Kako dodati prijatelje v "sošolci": navodila za začetnike in ne samo

"sošolci" - ena izmed najbolj priljubljenih socialnih omrežij. V nasprotju z imenom ne komunicirajo samo ljudi, ki so nekoč študirali skupaj. Vsak dan na to spletno mesto pride več kot 40 milijonov različnih obiskovalcev. Večina jih je rednih uporabnikov. Toda vsak dan se dodajo novi. In če "old-timers" vira "da" prijatelji na njej v večini primerov ne predstavlja problem, potem začetniki vprašanje o tem, kako dodati prijatelje v "sošolci" in komunicirati z njimi, je pogosto.

Kako najti osebo na spletnem mestu?

Za začetek seveda morate ugotoviti, s kom želite biti prijatelji v "sošolcih". To storite tako, da v polju za iskanje prijateljev, ki se nahaja na vrhu strani uporabnika na desni strani, vnesete ime osebe, ki jo želite najti. Če veste, v katerem mestu živi, ​​lahko vnesete njegovo ime. Po vnosu podatkov morate na tipkovnici pritisniti tipko Enter. Tukaj se bo okno razkrilo, preden bo iskanje odprlo celoten seznam oseb z imeni, ki so navedena v iskanju imena. Ostaja samo, da jo obrnemo in najdemo svoje.


Ta seznam je lahko precej dolg. Da ne bi izgubili veliko časa za preučevanje, lahko uporabite možnost naprednega iskanja. Za to je potrebno - klikniti na napis "Vsi najdeni ljudje" na dnu seznama. Po tem se odpre okno Napredno iskanje. Ima priložnost, da vnese nekaj več znanih podatkov o iskanemčloveku Na primer, starost. Če natančno število let te osebe ni znano, lahko vnesete številke v polja "od" in "do". Tisti, ki natančno pozna starost želenega, lahko vnesete isto številko na obeh poljih. V ustrezna okna lahko vtipkate državo in mesto, kjer po vašem mnenju ta oseba trenutno živi. Če ti podatki niso znani, se ta polja ne smejo zapolniti. Vendar je treba spomniti, da več informacij o osebi, ki vstopa, manj "prosilcev" bo ostalo v iskanju. Takoj ko je vse končano, lahko pritisnete Enter ali gumb Najdi (nahaja se na dnu obrazca).


Kako ponuditi prijateljstvo?

Če je uporabnik vse naredil pravilno, bo najverjetneje videl fotografijo osebe, ki je gledala na dnu obrazca. Torej, najti potrebno osebo, kako dodati prijatelje v "sošolci"? To je enostavno- , da preprosto kliknete na opombo "Dodaj prijatelju" in vabilo je poslano. Še vedno je treba počakati, da prejemnik sprejme vašo ponudbo. Prijatelje lahko dodate v »Sošolci«.

Zakaj prijatelji niso dodani?

Ne veruj, toda "starci" v "sošolcih" so pogosto zaskrbljeni zaradi naslednjega vprašanja: "Zakaj ne morem dodati prijateljev v" sošolce "?" .Izkušeni uporabniki se dobro zavedajo, kako dodati prijatelje v "sošolci". Problem je v tem, da je v njihovem računu toliko, in ko poskušate povabiti nov sistem, piše, da ga ne morete dodati. Zakaj? To je posledica prekoračitve omejitve vaših prijateljev.
Zdi se, da so pred kratkim vsiUporabnik »sošolcev« lahko dnevno pošilja do 80 zahtevkov prijateljev. Danes se je število ljudi, ki jih lahko povabite v teku dneva, zmanjšalo na 15. Kot pojasnjujejo skrbniki spletnih strani, se to stori za boj proti neželeni pošti. Nadzirajo jih skrbniki in koliko poslanih vabil je sprejetih. Če je število zgrešenih ali označenih »Neželena pošta« preveliko, je lahko uporabniški račun blokiran.


Koliko prijateljev v "sošolcih" je lahko?

Nimam sto rubljev, ampak morda sto prijateljev! Kdo se tega ne zaveda? Na spletnem mestu želijo mladi imeti ne le sto, temveč tudi veliko več prijateljev. Na žalost pa so "sošolci" v tem načrtu omejeni. Ta socialna mreža je ena od najbolj omejenih v mnogih načrtih, vključno z omejitvami za prijatelje, natančneje, na njihovo število. Torej, koliko prijateljev lahko dodam "sošolcem"?
Odgovor na to vprašanje je odvisen od tega, kdo želi imeti čim več prijateljev v omrežju. Za običajnega uporabnika je težka omejitev 5000 prijateljev in nič več! Za priljubljene, ki jim je uprava mesta dodelila status "Stars", je dovoljeno imeti prijatelje do 10 tisoč ljudi. Toda račun oglaševalca sploh nima nobenih omejitev. To je iz krivice. Je previden?

Sorodne publikacije