Kakšne so ekipe v "KS: GO" na orožju?

Do sedaj je "KS: GO" najbolj priljubljen strelec iger na spletu. Poleg tega je ta igra sploh ena izmed najbolj priljubljenih na svetu, zato morate biti pozorni na to, če je še niste poskusili igrati. Seveda boste želeli vaditi, preden greste v resnične bitke, kjer igrajo pravi strokovnjaki, lahko naredijo čudeže z virtualnim orožjem. Zato se morate igrati z roboti, da se naučite priljubljenih zemljevidov, določite funkcionalnost orožja in tako naprej. In v tem primeru boste morda koristno imeti ekipo v "KS: GO" na orožju, ker v večini primerov izbira pušk ne bo preširoka. Torej, če morate trenirati ali se želite zabavati, potem ko ste prejeli sodček, je ta članek za vas. Tu se boste naučili, kako uporabiti ekipo na "KS: GO" na orožju, tako da se bodo vaše priložnosti znatno povečale.


Igranje z roboti

Najprej in predvsem morate razumeti, da se lahko ekipe v "COP: GO" orožju uporabljajo samo v igri z roboti ali na svojem lokalnem strežniku, ker se obravnavajo kot goljufa. Če uporabljate katero koli ekipo na uradnem strežniku, boste takoj prejeli prepoved uprave. Zato morate ustvariti svojo lokalno igro, kjer lahko zaženete bot in trenirate, ali pa ustvarite svoj lokalni strežnik, ki bo deloval po vaših pravilih in ne po pravilih uprave. Tam lahko že dodateprijateljem ali sošolcem za trening z njimi. Šele takrat boste lahko uporabili ekipe v "KS: GO" na orožju, da ne boste dobili prepovedi za njih.


Aktiviranje goljufije

Kot ste morda razumeli, se vsaka ekipa za izdajanje orožja v "COP: GO" obravnava kot goljufija, zato privzeto ne bo na voljo. Dejstvo je, da morajo biti vsi ukazi registrirani v konzoli, ki se kliče s pritiskom na tipko ~, kot pri večini računalniških iger. Toda če vnesete enega od ukazov, ki jih boste izvedeli kasneje, takoj v ukazni vrstici, se nič ne bo zgodilo. Konec koncev so vsi ti ukazi napisani kot goljufa, vendar so pogovori privzeto. Kaj storiti, da jih aktiviramo? Če želite to narediti, potrebujete poseben ukaz za aktiviranje načina goljufanja. Izgleda kot sv_cheats, toda po tem boste morali vnesti številsko vrednost 1 ali 0. Če podate vrednost 1, bo to pomenilo, da je način goljufanja omogočen. Če želite izklopiti, morate uporabiti isti ukaz, vendar z vrednostjo 0. Ko aktivirate način goljufanja, lahko že mislite in predpišete ukaze za izdajanje orožja v "COP: GO".

Izdaja orožja

Kakšne so ekipe konzole "COP: GO" na orožju? Zanimivo je, da je ekipa vedno enaka: dati. Vendar, vsakič, ko morate dodati različne kombinacije, da bi dobili različno orožje. Različnih ukazov ni, razen prve besede dodatka, orožja. Po tem boste morali poudariti podčrtajnapišite ime orožja, ki ga želite dobiti. To je lahko ak47 m4a1 ali awp. Na ta način lahko v igri dobite katerokoli vrsto orožja. V skladu s tem, ekipa, da bi orožje v "COP: GO", izgleda takole: dati weapon_ak47. S tem ukazom boste dobili avtomat s kalašnikovim avtomatom, toda če želite drugo orožje, morate zamenjati ime po spodnji vrstici.

Neomejene kartuše in granate

No, zdaj veste, kako v tej igri dobiti kakršnokoli orožje, ne da bi porabili veliko denarja za to. Zdaj morate preveriti z drugo ekipo, ki se šteje kot goljufija kodo, vendar v vašem položaju je lahko zelo koristno za vas. To je ukaz sv_infinite_ammo, ki deluje na enak način kot kombinacija, ki omogoča aktiviranje načina goljufanja. To pomeni, da boste po samem ukazu morali dodati enoto ali nič. Če postavite enoto, potem je omogočen način neskončnega streliva, kar pomeni, da boste iz vsake vrste orožja lahko streljali brez skrbi, da se lahko vaši kartuši končajo. Enako velja za granatno jabolko, ki se ne bo nikoli končalo. Če ste utrujeni od takšnega obilja, potem lahko po ukazu nič, vedno izključite ta način. To je vse, zdaj lahko trenirate s kakršnim koli orožjem, kolikor želite.

Sorodne publikacije