Crypt-Exchange exchange Exmo: pregledi

Exmo je kriptografski izmenjevalec in denarnica, ki obljublja nizke provizije, visoko stopnjo varnosti, hiter vstop in umik ter uporabniku prijazen vmesnik. Je to res? Vse to najdete v pregledih Exmo Exchanges.

Kaj je to?

Storitev Exmo, ki uporablja domensko ime na Exmo.com, je kriptografska izmenjava in digitalna denarnica, razvita za lažjo uporabo bitcoinov. Platformo so ustvarili strokovnjaki z vsega sveta, vključno s Španijo, Rusijo, Indijo in Tajsko, ki so sodelovali s finančnimi svetovalci iz Velike Britanije, ZDA, Litve in Singapurja. Namen tega razvoja je bil ustvariti boljšo platformo za delo s kriptičnimi valutami. Po podatkih, objavljenih na uradni spletni strani, danes borzo uporablja približno 450.000 ljudi v 100 državah po vsem svetu. Na tej strani lahko uporabnik trguje z bitcoini tako, da jih zamenja v klasične valute (npr. USD, UAH ali EUR) in izmenjuje digitalni denar (kot sta DOGE, LTC in DASH).


Koristi Exma

Kaj razlikuje Exmo od drugih izmenjav je jok? Nekatere ugodnosti, ki so zagotovljene na uradni strani, vključujejo naslednje.
Hitro polog in umik: denar se nakaže na račun "takoj po deponiranju", postopek odstranitve pa se izvede "hitro in samodejno". Tako je napisano na uradni spletni strani. Dejansko Exmo ne zagotavlja posebnih pogojev za ta proces. Varnost: SSL, dvofaktorska avtentikacija, varen IP-naslov in visoko kakovostšifrirnega sistema pri delu z denarnicami. Kot kažejo pregledi borz Exmo, se ta jamstva v celoti spoštujejo. Nižje provizije: Exmo trdi, da ponuja najnižjo provizijo za poslovanje, vloge in dvige na trgu. Težko je zavrniti, ker so pristojbine res zelo majhne. Uporabniku prijazen vmesnik: enostavni vmesnik Exmo obljublja, da bo stvari lažje kot kdajkoli prej. To je res takšno: lahko trgovate, izmenjujete, ustvarjate transakcije in shranjujete svoje kriptofove brez težav.

Po številnih pregledih kriptografskih izmenjav Exmo.me so druge nedvomne prednosti storitve:
 • algoritemska trgovina API za robotske trgovalne platforme.
 • 24-urna 24-urna podpora, ki se odziva zelo hitro in v bistvu;
 • Zaščitene denarnice: digitalna sredstva v uporabniških računih so popolnoma anonimna in nedostopna za taksist;
 • veliko možnosti plačila (več kot 10 načinov deponiranja računa);
 • največja hitrost obdelave transakcij.
 • Kako uporabljati Exmo?

  Glede na kriptografske izmenjave podjetja Exmo je uporaba storitev v praksi enostavna in enostavna. Ko greste na domačo stran spletnega mesta, boste videli neposredno sporočilo, ki vas pozove, da se registrirate ali prijavite. Če izberete prvo postavko, boste preusmerjeni na preprost obrazec. V njem boste morali navesti vašo prijavo in e-pošto, prav tako pa boste našli tudi geslo. Potem vam bomo ponudiliizberite potrditveno polje, ki označuje, da se strinjate s pravilniki, določenimi na spletni strani, in v drugi vrstici, da vnesete captcha, kar dokazuje, da niste robot. Po tem morate obiskati svoj e-poštni račun in slediti povezavi s kodo za preverjanje, ki vam je poslana v pismu.
  Ko končate postopek registracije, lahko uporabite uporabniku prijazen vmesnik, ki vam omogoča popoln nadzor nad vašimi denarnicami, trgovanjem in procesi izmenjave. Na domači strani je grafikon z vrednostjo bitkoinov in lahko vidite, kako so se cene gibale med dnevom, tednom, mesecem ali letom. Ta informacija je na voljo za BTC analogi v EUR, USD RUB. Poleg tega lahko zlahka vidite dnevni znesek transakcij in število aktivnih uporabnikov na dan. Po uspešni prijavi mora uporabnik opraviti tri preglede, to je preverjanje pristnosti, naslov in transakcija. Za preverjanje pristnosti je potrebno ime in priimek, datum rojstva, število in vrsta dokumentov itd. Potrditev naslova, naslov, mesto, država, poštna številka in potrditveni dokument s svežim datumom. Pregled transakcij ponuja prenos dokumenta, ki ga prenesete na spletno mesto. Uporabnik ga mora natisniti in podpisati, nato pa ponovno naložiti, da zaključi postopek preverjanja.

