Najboljši simulatorji ladje na računalniku

Simulatorji različnih tehnik na osebnem računalniku so ogromni. Obstajajo takšni tovornjaki, avtomobili, gradbena oprema, letala, cisterne, traktorji itd. Kaj pa simulatorji na PC-ju? Pravzaprav ni tako dobrih in dostojnih iger v tej smeri, danes pa v članku naštejemo nekaj najboljših, ki jih je vsekakor vredno igrati, če obstajajo želje. Začnimo!

Simulator ladij: Pomorsko iskanje in reševanje

Prva igra na današnjem seznamu je Ship Simulator: Pomorsko iskanje in reševanje. Igra je izšla leta 2014 in do sedaj ni bilo novih posodobitev ali novih različic. Kljub temu je ta simulatorska ladja na osebnem računalniku zelo zanimiva, tudi grafika je videti povsem sprejemljiva.


Igra ima kampanjo ploskve v dveh morjih - severni in baltski. In v prvem in drugem primeru igralec pričakuje veliko število velikih in manjših misij, med katerimi bo reševanje ljudi, ki so v vodi, gašenje požarov na morju, pomoč utopitvenim ladjam in še veliko več. Poleg kariere je na voljo tudi preprost način, kjer lahko plavate ob morju.

Značilnosti simulatorja Simulator ladij

Kaj je zanimivo o tej igri o ladjah in kakšne so njene značilnosti? Najprej je treba opozoriti, da obstaja precej velika baza različnih pomorskih prevozov, ki segajo od čolnov in končajo z velikimi reševalnimi ladjami. Druga točka je visok realizem. Vse tehnike, notranjosti, zunanjosti ladij, fizični modeli, značilnosti ladij - vse to se natančno in realno odraža v igri, tako dapodobnost z resničnostjo je zelo visoka.


Tretji je dobro razvit svet okoli nas. Morje v igri resnično izgleda naravno, kar še dodatno poveča realizem. Še posebej bi bilo zaželeno omeniti valove, ki se razlikujejo glede na vreme. Z drugimi besedami, če je vreme jasno, je morje mirno, če pa gre za nevihto, in deveto kolo ni daleč. No, zadnja je upravljanje. Obstajata dve možnosti - poenostavljeno upravljanje in polnopravna. V prvem primeru bodo nekatere funkcije in odgovornosti prevzele računalnik, in v drugem primeru je odgovornost v celoti na igralcu.

Obalna straža

Drugi simulator ladje na PC - obalna straža. Ta igra je nekaj podobnega prejšnjemu, saj bo igralec igral vlogo kapitana ladijske obalne straže. Glavni cilj je ujeti kriminalce na morju, zbrati dokaze o kršitvah, ki dokazujejo krivdo, pomagati ljudem na potopljenih ladjah, pogasiti požare, poslati storilce na obalo itd.
Dejanje v tej igri o ladji poteka na velikem območju, kjer so tudi majhni otoki, ki jih je mogoče zasaditi. Model morja je odlično oblikovan in je zelo tesno povezan z vremenskimi razmerami. Igralec bo moral opravljati svoje naloge ne le v mirnem ali mirnem vremenu, ampak tudi v nevihti.

Značilnosti

Tukaj izbira ladij ni zelo velika, vendar pa so modeli izdelani zelo natančno in realistično. Vse značilnosti posode so ohranjene za večjo gotovost. Poleg načina kariere, ki, mimogrede,ni zelo velik, obstaja tudi en način v igri, kjer lahko plavate in uživate v lepoti morja.

TransOcean 2: Rivals

Še en simulator ladje na računalniku, ki je vsekakor vreden igranja - TransOcean 2: Rivals. Tukaj mora igralec igrati ne za obalno stražo, ampak za vodenje velikega transportnega podjetja. Ta simulator se bistveno razlikuje od prejšnjih dveh, saj se bo moral pri tem bolj osredotočiti na razvoj svojega podjetja za prevoz blaga po morju.
Igralec je odprt za ves svet. Tovor je mogoče dostaviti popolnoma v katerokoli točko sveta. Prejeta sredstva iz dobave bodo morala bodisi vlagati v razvoj podjetja bodisi v ladjo.
Značilnosti igre vključujejo naslednje zanimive točke: razvoj svoje flote, neomejeno število ladij, veliko različnih tehnik, skoraj neskončne tokove misij, način črpanja, dobro grafiko, multiplayer način in še veliko več. . Za tiste, ki radi strategije in simulatorje, bo ta igra zagotovo prosim.

World of Warships

No, in zadnji na seznamu je simulator vojne ladje. Jahanje po morju in prevoz turistov, tovora ali samo pregon kršiteljev - to je zanimivo, ampak kaj, če želite neposredno voditi vojaško ladjo, poleg tega, da sodelujejo v sovražnostih? Namestite World of Warships! Torej, morda bo nekdo rekel, da to ni popoln simulator, vendar to ni tako.
Igra World of Warships ima v prvi in ​​drugi igri veliko število različnih ladij iz različnih državSvetovna vojna, deljena z ustreznimi razredi. Obstajajo bojne ladje, obstajajo uničevalci, obstajajo križarke in letalski prevozniki - izbira je odvisna samo od igralca. Vsi modeli ladij so zelo realistično zasnovani in ustvarjeni v skladu z vsemi lastnostmi in značilnostmi realnih modelov.
Fizika v igri je prisotna in je zelo kakovostna. Ločeno pozornost zasluži morje, ki v svojem vedenju popolnoma spominja na sedanjost in pri spreminjanju vremenskih razmer dramatično spremeni svoje vedenje. O vremenu je vredno še povedati, da je izid bitke pogosto odvisen od tega, ker bo za zmago, na primer nevihta, potrebno veliko truda.

Značilnosti igre

Glavne značilnosti igre so odlična fizika, veliko število modelov ladij, realistično upravljanje, odličen bojni sistem, multiplayer način, dobro oblikovane in narisane lokacije ter odlična grafika. Torej, če na enem od večer po napornem dnevu dela želite potopiti nekaj treh ladij, potem so simulatorji iger World of Warships primerni za te namene.

Sorodne publikacije