste vi od njegadobite iskanje, imenovano "Artifakte antike".

Konec iskanja

Za umor barona boste dobili denar, za to pa morate Gregu in Satursi povedati o smrti baron. Satarus ti reče: »Potres je prenehal in, kot vidim, ste še živi. Ali to pomeni, da je bilo vaše poslanstvo uspešno? «Isti zmaj vam bo ponudil: uničiti Kigot. Da, dobiš izkušnjo, vendar igralci pravijo, da tega ne potrebujejo. Pojdi v Ksardas in on vas bo obvestil o uporabi rezila. Morate vedeti, da če ste se lotili zgoraj omenjenega prizadevanja in imate meč v inventarju, in greste moliti k Bogu, potem bodo zadeve Sennica prišle v vašo pozornost, kar bo od vas zahtevalo, da jim date rezilo. Neprestano vas bodo motili in prenehali se pojavljati šele, ko boste dokončno zaključili svoje iskanje.

Kakšna je razlika

Obstaja razlika med uporabo enoročnih in dvoletnih orožij. Izkušeni igralci pravijo, da je bolje izbrati eno roko, saj boste hitreje hitreje udarili. In orožje se črpa čim prej po tem, ko ste ga prejeli. Zelo učinkovito je uporabiti proti vsakemu NPC, ker sovražniku odvzame 100 točk življenja. Predpostavimo, da imate nasprotnika, ki uporablja hladno orožje, na primer Orc. Igralci pravijo, da sovražnik udari strela in sovražnik umre, vendar še nekaj časa tiho teče in lahko zadene nekaj udarcev. To običajno traja od 1 do 3 sekunde.

Nekatere funkcije

Ali imate NPC, ki ga ni treba ubiti, ampak samo omamljanje? Strele ga lahko ubijejo, zato je priporočljivo uporabiti kakšno drugo orožje ali ga ohraniti. Če ste čarovnik in še nimate 3 krogov, uporabite urok "Steal energy". Odvzame od sovražnika energijo, zaradi česar dobi 900 poškodb, potem pa ima sovražnik eno točko življenja in lahko ga ubiješ z nečim, na primer s palico. Vendar pa ta urok učinkovito deluje le na ljudi, pošasti in živali, ta taktika ne bo delovala. Dobra uporaba v misijah, ko lahko nekoga premagate. Popek zaustavi sovražnika, priporočljivo je, da ga uporabite proti nasprotnikom, ki jih bo nekaj uničilo, urok jih bo ustavil, potem pa boste mirno ubili vsakega posebej. Tudi igralci so opazili eno značilnost: če ste vzeli rune, kot rune Beliala, rdeče, in molite tega boga, potem bodo vsi izginili, samo eden bo ostal. No, potem morate izbrati.

Chit

Na orožju je koda za goljufijo, z njo je mogoče dobiti Belial's Claw. V ta namen aktivirajte način Marvin. Če ste bojevnik, želite dobiti orožje z eno roko, potem napišite naslednje: ItMw_BeliarWeapon_1H_01 do 20 Če imate željo, da bi se borili z dvema rokama, potem: ItMw_BeliarWeapon_2H_01 do 20. In če ste čarovnik, pritisnite F2, nato se zdi, da konzola piše: INSERT RUNENBRIEF. Videli boste drsnik, ki ga morate prebrati. Potem dobite rune ne le Belial, ampak tudi vode in uroke vode. Na žalost, koda pipic ni znana. Če želite ukrasti energijo, vstopiteItRu_SuckEnergy. Blair Rage - Moraš napisati ItRu_BeliarsRage. Stone Guardian - ItRu_SummonGuardian, Zombie - ItRu_SummonZombie. Če želite gledati, kako vaša zver ugrizne vašega nasprotnika, napišite ItRu_Swarm. Končno lahko Cry of the Dead dobite ItRu_Skull.

