Play Store Store Store: Kako posodobiti, kako namestiti in uporabljati kot

Android je eden najbolj priljubljenih mobilnih operacijskih sistemov. Glede na raziskave, gadgets sprosti in prodajajo pod Android nadzor račun za več kot 80% naprav. Tudi tako priljubljena IOS, ustvarjena za izdelke Apple, je zadovoljna s svojimi 15-20%. Uspeh "dela" bi lahko bil predviden vnaprej. Dejstvo je, da so vse pravice do njega v lasti korporacije "Google", in o priljubljenosti te blagovne znamke poznajo skoraj vsi. Vendar ne samo ta "Android" je zaslužil milijone oboževalcev po vsem svetu.


"Android"

Ta operacijski sistem ima veliko uporabnih funkcij in jasen vmesnik. Poleg tega je dovolj demokratična: spremembe se lahko izvedejo kot v mnogih elementih sistema in neovirano namestijo različno programsko opremo. Čeprav si razvijalci prizadevajo omejiti prost dostop do koreninskih pravic ("pravice superuporabnikov"), ljudje iščejo načine, kako ga doseči. Takšne pravice vam omogočajo, da prilagodite tudi sistemske datoteke, tako da lahko sistem spremenite v nepriznavanje. Ločena tema se lahko šteje za namestitev aplikacij. Če želite to narediti, bo Google ustvaril lastno trgovino z vsebinami, imenovano »Plake Market«. V tem članku bomo govorili o tem. Torej, Play Market: Kako nadgraditi, kako namestiti in uporabljati kot vir?

Kako namestiti aplikacijo na svoj pripomoček?

Pri nakupu nove naprave mora biti nameščena aplikacija "Android" za vsebino v trgovini z dodatki.Najdete ga med drugimi vgrajenimi aplikacijami. Če ga iz nekega razloga ne boste našli (na primer, če ste kupili nelicencirano napravo ali vdelano programsko opremo po meri), potem Play Market obstaja kot običajna spletna stran. Poleg tega lahko aplikacijo namestite tako, da prenesete zagonsko datoteko iz interneta ali premaknete datoteko apk na pametni telefon ali tablični računalnik.


Priložnosti za shranjevanje vsebine in kako ga uporabljati

Da bi lahko uporabljali trg Plake (Android), morate imeti račun v Googlu. Če pred tem niste ga imeli - ne skrbite, enostavno je zagnati nov račun. Registracija poteka v več fazah. Najprej morate vnesti e-poštni naslov. To bi moral biti gmailov naslov. Takšen sistem, kot je mail.ru ne ustreza. Potem pa dobite geslo. Prikaže se potrditveno sporočilo. Nato morate vnesti podatke o bančni kartici. Nedavno je ta postavka obvezna in na ta način se še enkrat preverja pristnost vašega računa. Mnogi uporabniki so zaskrbljeni zaradi tega, ker se bojijo, da bo denar prihranjen. Ni potrebno vznemirjati, "Google" je eden največjih in najbolj zanesljivih sistemov na svetu. Denar bo obremenjen z računa samo, če kupite izdelek, saj je na trgu Play dovolj plačanih vsebin. Želel bi omeniti, da boste v številnih brezplačnih programih naleteli na nakupe med igro in če jih želite narediti - s priloženim plačilomrekviziti bo precej hitro in enostavno. Po potrditvi vseh podatkov in uspešnem pooblastilu lahko obiščete ruski trg Play. Če napravo uporablja otrok, lahko omogočite starševski nadzor za zaščito otroka pred neželeno vsebino.

Play Market: kako posodobiti

Kot vsako drugo aplikacijo, potrebuje Play Market posodobitev. Razvijalci platforme redno objavljajo nove različice, popravljajo napake in izboljšujejo kakovost trgovine. Zelo pomembno je, da je vedno na tekočem. Praviloma se program samodejno posodobi in v vrstici s sporočili opazite, da je bila aplikacija posodobljena. V nastavitvah tržnega vtičnika lahko način samodejne posodobitve nastavite, na primer, samo prek povezave Wi-Fi, vedno ali nikoli. V tem primeru boste morali ročno namestiti Play Market. Kako posodobim aplikacijo na ta način?
Pojdite na aplikacijo in poglejte iskalno vrstico zgoraj. Na levi boste videli tri majhne sive črte. Kliknite na njih in vstopite v meni profila. Če ga želite odpreti, lahko tudi odrinete od leve proti desni. Tukaj lahko prilagodite nastavitve računa, omogočite starševski nadzor itd. Odprite »Nastavitve« in spustite na konec seznama. Poiščite element "About", kjer boste našli stolpec "Play Store Version". Ko kliknete nanj, boste videli sporočilo, ki navaja, ali je posodobitev trenutno.

Kako odstraniti posodobitev?

To se zgodinajdete napako. Trg predvajanja morda ne bo pravilno deloval. Nato si oglejte storitve Google Play. Če s tem ne odpravite težave, morate odstraniti najnovejše posodobitve. Če želite to narediti, pojdite na Nastavitve pripomočkov (ne mešajte z nastavitvami neposredno v aplikaciji), izberite »Programi« in poiščite trg Play Videli boste gumb "Odstrani posodobitev", kliknite nanj in preverite uporabnost trgovine. Nato lahko poskusite znova namestiti novo različico storitve Play Market. Kako posodobiti aplikacijo, že veste. Izberite zanimiv oddelek in prenesite programe. Povedali smo vam o dobro znani trgovini z vsebino Play Store. Kako posodobiti in kako ga uporabljati je podrobno opisano v članku, tako da praktično ni problema.

Sorodne publikacije