Genesis Mining: pregledi, pregled storitev in funkcije

Mnenja o storitvah Genesis Mining in ratingih v oblaku na različnih forumih in blogih jo uvrščajo med prve tri voditelje, včasih celo na vrhu seznama najbolj stabilnih in visoko donosnih načinov vlaganja v tajne valute. Preverimo, zakaj danes veliko uporabnikov dela s to platformo za poenostavljeno pristajanje.

Ali ni lohotron?

Seveda obstajajo tudi obžalovanja vredni pregledi o genesis.mining.ru - strani ruskega jezika podjetja z istim imenom. Običajno jih podpirajo dokazi, da podjetje v resnici nima nič opraviti s jokom, vendar je to običajna finančna piramida. Takšno nezaupanje v ruskem segmentu storitev v oblaku je povzročilo nekaj neprijetnih goljufivih shem, ki so že več let v veljavi, kraje in zavajanje desettisoč uporabnikov.


Na spletni strani družbe je naslov urada, ki ga je uprava pripravljena povabiti, da obišče vsako potencialno stranko, da se odloči, ali bo investirala ali ne. Pisarna se nahaja v glavnem mestu Islandije, Reykjaviku. Obstaja tudi eden od podatkovnih centrov podjetja, video posnetke, ki si jih lahko ogledate na spletni strani. Na žalost vstopanje ali iskanje naslova iz varnostnih razlogov ni mogoče. Glede na izjave predstavnikov na Islandiji so poleg tega še vsaj dva podatkovna centra. Te informacije se lahko seznanite, kot tudi mnenja o www.genesis-mining.com, tako da naredite ustrezno poizvedbo. Ampak žena podlagi teh podatkov se lahko razume, da družba ni še en goljufiv "enodnevni", ampak polnopravni naložbeni instrument. Storitev se je pojavila leta 2010 in že dolgo časa je tam in ima stalne stranke.


Zakaj se večina odloči za "rudarjenje genetske tvorbe"?

Morda ne verjamete v besedo in se registrirate, da preverite resnično enostavnost storitve. Da bi ga razumeli in takoj začeli ustvarjati dobiček, lahko celo začetnik, ki absolutno ne razume krika blaga. To je bilo doseženo zaradi neverjetne informativnosti in ergonomije. Hkrati je delo v tem spletnem vmesniku prijetno tudi za izkušene uporabnike. Tu si lahko ogledate podrobne statistične podatke in spremenite nastavitve nepremičnin.
 • Ni treba skrbeti za teoretično znanje o rudarstvu, velikosti nabojev in drugih tehničnih izrazih.
 • Ni treba kupiti drage opreme in ustvarjati lastnih kmetij.
 • Izključuje ogromne stroške za porabo električne energije in hlajenje prostorov.
 • Ni treba porabiti denarja za vzdrževanje opreme in nenehno vzdrževati njegovo stabilno delo.
 • Kripto sorta

  V letu 2014 so uporabniki iz povratnih informacij podjetja Genesis Mining prisilili razvijalce k razširitvi seznama ekstrahiranih elektronskih valut. Do tega trenutka bi lahko oprostili samo bitcoin. Trenutno so za rudarstvo na voljo naslednjeValuta:
 • Bitcoin.
 • Lightbox.
 • Dash.
 • Ephirium.
 • Monero.
 • C-COSH.
 • Zaradi lažjega razumevanja so razvijalci dobili možnost, da izmenjujejo vse kriptovalate tretjih oseb na bitcoin, ko so bili izpeljani na osebni torbici.

  Tarifni načrti

  Da bi začeli vlagati in začeli ustvarjati dobiček, morate kupiti zahtevani tarifni načrt. Najpomembnejši parameter, ki ga je treba upoštevati pri izbiri, je dodeljena moč. Tarifni načrt - to je vrsta pogodbe, ki se sklene za obdobje 24 mesecev. V tem obdobju boste izbrisani zasluženi digitalni denar. Pogodbo lahko izberemo iz pripravljenosti - Mala, Srednja in Velika. Ali pa ustvarite nov tarifni načrt posebej za vas in navedite potrebno količino energije.

  Plačilo

  Vlaganje denarja za pridobivanje in sklenitev pogodbe je mogoče prek plačilnega sistema MasterCard, Visa in najbolj kripto valute s seznama. Plačilo mora biti opravljeno v ameriških dolarjih. Upoštevajte, da je umik zasluženih sredstev na bitcoin-denarnici.

  Kaj morate vedeti pred začetkom sodelovanja?

