Legenda lige. Hyde na junaka Twistude Faith

Igra Legend League ima veliko število znakov, za katere lahko igrate, če želite. Vendar pa ne smemo misliti, da je to zelo enostavno narediti. Seveda lahko izberete katerega koli od obstoječih junakov, vendar s tem ne boste dobili dobrega rezultata takoj. Seveda ima vsak prvak samo pet tečajev in vsaj eden od njih bo pasiven, zato se lahko zdi, da bi bilo treba obvladati enega ali drugega junaka. Ampak v resnici morate v celoti proučiti sposobnosti določenega značaja, premisliti o vseh možnih kombinacijah, trenirati veliko za dosego dobrega rezultata. Ne pozabite, da lahko tudi drugi igralci izberejo isti značaj in dosežejo boljše rezultate, ker se morate vnaprej pripraviti na visoko konkurenco.


Kako to storiti? Izberite enega znaka in usposobite se za komunikacijo z njim. Ste izbrali junaka Twistfall Fight? V tem primeru morate prebrati ta članek. Dejstvo je, da bodo tukaj opisane vse prednosti in slabosti tega prvaka, pa tudi vse njegove sposobnosti, da jih boste lahko pravilno kombinirali, da bi dosegli maksimalne rezultate. Čas je, da ugotovimo o značaju Twistfall Fight-a, seveda se začne s svojimi sposobnostmi.

kosti

League Legend je igra, v kateri ima vsak lik eno pasivno sposobnost, ki se ji ni treba učiti. Ko govorimo o junaku Twistfall Fight, ima zelo zanimivo pasivno spretnost,kar mu omogoča, da zasluži več denarja od umora nasprotnikov. Vsakič, ko na napad tega lika pade smrtonosni udarec, vrže srečne kosti, ki lahko padejo od enega do šest, in glede na rezultat dobi od enega do šest dodatnih zlatnikov, ki jih lahko uporabimo za nakup koristnih predmetov. Tako je Twistude Faith pogosto močno odvisna od tega, kar je pridobil.


Divje karte

Dejstvo, da je ta spretnost glavni lik tega značaja, vam bo povedal kateri koli pripomoček. Twistude Fight je junak, ki uporablja različne tehnike streljanja za boj proti nasprotnikom. In v tem primeru uporablja kartične kartice, da jih vrne od sovražnika. Letijo v treh različnih smereh, obenem pa udarijo vse nasprotnike, ki so prizadeti, zaradi česar jim je od 60 do 240 enot škode, odvisno od ravni lobanje. To je zelo učinkovito orožje v primeru, da se morate soočiti z velikim številom nasprotnikov, saj zemljevidi prežijo vse sovražnike v treh smereh. Vendar pa to ni edini ace v Twisthead's Feat. Hyde vam bo povedal o drugih veščinah, ki jih ima ta prvak.

Izbira zemljevida

Igra Twistfall Feath League Legend nikakor ni najbolj običajen lik. Prvič, njegov videz in značilnosti se ne ujemajo zelo dobro v domišljijski svet mečev in magije. Drugič, nekatere njegove smuči so zelo zapletene in zmedene, kar nekoliko zmanjša priljubljenost tega prvaka. Lahko pa ga uporabiš na sebikorist, saj ga lahko odlično obvladate, postajate boljši kot kdorkoli drug in presenetite vse svoje nasprotnike. Kot primer lahko uporabite to spretnost. Na prvi pogled je spretnost precej preprosta. Vaš junak dobi naključni zemljevid svojega dnevnika in ga nato uporabi za napad na sovražnika. Tako mora biti spretnost aktivirana dvakrat. Prvič, prvak začne premešati krov, v drugem pa izvleče naključno karto, ki je lahko tri barve. Največja škoda je modra kartica, ki hkrati obnavlja vašemu liku malo manije. Rdeči karton povzroči manj škode, vendar sovražnika upočasni za dve uri in pol. No, zlata kartica na eni strani povzroča najmanj škode. Po drugi strani pa sovražnika stresa eno do dve sekundi. Kot lahko vidite, kartic Twistfall Fight ni mogoče nadzorovati, tako da ne boste mogli vplivati ​​na taktiko. Boste morali prilagoditi, razmišljanje hkrati tri različice razvoja dogodkov, odvisno od tega, kakšne kartice boste padli.

Zložljiva paluba

Ne glede na to, kaj ste izbrali za Twistfall Fates, se morate zagotovo naučiti, kako uporabiti to spretnost, da bi jo kar najbolje izkoristili. To je pasivna sposobnost, katere bistvo je, da vaš lik za vsak četrti avtomatski napad prejme bonus tako na moč napada kot na njegovo hitrost. Zdi se, da bi bilo lažje? Preprosto dodatno škodo, ki bo v vsakem primeru koristna. Vendar pa obstajajo situacije, v katerih boste morali uganiti ta četrti napad zapravilen udarec

Usoda

Usoda - to je najmočnejša veščina tega značaja, ki kaže, da v resnici Twistude Fate from Hell. Dejstvo je, da lahko aktivira to sposobnost, da vidi položaj vseh nasprotnikov. Ta spretnost deluje v 6-10 sekundah, odvisno od stopnje. Ampak to ni vse, kar ti daje. Ko je ta funkcija vključena, se lahko premaknete na katero koli mesto na zemljevidu. To ni takojšen teleport, traja sekundo in pol, kar lahko rahlo pokvari vaše načrte, vendar morate uporabiti tisto, s čimer delite.

Koristi značaja

Zdaj veste vse sposobnosti, ki jih ima ta prvak, zato je čas, da povzamemo. Najprej si je vredno ogledati dejstvo, da ima ta junak zelo velik potencial na bojišču in ga morate uporabljati. Zemljevidi mu dajejo neverjetne sposobnosti, s katerimi se skoraj nikoli ne sooča s težavami z Manaahi, lahko pa tudi nadzoruje sovražnika (v dveh primerih od treh postavi kartico, ki jo lahko razlagamo kot kontrolno posnetek, to je upočasnitev in stanje). No, seveda, ne smemo pozabiti, da ta lik prejme veliko več zlata, če se uspešno sooči z nasprotniki, kar vam lahko v veliki meri pomaga v procesu poznejših faz bitke.

Slabosti

Seveda se ne moremo osredotočiti le na pozitivne točke, ker so v tem šampionu tudi negativne točke. Prvi odstavek je že opisan zgoraj in je sestavljen iz dejstva, da je obvladovanje tega značaja zelo težko. V njegovih dejanjih je prevečnepredvidljivost, zato boste morali porabiti veliko časa za vadbo. Prav tako ga spremlja nizka zdravstvena ocena in pomanjkanje spretnosti za takojšnji pobeg (seveda, obstaja usoda, vendar tudi v tem primeru pobeg ni trenuten), kar skupaj pomeni nizko preživetje. Če vas te slabosti ne motijo ​​in privabijo zasluge lika, lahko poskusite svoje roke in je mogoče postati eden najboljših borcev v vlogi Twistude Faith.

Sorodne publikacije