AnyProtect: Kaj je ta program, kako ga odstraniti popolnoma in popolnoma različne načine?

Virusi na internetu (in ne samo), kot veste, so dovolj, njihovo število pa se ne poveča za dneve, ampak za ure. Ena najbolj zahrbtnih groženj je aplikacija AnyProtect. Kaj je ta program in kako ga brez bolečin odstraniti za sistem, žal, ne vedo vsi. Konec koncev, če pravočasno neuspešno sprejeti ustrezne ukrepe za zagotovitev varnosti OS, so lahko posledice najbolj tragične. Tukaj je še nekaj univerzalnih rešitev, ki bodo pomagale rešiti problem, kako trajno odstraniti AnyProtect. Uporabite lahko tako sistemske vire kot pripomočke tretjih oseb. Vendar pa je treba izostriti pozornost nekaterih značilnosti tega virusa posebej.


AnyProtect: kaj je program in kako ga odstraniti?

Virus je na splošno brskalnik-ugrabitelj. AnyProtect sam je nameščen v operacijski sistem z vključitvijo lastnega iskalnika v vse nameščene brskalnike. In ni pomembno, kaj uporabljate. Virus ne bo prezrl nobenega brskalnika, vključno s prenosnimi različicami.
Poleg neposrednega vpliva spremeni tudi začetno stran, uporabnik pa dobi kup oglasov, ki so vsaj neustavljivo nadležni. No, če samo to. Brskanje po internetu je upočasnjeno zaradi dejstva, da v ozadju obstajajo različne vrste virusnih appletov. Čeprav program sam poroča, da je okuženih toliko datotek, je potrebno takojšnje čiščenje. Vendar je to še vedno daleč od vsega, kar je sposoben ta virus. Nenehno nalaga nezaželene trde diskesmeti datoteke, vendar uporabnik ne more niti uganiti o tem. Na koncu se celoten sistem začne tako upočasnjevati, da je preprosto nemogoče delati.


Značilnosti virusa

Taka grožnja je AnyProtect. Kaj je ta program in kako ga odstraniti, bo jasno iz dodatnih informacij. Dejstvo je, da ta grožnja v svoji oznaki prvotno vsebuje elemente zaščite pred odstranitvijo v primerjavi z običajnimi vrstami ugrabiteljev. Medtem ko se navadni virusi s takšno usmeritvijo ukrepanja lahko preprosto izbrišejo. Bistvo te zaščite je, da če uporabnik in našel rešitev problema, kako odstraniti AnyProtect večno, potem ne smete biti v skušnjavi. V razdelku Programi in komponente je ta aplikacija na voljo, kot tudi v nastavitvah brskalnika. Vendar pa izklop ali odstranitev ni mogoča.
In sam program, ki poskuša izbrisati, ponuja tudi registracijo s plačilom. Torej, kaj storiti? Kot se je izkazalo, vprašanje, kako odstraniti AnyProtect v celoti, v prvi fazi, je edina rešitev - čiščenje registra. Seveda, ko gre za ročno odstranjevanje, ko ni na voljo nobenih pripomočkov.

Kako ročno odstraniti AnyProtect: prejšnje korake

Torej, prva stvar, ki jo začnemo urednik registra z regedit v Run Console in uporabimo iskalni sistem, ki se imenuje s kombinacijo Ctrl + F. V iskalnem polju morate samo napisati ime grožnje.
Zapise in razdelke, ki jih je treba najti, je treba izbrisati s premikanjem rezultatov s pritiskom na tipko F3 ali naslednjo tipko.iskanje Ko odstranimo vse elemente grožnje, preobremenimo sistem in nadaljujemo z nadaljnjim ukrepanjem.

Standardno brisanje

Zdaj se lahko sedaj obrnete na oddelek programa in komponent na nadzorni plošči, poiščete samo aplikacijo, navadno označeno z svetlo rdečim logotipom in uporabite standardno odstranitev.
Področje tega, kot v primeru registra, je zaželeno za iskanje imena virusa v Raziskovalcu ali drugem uporabljenem upravljalniku datotek. Če se nekaj najde, je samoumevno, da ga morate tudi izbrisati, po možnosti z izogibanjem koši s kombinacijo Shift + Del.

Uporaba Dinistalizerja

V nekaterih primerih je primerneje uporabiti ponovni zagon, na primer iObit Uninstaller. Za njih ni prepovedi. Lahko celo odstranijo vgrajene programčke Windows.
Na seznamu programov, ki skoraj v celoti ponavljajo standardno tabelo "na nadzorni plošči Windows, morate najti ustrezen program, zaženite postopek odstranitve. Po njegovem zaključku morate aktivirati zmogljivo skeniranje, ki bo našlo preostale elemente programskih datotek, map in registrskih ključev. Še enkrat, vse to je treba takoj odstraniti z označevanjem posebne vrstice uničenja datotek.

Kaj storiti z brskalniki?

Grožnja brskalnika se samodejno odstrani, vendar da bi preprečili ponovno aktiviranje, je treba preveriti celotne poti do izvedljivih datotek.
To je potrebno preko PCM na bližnjicipokličite okno z lastnostmi in si oglejte vrstico lokacije datoteke. Za večino brskalnikov se mora končati z razširitvijo EXE za imenom, na primer Chrome.exe. V primeru Opera je to Launcher.exe. Če se po razširitvi v vrstici doda še nekaj drugega, se vse to izbriše. Po tem se spremembe shranijo s pritiskom na gumba "Uporabi" in "OK". Po dokončanju celotnega niza dejanj je potrebno ponovno zagnati.

Ali je treba uporabljati dodatne pripomočke?

Tukaj je kratek povzetek grožnje AnyProtect. Kakšen je program in kako ga odstraniti? Upam, da je to že jasno. Seveda lahko skenirate z AdwCleanerjem. Toda najpogosteje je lahko rezultat nič. Pravzaprav, od antivirusnih skenerjev tudi ne bo problem. Mimogrede, izvršljiva datoteka virusa, tudi v "Upravitelju opravil", ima status sistemskega procesa. Na internetu lahko najdete nasvete za uporabo programov, kot so SpyHunter ali Security Stronghold. Vendar njihova namestitev v nobenem primeru ni priporočljiva. Ne samo, da ugotovljenih groženj brez aktivacije (nakupa) glavne aplikacije ni mogoče nevtralizirati, ker je odstranjevanje pripomočkov iz računalnika precej problematično. Izkazalo se je, da se uporabnik ne bo samo znebil virusa, temveč bo imel tudi glavobol z odstranitvijo aplikacij, kar lahko, mimogrede, precej spremeni konfiguracijo varnostnega sistema Windows in ga prilagodi sebi. Zato programi morda ne bodo več delali ali nameščali in včasih celo blokirali dostop doNastavitve sistema OS. Zato je bolje, da ne tvegamo.

Sorodne publikacije