"Samsung", TV 32 palcev: pregledi najboljših modelov

Samsung si ne prizadeva le za ustvarjanje pametnih telefonov in pametnih ur, temveč tudi za odlične televizorje. Proizvajalec je eden od vodilnih v prodaji TB. Poleg tega je podjetje razvilo posebno matrično tehnologijo, ki barve na sliki naredi živahno in živahno.

Raznolikost

Proizvajalec televizijskih sprejemnikov običajno poskuša sprostiti modele v vsakem cenovnem segmentu, medtem ko jih uporabljajo posebne tehnične kategorije. To je mogoče pripisati tudi velikosti zaslona. Podjetje dodeli le nekaj modelov določeni skupini, ki prikaže, na primer, 40 palcev.
V podjetju "Samsung" je vse drugače. 32-palčni televizor je trenutno predstavljen z ducatom modelov. Čeprav jih združujejo dimenzije naprave, se stroški in tehnična komponenta med seboj razlikujejo.


Nepopolna

Samsung 32-palčni UE32H6410 je glede na velikost zaslona trenutno najcenejši na trgu. Zunaj je zelo privlačen. Brezhibno oblikovanje, ki je, čeprav nepopolno, komaj opazno. Televizor stoji na dveh majhnih nogah, ki pomagajo vizualno leteti preko površine. Primer ni najtanjši od predstavljenih modelov, vendar se še vedno ponaša z eleganco. Za sivo ploščo je par rešetke za odstranjevanje zraka. Na voljo je tudi prostor za priključke. Na voljo so trije USB reže, štiri za HDMI, ena za AV, SCART, RGB, Bluetooth in tako naprej.Brezžična podpora za internet, priključek za slušalke in CI +.


Ta Samsung 32-palčni model UE32H6410 ima več funkcij. Da, znana je tehnologija "Picture in Picture", 24p True Cinema, DLNA. Za tiste, ki ne vedo: "Slika v sliki" vam omogoča prikaz okna na vrhu ene slike z drugim, manjšim. 24p True Cinema predvaja filme s hitrostjo sličic 42 sličic na sekundo. V običajnem načinu gleda film s frekvenco 25 slik na sekundo.
Funkcija DLNA omogoča ustvarjanje domačega omrežja in združevanje več naprav v domu. Med drugim je mogoče posneti videoposnetek na pomnilniški ključek USB, nastaviti časovnik mirovanja ali postaviti blok za otroke. Možnost TimeShift pomaga zaustaviti program in ga razširiti od mesta, kjer ste se ustavili.

Recenzije

Kljub vsem, se zdi, pozitivne vidike tega modela, vendar so bili kupci, ki so ostali nezadovoljni s to možnostjo. Samsung 32-palčni UE32H6410 TV je bil pohvaljen zaradi pomanjkanja bleščanja in bleščanja, sprejemljiv barvni prenos, podrobno sliko in udobno delovanje. Toda nezadovoljstvo je bilo veliko več. Izkazalo se je, da televizor ne prenaša popolnoma pravilno barvo. Torej, če je vse nastavljeno ročno, potem smo še vedno strpni, toda ob prvem vklopu so uporabniki čutili nelagodje. Sam sistem ni bil tako močan, kot je bil oglaševan. Zaradi tega je kupec namesto quad-core procesorja prejel suspendirano napravo.


Prav tako je bilo neprijetno pomanjkanje vrednoprogramsko opremo na pametnem telefonu za nadzor televizorja. Natančneje, v resnici je to za "jabolčne" telefone in blagovno znamko, za vse druge, tudi s hekanjem in triki, je mogoče doseči le preklapljanje kanalov in glasnosti. In zadnja. Modul va-datoteke je bil povprečen. Tudi s hitrim internetom ne deluje vedno stabilno in pogosto kaže nizko hitrost. Kot rezultat, za 45 tisoč rubljev, Korejci izkazalo šibko napravo s kupom pomanjkljivosti in napak.

