Ekipe in goljufije za Far Cry 3

strelec Far Cry 3 je bil najboljši projekt leta 2012. Adventure navaden fant, Jason Brody, na otoku dilerji in razbojniki naredil velik vtis na igralce po vsem svetu. Čeprav je igra je zelo preprost, in večina navijačev "strelcev" dokaj enostavno premikanje zemljevida od kraja do kraja, vendar še vedno obstaja, je precej težko trenutke. Za take primere in ustvariti goljufa za bodo Far Cry 3. Na njih razpravljali v tej majhni raziskavi.

, goljufija kode za Far Cry 3

razvijalci iger moti, da bi največje zadovoljstvo smrti, in to ustvarili posebne kode, ki omogočajo lažji za igralec v težkih trenutkih življenja. Goljufije za Far Cry 3 vam lahko neskončno dobavo municije ali pa povsem neranljiv. Prav tako lahko ukazi postanejo nevidni sovražniki ali preskočite uvodni video posnetkov.


Za vnos goljufa za daleč 3?

Za uporabo teh ukazov, najti bližnjico v igri. Miško nad in klik z miško (desno). Ta ukrep bo odprla posebno meni, zdaj pa je treba iskati, da izberete "Properties". Potem poglej na polju "Predmet", ki bodo nakazali pot do glavne datoteke igre. Zdaj morate končati po "exe" -GameProfile_ tiste, ki so goljufi za Far Cry 3, ki jo želite uporabiti. Seznam ukazov:
 • GodMode 1 - popolna Neranjivost, ali "način bog", tako ljubljeni večina igralcev.
 • UnlimitedAmmo 1 - neizčrpen dobava streliva.
 • SkipIntroMovies 1 - prehodvideo posnetke
 • IgnorePlayer 1 - ignoriranje nasprotnikov.
 • V tem primeru, če želite aktivirati več goljufij, predpišite vsakega od njih z vejico.


  Vlaki

  Olajšati prehod, kot tudi prinašati veselje v pomoč posebnemu programu, ki ga ustvarijo igralci, ki se imenuje "trener". Podobni dodatki vam ne bodo pomagali le z "nesmrtnostjo" ali pomanjkanjem streliva, temveč vam bodo dali tudi priložnost, da pridobite izkušnje in izboljšave, prekličete nalaganje orožja, pridobite vse vrste "pušk", odprete vse "stolpe" in še veliko več. Če želite postati nevidni ali se učiti super-udarcev in hitrosti, prenesite potrebnega trenerja in uživajte v igri.
  Ampak ne pozabite, da so lahko ti programi tretjih oseb resna grožnja za vaš računalnik, ker so lahko virusi. Torej, prenesite podobne goljufije iz dokazanih virov, medtem ko ne pozabite, da se naučijo ocene drugih igralcev. To bo pomagalo zagotoviti proces, nadaljnja uporaba teh programov pa bo prinesla le zadovoljstvo.

  Sorodne publikacije