Najboljši programi za športne stave

Če imate radi športne napovedi, potem morate na pametnem telefonu preprosto vzpostaviti program za športne stave. V članku bo natanko o aplikacijah na pametnih telefonih. Najbolj priljubljene in iskrene bodo naštete, tako da boste po branju članka lahko izbrali za vas zanesljivo, tako rekoč, stavnico.

"Želim napoved! Športne stave!"

Ime tega programa za ponudbo govori sama zase. Omogoča vam, da ne samo osvojite uspešno stavo, temveč tudi, da si ogledate napovedi tekem. Mnogi uporabniki pohvalijo algoritem napovedovanja zmagovalca, hkrati pa je vredno omeniti, da so napovedi vredne denarja, tekma pa je bolj sporna, višji je znesek. Ampak vredno plačati poklon razvijalcem, ker, ki so prejeli dobiček od nakupa napovedi, so zavrnili, da se oglaševanje pasic v aplikaciji. Od pozitivnih vidikov je v programu veliko športov: odbojka, tenis, nogomet, košarka itd. Lahko se prijavite in ga postavite v zahtevano ekipo. Ta program športnih stav je eden izmed najboljših in ga priporočajo mnogi uporabniki.


"V napovedi"

Še naprej razmišljam o stavah o športnih stavah, želim govoriti o "Vprognosze". Ta aplikacija je zelo drugačna od prejšnje, vsaj zato, ker so tukaj na voljo brezplačne napovedi iger. Seveda, za razliko od "Želim napoved! Športne stave!" Navedene niso preverjenenapovedovalci, vendar navadni uporabniki, če pa najdete nadarjenega uporabnika, ki mu lahko zaupate, lahko več kot enkrat ponudite uspešno ponudbo. Tudi preden koristi vključujejo velikost osnovne tekme. V programu "V programu" se zbira veliko število ekip, ki igrajo ali bodo igrale, tako da, če želite dati na majhno, na primer, nogometni klub, potem boste našli.

Prav tako je treba posvetiti posebno pozornost "Robotu" - računskemu algoritmu, ki neodvisno napoveduje rezultate tekme. Mnogi uporabniki ga pohvalijo in se popolnoma zanašajo na napovedi.

"Stave: Nogometne napovedi iz RedBets"

Ta program je popolnoma drugačen od prejšnjega.
 • Prvič, lahko najde druge športe razen nogometa, vendar je to mogoče razumeti iz naslova.
 • Drugič, funkcija programa je precej minimalistična. Največja stvar, ki jo lahko storite, je branje opisa ujemanja.
 • In tretjič, iz pokrajine ne boste našli nobenih lokalnih klubov, tukaj so zbrane samo igre največjih prvenstev in lig.
 • Lahko razpravljate tudi o nekaterih dodatnih funkcijah. Tako program "Stave: Nogomet napoveduje od RedBetsa" uporabnikom začetnikom nudi pomoč s pomočjo člankov, vendar pa lahko pošlje Push obvestila o pojavu napovedi v aplikaciji.

  Stave Insider

  Naslednji program športnih stav je Insider za stave. Za razliko od prejšnjega, je že možno staviti na vse vrste športov, ne le na nogomet. Mimogrede, prejšnji programi so predvideli uporabo ustvarjenega računa,kljub temu pa vam stavni insider omogoča, da stavite in brez njega, vendar pa razpoložljivost odpira uporabniku dodatne funkcije. Brez računa lahko uporabite naslednje možnosti:
 • za prikaz lastnih napovedi;
 • primerjati ocene ujemanja;
 • Primerjajte prejšnje rezultate skupin.
 • Funkcije vključujejo registracijo naročnine za napovedi uporabnikov. Da, lahko se naročite na profesionalnega napovednika ali rednega uporabnika z dobro intuicijo. Najboljše napovedi si lahko ogledate v razdelku "Ocene". Kot je za bazo tekem, je zelo široka in, za razliko od programa "Stave: napovedi za nogomet iz RedBets", vam omogoča, da najdete provincialnih klubov.

  MyScore

  Če ste iskali dober program za izračun športnih stav, potem je MyScore to, kar potrebujete. Ta aplikacija ima veliko bazo napovedi in različnih športov. So več kot trideset, prisotne so celo eksotične vrste, kot so hokej, rugby in vaterpolo. Vmesnik v MyScore se izvaja v zelo priročni obliki. Lahko kliknete na gumb, da si ogledate statistiko, kvote in uspešnost tekme. Opazimo lahko tudi zelo dobro iskanje, ki ga ne išče samo ime ekipe, temveč tudi drugačna merila: kategorije ekip in turnirjev. Tu smo pregledali najboljše programe za športne stave, izbrati morate samo tisto, ki jo boste uporabili.

  Sorodne publikacije