Prišlo je do napake. Poskusite znova pozneje. ID predvajanja

Gostovanje YouTube je danes najbolj priljubljena storitev za gledanje videoposnetkov na internetu. Pogosto pa se mnogi uporabniki soočajo s težavo, da namesto zahtevanega videoposnetka uporabite "Poskusi pozneje". ID predvajanja. YouTube, kot storitev, ki zagotavlja storitve gledanja videa, v večini primerov nima nobene zveze s tem problemom, čeprav obstajajo situacije, povezane s samo gostovanjem. V bistvu pa je vse v uporabniških računalnikih in nastavitvah, ki imajo naslednji nabor parametrov, ki ne omogočajo popolne sinhronizacije s storitvijo.


Kaj je ID igre?

Da bi določili metodo za odpravo takšne napake, morate najprej razumeti, kaj pomeni identifikator. Verjetno, ko kliknete na povezavo za začetek predvajanja ali ko jo kopirate, so mnogi opazili, da se v naslovni vrstici po glavnem naslovu na prvi pogled pojavi nekaj nesmisel v obliki niza črk in številk. To je isti identifikator, z drugimi besedami - determinanta, ki vam omogoča, da poudarite določen video v storitvi iz velikega števila podobnih. V tem primeru se ne dodeli le ločen video, ampak tudi celotni odseki ali kanali. Poleg tega se takšna sistematizacija uporablja tudi za storitev GoogleAnalytics za prenos podatkov v analitično storitev.
Zakaj je potem napaka? Poskusite ponovno pozneje. Id predvajanja?Vprašanje je zastoj mnogih uporabnikov, da ne omenjamo možnih rešitev problema. Ampak ne tako slabo. Pravzaprav je problem sam, da identifikator ni prepoznan v računalniškem sistemu ali nameščen kot dodatek s strani igralca (čeprav drugi uporabniki brskajo po zahtevanem videu brez težav), ga je enostavno rešiti. Na podlagi vzrokov za takšno napako bo priporočenih več univerzalnih rešitev za odpravo napak.


Yutub: error "Poskusite ponovno pozneje. ID predvajanja. Bistvo problema

Najpogostejši razlog za takšno neuspeh ni gostovanje ali strežniki, ki vsebujejo vse informacije. Tukaj je neskladje med podatki gostovanja in uporabniškega terminala v delu sinhronizacije. Najbolj razširjena situacija je napačna nastavitev datuma in časa na lokalnem računalniku ali mobilni napravi.
Ne manj pogosto napaka "Poskusite ponovno pozneje. ID predvajanja "je izdan zaradi" nereda "spletnega brskalnika ali pomanjkanja prostora na trdem disku za shranjevanje začasnih datotek. Drug razlog je sam brskalnik, ki se uporablja za dostop do njega. Kljub vsem svojim zmožnostim in visoki priljubljenosti med uporabniki po vsem svetu, je Mozilla Firefox v tem pogledu zelo drugačen. Končno, nenavadno, vendar je problem povezan s hitrostjo internetne povezave.

Napaka «Poskusite znova pozneje. Id predvajanja: Kako popraviti?

