ARC: konzolne ekipe in funkcije iger

Danes smo se odločili, da vam predstavimo priljubljeno igro ARK: Survival Evolved. Iz tega članka se lahko naučite vseh razlik, ploskve, vendar je najpomembnejše - kako uporabljati ukazne ukazne mize, ki jih boste kmalu lahko prebrali. Začnite vznemirljivo pot do vas iz popolne ničle, natančneje, v vašem arzenalu ne bo nič drugega kot dobro uveljavljen um. Seveda, v prvih fazah, bo zelo težko preživeti svoj lik. Zdaj vam bomo dali nekaj pomembnih nasvetov, ki bodo potrebni, ko boste šli skozi to igro.


Hero

Na samem začetku boste morali ustvariti lasten značaj in gobo. Ko greste v igro ARC, bodo enostavni ukazi ukazne mize nedosegljivi, vendar potrebujete izbiro znakov. Seveda je ustvarjanje junaka samo v kozmetičnem smislu, ne smemo misliti, da bo določen tip boljši od tehničnega dela drugega. Imeli boste možnost, da sami izberete barvo kože, določite velikost telesa in tako naprej. V igri ARC bodo konzolni ukazi za klicanje dinozavrov na voljo šele po opravljenih določenih nalogah, zato o tem ne razmišljajte takoj. Pogovorimo se o njih kasneje.

Žlica

Nato, ko boste končali s prilagajanjem svojega značaja ali natančneje, značilnosti videza, boste morali vnesti ime junaka. Lahko ga izberete na dnu zaslona na desni strani monitorja.Prav tako je treba na začetku spomniti, da se ime in videz v prihodnosti ne moreta spremeniti, na primer, če se odločite za namestitev ali ustvarjanje novega znaka, zato morate skrbno razmisliti o zgoraj navedenih nastavitvah. Pomembne točke bi morale vključevati tudi dejstvo, da če boste imeli željo po ustvarjanju novega značaja, bodo vsi stari dosežki in odlomki samodejno odstranjeni. V tem primeru so v igri ARC konzolni ukazi nenadomestljivi. Ko bodo vse nastavitve uspešno zaključene, boste na lokaciji dobili nekaj žlic, medtem ko boste lahko sami izbrali primernejša mesta. Priporočamo, da navedete samo južne regije, saj so najbolj primerne za začetek igre, v njih pa boste varnejši kot v severnem delu.


Viri

Konzolne ekipe v ARC-ju bodo takoj takoj, ko se boste ponovno začeli spuščati, na voljo takoj, ali pa boste dokončali vse pisne naloge. Zdaj se znajdete na plaži. To je to mesto in bo služilo kot začasno zatočišče za vas. Pojdi na pridobivanje potrebnih sredstev. Na primer, da bi dobili stvari, kot je drevo, morate iti na izbrano sod in ga zadeti nekajkrat. Ne pozabite, da boste pri pridobivanju materialov prikrajšani za določen del zdravja. Raven bo izginila, odvisno od tega, kateri material dobivate. Ukaze konzole lahko že uporabljate v ARC-ju, vendar še vedno morate začeti še večSpoznajte pomembne podrobnosti o igri. Če želite odpreti svoj inventar, morate klikniti na gumb I. Na vrhu okna boste opazili recepte plovila, natančneje, sami boste lahko izvedeli, katere materiale in v kakšni količini boste potrebovali za izdelavo določene postavke. Dejstvo je, igra Survival Evolved je neskončna, vse tukaj bo odvisno samo od vas. Obstaja veliko mesto v svetu igre, v katerem morate preživeti in premagati svoje sovražnike.

Praksa

V ARC konzolah lahko ekipe uporabljajo navadne igralce in administratorje svojih lokacij. Trenutno obstaja veliko število kod, ki jih preprosto ni mogoče šteti, in vsaka posamezna kombinacija je odgovorna za njeno delovanje. Pred aktivnim delovanjem je priporočljivo, da se naučite vnaprej in začnete z odvzemanjem različnih predmetov in materialov. Fascinacija tega razvoja je, da lahko s svojimi prijatelji razvijete in sodelujete v dogodivščinah, osvojite skupaj zmaje itd. Samo vstopite v ekipo Playersonly, da ohranite vse dinozavre in igralce. Koda Forcetame vam omogoča, da takoj ukrotite žival.

Sorodne publikacije