 • Dolgoročna pogodba ni jamstvo za visok dobiček. Če ste podpisali pogodbo za določeno količino računalniške moči, potem v enem letu ta količina ne bo mogla ustvariti istega dohodka kot na začetku pogodbe, zaradi vedno večje kompleksnosti izračunov, ki se pojavljajo redno.
 • Podpisani sporazum predvideva postavko, s katero se strinja, da sprejmete pogoj zaKakšen denar ste vložili je nemogoče vrniti. V tem primeru lahko ponudnik storitev enostransko odpove pogodbo in preneha opravljati storitve, tj. Da vam prihrani denar in si prihranite denar.
 • Sedež podjetja je v Hong Kongu, na morju v Ruski federaciji in številnih drugih državah. Tako tudi v primeru kršitve pravnih sporazumov preiskovalni organi ne bodo mogli uporabiti nobenih iskalnih dejanj proti družbi in njenim zaposlenim.
 • Obstaja možnost za povečanje njihovih prihodkov. Če želite to narediti, obstaja affiliate program za privabljanje napotitev. Vse kar morate storiti je, da uporabnike pripeljete v storitev, ki bo postala stalna stranka. Da bi to naredili, se morajo prijaviti za vašo referenco. Za njih boste prejeli dodatne bonuse v obliki odstotka njihovega dobička.
 • Hkrati je mogoče izdelati več vrst kriptovalyut, ki razdeljujejo računalniško moč v priročnem vmesniku. Po mnenju ustvarjalcev storitve, zaradi takšne arhitekture, kjer je mogoče narediti spremembe v realnem času, je revizija akumuliranih sredstev nemogoča. Zato je mogoče ugotoviti vaš zaslužek le, če prejmete plačilo za denarnico.
 • Kako se registrirati na https: //www. genesis-mining.com?

  Povratne informacije uporabnikov označujejo najlažji postopek registracije. Če želite začeti, obiščite uradno spletno stran in se seznanite s cenovnimi politikami ter razpoložljivimi ponudbami. Nato pojdite v okno za prijavo. Takoj bodite pozorni na dejstvo, da je storitev na voljov ruščini Za uspešno prijavo morate vnesti samo e-poštni naslov in geslo.

  Genesis Mining: pregledi vaše osebne pisarne

  Po hitrem postopku registracije padeš v priročno osebno omarico. Kot je navedeno zgoraj, ima kabinet zelo jasno strukturo. Preden začnete z delom, pojdite v razdelek »Nastavitve« in izpolnite vse podatke o sebi. Za največjo varnost nastavite račun za preverjanje pristnosti z dvema faktorjema. S to možnostjo bo SMS s kodo poslano na številko vsakič, ko bo avtorizirano.
  Še en pomemben korak je izpolniti informacije o denarnicah. Pojdite na zavihek »Denarnice« in vnesite polja za kripto valuto. Bodite pozorni na njihovo pravilnost, kot če bi naredili napako, bo denar šel na drug račun in jih vrnil ne bo deloval.

  Več o odstopu

  Izplačila za https www.genesis-mining pravijo, da storitev ne zadovoljuje v celoti trenutne obremenitve. Obdobje izplačil je bilo podaljšano na 72 ur. In to pomeni, da lahko čakate tri dni. Plačila morajo biti opravljena na podlagi rezultatov vsakega dne. Prav tako bodite pozorni na minimum, ki je potreben za odstranitev. Torej vsak kriptovalyut ima svojo mejo. Tudi predstavniki službe so na svojem Twitter računu uradno objavili, da imajo Monero in Ethereum valutne primanjkljaje. Vendar pa obljubljajo, da bodo storili vse, kar je mogoče, da premagajo majhno "krizo".

  Držite roko na impulzu

  Eden od načinov je vednoDejanske in resnične informacije, kot tudi ocene Genesis Mining, so na voljo na uradnem Twitter Twitter računu. V razdelku »Press« na uradni strani lahko preberete novice in novice o kriptičnih valutah. Prav tako - preberite pričevanja o Genesis Mining iz znanih in uglednih finančnih institucij, ki sodelujejo s podjetjem. Obstaja še en razdelek z informacijami - "Blog". Tam so objavljene novice o storitvi. Iz teh novic lahko spoznate spremembe v delovanju algoritmov, inovacij in nekaterih priročnih funkcij. Za spremljanje dobička na osebnem računu so za vsako valuto na voljo posebni grafikoni. Zapisujejo se dnevno zaslužena sredstva in nato oblikujejo krivuljo, ki odraža celotno dinamiko.
  ​​

  Če povzamemo

  Če ste odločeni vlagati v kriptologijo, vendar se bojite dolžnosti, ki vas bodo drznile, da organizirate osebno kmetijo, je Genesis Mining ena najboljših storitev, ki bodo razrešene. aktualna vprašanja in bo omogočila osredotočenje na produktivne naložbe. Če želite začeti vlagati, boste podrobno ocenili možne dobičke, in če se boste odločili - takoj pokličite prijatelje na napotitveni program in redno prejemajte bonusna plačila.

  Sorodne publikacije