Lepa in poceni UE32H4510

Danes je opremljena s skoraj vsemi televizorji Samsung 32 palcev Smart TV. Na žalost ne gre vedno vse gladko, kot na primer pri prejšnjem modelu. Toda naslednji TV - UE32H4510 - je prejel največ pozitivnih ocen. Med drugim se je izkazalo, da je dobro in poceni.
Prodana je v beli barvi, ima zanimivo stojalo, ki vizualno ustvarja iluzijo ukrivljenega zaslona. Ta možnost je veliko debelejša od prejšnje. Toda glede na želje kupcev, tega trenutka ne moremo imenovati slabosti. Ampak tukaj je očitna napaka tukaj v dovoljenju. Za razliko od prejšnje različice, kjer je bila Full HD, je to omejeno na nižje številke - 1366x768. Po drugi strani pa je razlog, zakaj naprava deluje hitro in učinkovito. Ta model ima enake funkcije, kot je opisan v prejšnjem. Edina razlika je v podpori samo enega neodvisnega sprejemnika. Tudi vmesniška plošča je prejela manjše število priključkov, vendar je ta komplet dovolj za normalno uporabo.

Ocene

Ta televizor Samsung je 32 palcev SmartTelevizija je dobila dober posel. Kupci so pohvalili njegovo hitrost in enostavnost uporabe. Čeprav je tukaj, prej, je žrtev spet dobila dovoljenje. Z njim lahko procesor varno, brez nepotrebnega nalaganja in zaviranja, opravlja naloge. Zanimivo je bilo, da proizvajalec na škatli tega modela navaja prisotnost štiričlanskega procesorja, čeprav uradna stran pravi, da je dvojedrna. Kupci hvalijo hitrost prenosa iz bliskovnega pogona, ki delajo z miško, kar, mimogrede, iz nekega razloga ni nikjer zapisano. Toda tipkovnica že doživlja prekinitve. Ni vedno zadovoljna s prenosom barv. Očitno je to problem za skoraj vse proračunske modele podjetja Samsung. Sprva televizor ne nastavi barvnega prenosa in po vseh še vedno opazovanih "hladnih" barvah.
Podobno in zelo privlačno oblikovanje. In obstaja tendenca med kupci, kar kaže, da so mnogi kupili ta model zaradi belega, in poleg tega so dobili tudi dober "nadev". Prej, ta TV stroški približno 17 tisoč rubljev, zdaj pa, zaradi nestanovitnosti valute, se je dvignila v ceno na 30 tisoč rubljev. In še vedno stane svoj denar.

Modna UE32J6500AU

Vse, kar Samsung poskuša narediti, je najnovejše. 32-palčni televizor je prav tako predstavljen v modnem zaobljenem "formatu". Prikaz te oblike je postal priljubljen. Podjetja ga pogosto uporabljajo v svojih izdelkih. Enako se je zgodilo z modelom UE32J6500AU. Mimogrede, ta TV se je izkazal za daleč od nesramnosti. Kljub temu je okvir zeločeden, čeprav opazen. Stojalo se je izkazalo tudi za masivno, kar je videti kot stil podjetja. Naprava je opremljena z zanimivimi funkcijami, ki so se že prej srečale v modelih. Tu je ista "slika v sliki", ustavi TV program in ga predvaja, podpira povezavo z drugimi napravami, itd. Vmesniška plošča je polna, tukaj so vsi potrebni priključki: tri USB, štiri HDMI, Ethernet Wi-Fi itd.
32-palčni zakrivljeni zaslon je prejel dostojno ločljivost Full HD 1920 x 1080 slikovnih pik. Razmerje je 16: 9. Obstaja LED osvetlitev, stereo zvok, Smart TV in operacijski sistem Tizen.