Torej, od česaToda začeti reševati problem? V najpreprostejšem primeru, če je napaka "Poskusite znova pozneje. ID predvajanja je začasen, v celoti morate znova zagnati računalniški sistem. Če uporabljate brezžično povezavo z internetom prek usmerjevalnika, je tudi zaželeno, da jo ponovno zaženete tako, da jo zaprete iz napajalnika za približno 10-15 sekund. Čeprav nekateri uporabniki določajo čas, ki je potreben, da se usmerjevalnik v prostem teku premika v približno 15 minutah. Navedeni interval je dovolj za popolno ponastavitev nastavitev.
Seveda ne zadnjo vlogo igra hitrost povezave. Višja kot je, hitrejše je pufranje in video se predvaja brez odlašanja. Videoposnetke lahko gledate s hitrostjo 5 Mb /s, toda veste, zelo težko je doseči normalno predvajanje (še posebej, če menite, da lahko druge storitve ali aplikacije, ki uporabljajo omrežje ali dostop do interneta, delujejo na sistemu vzporedno s sistemom, povezavo v ozadju, ko uporabnik nima dejavnosti teh procesov). Toda to sploh ni tako. Ker je najpogostejši vzrok nepravilno nastavljen datum in čas, jih je treba prilagoditi. To ni priporočljivo narediti v okolju Windows (nastavitev BIOS-a se morda ne bo spremenila, napaka »Poskusi kasneje: Play ID«) pa bo spet sproščena). Tako, ko bi ponovno zaganjanje moralo iti v nastavitve primarnega vhodno /izhodnega sistema in v glavnem odseku (Main) postaviti potrebnoparametre in shranite spremembe, nato pa znova zaženite.
Napaka "Poskusite znova pozneje. Predvajaj Id »YouTube se lahko sprosti tudi, če brskalnik zbere veliko količino smeti. Najprej gre za predpomnilnik in piškotke. V tem primeru je priporočljivo, da se čiščenje opravi v nastavitvah, ki se uporabljajo za dostop do internetne aplikacije.
Druga možnost je, da uporabite tako imenovane optimizatorje, v katerih nastavitvah morate aktivirati modul, odgovoren za odstranitev zgornjih komponent in zgodovino obiskov. Zdaj so na istem internetu lahko najdete ogromne količine. Med najbolj priljubljenimi so celotni paketi, kot so CCleaner, Advanced SystemCare, Glary Utilities in mnogi drugi. Sodelovanje v optimizacijskih procesih kot takšno ni potrebno. In praktično vsi programi v tej smeri imajo poseben način optimizacije z enim klikom, zaradi česar je njihova uporaba zelo enostavna. Kot za brskalnike, morate najprej začeti z igranjem valja v drugem programu. Morda so težave v brskalniku. Poleg tega je nujno, da preverite, ali je nameščen v programu Flash Player. V odsotnosti ali neuradne različice, morate iti na uradni vir Adobe, ga prenesete od tam in ga namestite znova, potem v oddelku dodatkov je zaželeno, da preverite njegovo aktivacijo (vključitev).
Uporabite lahko tudi poseben vtičnik, prilagojen za to gostovanje videov, podimenovan Flash Player za YouTube. Ne pozabite na podporo HTML5, saj je ta platforma trenutno najpomembnejša. Če nič ne pomaga, lahko v skrajnih primerih ponastavimo vse nastavitve brskalnika (v tem primeru uporabimo vsak gumb za ponastavitev). V nekaterih primerih lahko brskalnik blokira program iz "native" požarnega zidu Windows. V tem primeru pojdite na nastavitve, ustvarite novo pravilo za program in podajte celotno pot do izvršljive datoteke EXE brskalnika.
V nekaterih primerih se boste morda morali prijaviti v oddelek storitev Windows (services.msc), kjer morate najti storitev za odjemalce DNS, dvokliknite meni z nastavitvami in ga znova zagnati.

Nasvet za lastnike kanalov v YouTubovem gostovanju

Registrirani lastniki kanalov lahko naletijo tudi na napako "Poskusite znova pozneje. ID predvajanja. V tem primeru lahko uporabite napredne nastavitve in del spremembe identifikatorja. Tu govorimo o tem, da v povezavi URL ni bilo prisotnega določenega standardnega nabora črk in številk, ki ga ustvari gostovanje, in enostavno zapomnjena kombinacija, ki jo je izumil lastnik kanala.
Vendar mora za takšne postopke kanal izpolnjevati več zahtev:
 • najmanj 100 naročnikov;
 • najmanj 30 dni od datuma nastanka in aktiviranja kanala;
 • izvirna zasnova in razpoložljivost avatarja.
 • Podobne napake v mobilnih sistemih

  Taka napaka se lahko pojavi tudi v mobilnih sistemih. Še posebej velja za Android OS. Napaka"Poskusite znova pozneje. ID predvajanja »rešuje problem veliko lažje, ker je storitev YouTube na takih napravah takšna, kot je.
  Rešitev je, da počistite sam predpomnilnik storitev, zaustavite storitev in nato znova zaženete. Zaželeno je tudi, da ponovno zaženete usmerjevalnik, zaprete račun in nato znova zaženete mobilno napravo. Če to ne pomaga, lahko uporabite celotno ponastavitev nastavitev na tovarniško stanje kot zadnjo možnost, vendar se to zgodi zelo redko, zato se zdi, da to ne bo tako. Mimogrede, kot pri stacionarnih računalnikih, ne pozabite na razpoložljivost prostega prostora na notranjih medijih, ker so na njej shranjene začasne datoteke. Ponovno lahko uporabite mobilne različice zgoraj omenjenih optimizatorjev za poenostavitev čiščenja.

  Nekaj ​​besed na koncu

  Tukaj so načeloma vsi glavni problemi in načini njihovega izločanja. Preostalo je še dodati, da včasih položaj ne more biti odvisen od uporabnika, ampak od storitve "Utoub". Napaka »Poskusite znova pozneje. ID predvajanja »je mogoče izdati samo prek neobstoječega videoposnetka, za katerega je po izbrisu povezave prisoten preostali videoposnetek. Toda praviloma so neaktivne povezave običajno označene in uporabniki ne smejo biti pozorni na to.
  Seveda ni bilo obravnavanih problemov, povezanih z izpostavljenostjo virusom, ko lahko zlonamerna koda blokira dostop do določenega videoposnetka, tako do kanala kot do seznama predvajanja, in celo do trenutkastoritev. Uporabnik mora skrbeti zase in predvsem o varnosti svojega sistema. To velja tudi za stacionarne računalnike, mobilne pripomočke, saj so enako ranljivi za viruse (razen za Appleovo strojno in programsko opremo).

  Sorodne publikacije