Kakšne so policijske ekipe v SAMPO?

SAMPO je ena najbolj priljubljenih multiplayer zabav, ki je na voljo igralcem. Čeprav ta igra temelji na "GTA: San Andreas", ki se je pojavil pred več kot desetletjem, ne izgubi svojega pomena in še naprej privablja nove igralce zaradi vsestranskosti, obilice priložnosti in možnosti za resnično vlogo v virtualnem svetu. Lahko postanete tisti, ki jih želite, vključno s policijo. Toda za to boste morali poznati svoje dolžnosti, preučiti vse policijske ekipe v SAMPO, prav tako pa boste morali kompetentno opravljati svojo nalogo, da boste zaslužili nove položaje in da ne boste zmotili, da ne bi dobili nižje ocene. V tem članku se boste seznanili z odgovornostmi policije v tej igri, pa tudi o tem, kaj lahko opravi minister za pravosodje. Za to se morate natančneje seznaniti s policijskimi ekipami SAMPO.

Kaj je delež?

Zato je v tej igri veliko število frakcij, do katerih se lahko pridružite, če imate potrebne lastnosti in lahko opravite uvodni test. Seveda veliko igralcev sanja, da bi postali policist za dostop do vseh policijskih ekip SAMPO, kar ponuja neverjetne priložnosti. Torej bo konkurenca zelo visoka. No, policisti v igri bi morali storiti enako kot v resničnem življenju, zato ni nič presenetljivega, da obstaja tako veliko povpraševanje po tem poklicu.

Policijske odgovornosti

Preden se obrnete neposredno na policijski ukaz v SAMPO, je vredno razumeti,kaj točno od vas bo potrebno, če še vedno greste na policijsko službo. Pravzaprav boste morali biti sposobni aretirati storilce kaznivih dejanj, pregledovati dokumente, iskati in pregledovati ter seveda dobro streljati in hitro teči, biti sposobni navigirati v težkih situacijah in tako naprej. Seveda, veliko je odvisno od tega, kako ste poskrbeli za svoj lik (če ste mu nahranili hitro hrano, potem nihče ne bo prevzel službe za maščobo), vendar obstajajo tudi ekipe za GTA: SAMPO za policijo, ki zelo poveča vaše zmogljivosti.

Ekipe

Kaj so ti ukazi? Obstaja več kot dvajset, tako da se boste naučili vse ukaze, ko ste že v policijski službi. Zdaj morate pogledati najpomembnejše primere, s katerimi boste razumeli, kako resno je delo v policijski postaji. Na primer, s pomočjo ukaza /su želeni osebi lahko pošljete določen znak in s pomočjo ukaza /aretacije osumljenca aretirate. Obstajajo tudi bolj specifični ukazi, kot so /manšeta in /ali odrezavanje, ki vam omogočajo, da si nadenite lisice in jih odstranite iz znaka. Z ukazom /search lahko iščete katerikoli znak in ukaz /takelic vam omogoča, da vzamete vozniško dovoljenje od voznika, ki je kršil cestna pravila. V SAMPO je celo ekipa "Take Police", vendar je na voljo le tistim, ki imajo vodilne položaje v tej frakciji. To je ukaz /givecopkeys, s katerim lahko znak dodelite policiji. Če je znak že v veljavistruktur, ga lahko povabite k sodelovanju s policijo z ukazom /iinvite.

Sorodne publikacije