Reviews

In čeprav je ta televizor Samsung (32 palcev + Smart) prejel nekaj pregledov, so vsi pozitivni. Kupci pohvalijo UE32J6500AU za zanimiv videz in kakovostno sliko. Mimogrede, tehnologija z ukrivljenim zaslonom je vizualna prevara. Omogoča vam vizualno povečanje zaslona in boljšo sliko. Kupci so se dobro odzvali na uspešnost, čeprav niso vsi uporabniki imeli srečo s sistemsko lupino. To je bolj verjetno povezano z zbiranjem. Na trgu so obstajali napačni modeli, ki jih je bilo treba nato sprejeti ali zamenjati. Stroški 20-25 tisoč rubljev ta model je osvojil veliko kupcev. Nekateri uporabljajo televizor ne samo za predvideni namen, ampak tudi kot monitor za računalnik. Redko so se pritožbe nanašale na zvok. Nekateri niso imeli dovolj nizkih ali nizkih frekvenc. Toda objektivno je zvok v modelu povprečen in od njega pričakuje nekaj izrednega. Da, in trenutek s stereo zvokom se zdi preveč naporen tržni premik. Zvok je "ravno", vendar zdobro zadrževanje glasnosti. Če ste poznavalec ali ljubitelj glasbe, je bolje, da zvočnike povežete s televizorjem.

Proračunska različica

Če v prodajalnah Samsung izberete 32-palčni televizor, lahko skrbno preučite vse pomanjkljivosti in prednosti. Ampak, kot kaže praksa, je bolje kupiti spletne trgovine. Tako se izkaže, cenejši, in v nekaterih primerih lahko dobite na zaloge ali popuste. Na primer, zdaj lahko kupite UE32J5550 s 30% popustom, kar je skoraj 10 tisoč rubljev manj.
Tudi ta model se je izkazal za zanimivega. Vendar pa spada tudi v proračunsko možnost. Prej je bilo mogoče kupiti celo cenejše kot zdaj. In še danes, za razliko od prejšnjih različic, se to lahko upravičeno imenuje proračun. Mnogi kupci zdaj iščejo srednje velik televizor s tehnologijo Smart TV. Ta model se odlično prilega. O tej zasnovi, 32-palčni televizijski sprejemnik Samsung je prejel zelo spodbudne povratne informacije. Ima prefinjeno, čeprav ne povsem osvobojen okvir, še vedno izgleda kot slika, še posebej, če ga obesite na steno. Tečaj se nahaja v sredini. Je masivna in stabilna, kar je tudi zelo dobro. Ta televizor ima ločljivost Full HD 1920 x 1080 slikovnih pik. Razmerje stranic zaslona je 16: 9. Vse je standardno, nič nepotrebno ali posebno. Obstaja LED osvetlitev, stereo zvok in seveda Smart TV. Vmesniška plošča je brezplačna. Ima prostor za povezovanje flash pogonov, internetnih kablov, HDMI in tako naprej. Na voljo so slušalke, CI + in Wi-Fi podpora. Slednje je še posebej lepo, saj se mnogi zdaj radi po televiziji na internetu in gledajovideo posnetke Med glavnimi funkcijami so vedno na voljo načini "Slika v sliki" in DLNA. Otroci imajo ključavnico, časomer za spanje. Ta "Samsung" 32-palčni televizor je prikazan sivo. Njegova teža je le 47 kilogramov, kar za razliko od prejšnjih modelov ni dovolj. Za zvok, dva zvočnika 10 W. In avdio dekoderji so Dolby Digital.

Mnenja

Ta model na "Yandex.Market" ni prejel nobenih "enot", kar je že dosežek. V bistvu, to Samsung 32-palčni TV (Smart TV) pregledi so dobri. Kupci hvalijo kakovost slike, jasnost in pravilen prenos barv. Čeprav nekateri še vedno potrebujejo dodatne prilagoditve. TV stabilno sodeluje z internetom, pošilja dobro in prejema signal. Tudi odlična hitrost prenosa podatkov iz bliskovnega pogona. Kljub vsem svojim dostojanstvom, mnogi kliče ta model "za kuhinjo", čeprav bo nekdo imel dovolj takšne opreme v dnevni sobi.
Glavna pomanjkljivost te naprave je njena oddaljenost. Izkazalo se je, da ni primeren za vsakogar, vendar še vedno ne deluje pravilno. In če je prvi - to je navada, potem je drugi lahko resna sistemska napaka. Prav tako ni vsakdo lahko takoj ugotovil, kaj meni Smart TV. Če pa skrbno preberete priročnik ali poiščete priročnik po internetu, lahko najdete podrobno razlago, ki zelo poenostavi delo s to funkcijo.

Sorodne publikacije