Vrni se

Opozoriti je treba, da je v igri "Gothic - Return" Claw of Belial iskanje, in sicer "Return" je mod. Čeprav mnogi igralci menijo, da je dodatek. V "Vrnitvi" se je svet igre razširil, veliko bolj zanimivo pa je postalo zaplet, dodani znaki in lokacije. Če ste novinec v igri, je bolje, da ne uporabljate tega moda, ker boste črpali na dokaj resni ravni. Skupaj je 7 poglavij, 23 mest + 3 že. Spremenjeni so stari kraji, dodane lokacije iz prvega dela. Prej, če si šel v Dolino rudnikov, potem je bila za zidom praznina. Zdaj je še nekaj dogodivščin. Obstajajo tudi lokacije, ki jih lahko dobite le, če se lotite iskanja. Lahko se pridružite tudi 3 cehom in se igrate skozi njih. Prvi ceh je čarobnost vode, drugi so temni čarovniki, to je nekromani, pa tudi Bratstvo. Dodali so tri frakcije: prosti lovci in 2 cehov: trgovci in morilci. NPR je dodal približno 100 vrst, 200 questov, popolnoma novih. Nekatere misije imajo alternativni ud, ki je odvisen od tega, kaj počne vaš lik. Dodan je tudi kup orožja, ki ga je enostavno najti. Če želite, ga lahko prodate v zgornji četrti, prodajalec vam bo dal dobro ceno. Dodali so oklep s preoblikovanimi parametri. Da jih kupimMed igro morate opraviti nekaj iskanj ali jih najti. Zdaj lahko vsi čarovniki uporabijo svojo čarovnijo med bitko in ne le z orožjem. Dodani so bili različni predmeti, vključno z artefakti in knjigami, v nekaterih izmed njih lahko ugotovite, katere pošasti so slabosti.

Težave

Včasih v "Vrnitvi 2.0" Bellijev kandel ustvarja težave. Na primer, ko ubije Crow-a in mu odvzame meč, igralec vidi sporočilo: "Če želite nositi meč, potem molite Bogu." Znaki hvale, Belial kaže dober odnos, in meč ni oblečen kjerkoli. V idealnem primeru molitev odvzame vaše zdravje, potem pa igra poveže orožje z vašim nivojem. Ampak včasih se zgodi, da se nič ne zgodi. Igralec moli, mu je rečeno, da je Bog v dobrem položaju, a ko se izboljša, Kigget dobi strel in opazi, da ni dovolj naklonjenosti. Igralci molijo večkrat, vendar se nič ne bo zgodilo. Najprej se morate pogovoriti z Satursasom, ki vam mora povedati, kako uporabljati orožje. Lahko se pogovarjate tudi s Ksardami, čeprav ta ne vpliva ničesar. Belial ne mara, ko se zdravi prepogosto. Dejstvo je, da Kigot ni mogoče najprej postaviti in nima značilnosti. In če vidite nekatere značilnosti, potem je to že prilagojeno vam. Najbolje je, da greste v 3. poglavje, po katerem morate sprejeti Belialovo tek in ga izboljšati v Pogledu.

Nasveti

Če ste paladin, policisti ali vitez, potem imatenekatere priložnosti, vendar z Belialom ne boste zelo dobri. Nekromanca na to temo je veliko lažja, ker v četrtem krogu že lahko uporablja Wrath of Belial. Poleg tega ima zelo dober odnos z Bogom in njegova čarobnost teme deluje bolje na nasprotnike. Če najdete odtok "Mora Ulart", lahko ujamete dušo svojega poraženega sovražnika v kamen duš, potem pa uporabite te duše, da črpate rezilo Beligatove kremplje, pa tudi vaše osebje. Vendar ima nekromant zelo slab odnos z Engosi in ljudmi. Pogosto igralci pravijo, da je dobro vstopiti v trgovinski ceh, saj dobite ne le izkušnje, ampak tudi nekaj denarja. Dalje, ceh vam daje veliko zanimivih nalog. Ko vaš lik postane gospodar tega cehovstva, bodo trgovci lahko našli dragoceno blago.

Sorodne publikacije