  Kaj lahko storim brez dovoljenja?

  Medtem si lahko pogoje izmenjave ogledate brez prijave. To se kaže kot prednost pri pregledih borze Exmo-2017. Lahko preučite potek različnih kripto in njihovihstroški v rubljih, evrih in dolarjih. Izmenjevalnik ima tudi klepet v kombinaciji z možnostjo nakupa ali prodaje različnih valutnih parov. Izdajanje nakupnega ali prodajnega naročila je zelo preprosto: rezervirati je treba le želeni znesek in ceno. Na primer, določite znesek dolarjev, ki jih želite porabiti za nakup /prodajo bitcoinov, ali znesek, za katerega želite kupiti ali prodati katero koli valuto. Posel je takoj zaprt po dostopni ceni.

  Na trgovalni strani si lahko ogledate tudi seznam prodajnih naročil, opravite nakupe in preučite zgodovino trgovanja. Če želite začeti transakcije, morate izdelati valutna ali kripto valutna sredstva (kot na primer Exchange Exchange Exchange, Exmo sprejema obe vrsti plačil). Minimalni znesek trgovanja je 1 $. Vendar demo platforma ni na voljo in v večini pregledov Exmo Exchanges v letu 2017 je to zaznamovalo pomanjkljivost.

  Kako položiti depozit?

  Exmo ne zaračunava pristojbine za depozit, ko zaslužuje denar z večjimi valutnimi tečaji. Trenutno sprejemajo BTC, LTC, DOGE, DASH in ETH. Pri izmenjavi takšnih sredstev za klasične valute pa boste morali plačati določeno pristojbino. Trenutna stopnja nagrajevanja sta BTC (0001), LTC (001), DOGE

  , TIRE (001) in ETH (001).
  Exmo sprejema naslednje načine plačila: MoneyPolo, AdvCash, Payeer, PerfectMoney, OKPAY. Možna so tudi bančna nakazila SEPA za evro depozite, bančna nakazila (v Rusiji) in kartice Visa /MasterCard za denar v UAH. V skladu s pregledi, Exmo.com kripto izmenjave je dobro znano, za ponudbo nekaterih najnižjih pristojbin za izmenjavobitkoinov Za uporabo denarja z uporabo Skrill, Payeer, Webmoney, Advcash, itd. Ni nobenih provizij. Lahko deponirate denar v USD, EUR, RUB in BTC.

  Medtem pa se uvedba in umik sredstev prek kreditnih kartic obdeluje samo s provizijo v višini 3% za Visa in MasterCard. Obstaja tudi 2% provizija Advocash (0% provizija). Za plačilni sistem Privat24 je zagotovljena provizija v višini 3%, vendar le za vnos, in odstranitev sredstev v tem primeru ni na voljo. Glede na povratne informacije, borzni trg Exmo.me omogoča izstop iz BTC 00001.

  Dostopnost EXMO.com

  EXMO.com deluje v štirih različnih jezikih, kar močno olajša delo uporabnika. Za zagotovitev zanesljivosti storitve lahko spletno stran preverite v angleščini, španščini, ruščini in francoščini. Storitve izmenjave bitcoinov EXCO.com lahko uporabite po registraciji in dodajanju podatkov o kreditni ali debetni kartici. Platforma sodeluje z Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Peercoin, VertCoin, BC, WhiteCoin, DRK, USD, EUR in RUB - s samo 11 valutami, ki jih je mogoče izmenjati med seboj.

  Kako kupiti /prodati v Exmu

  Preden lahko uporabnik začne trgovati in zamenjati, mora biti račun Exmo dopolnjen z eno od številnih razpoložljivih možnosti plačila. Ko je račun dovolj uravnotežen, lahko uporabnik začne z novimi naročili. Če želite kupiti in prodati, morate izbrati vrsto naročila, to je, takojšnje ali omejeno, in nato izberite znesek, ki ste ga pripravljeni vložiti. Pred naročilom lahko uporabite različna orodjatržna analiza, kot je izračun v realnem času različnih kriptografskih naprav v različnih časovnih okvirih (minute, ure ali dneve). Uporabnik lahko preveri tudi zadnji 24-urni obseg trgovanja ter najvišjo in najnižjo ceno dneva.
  Lahko pa uporabite tudi menjalni posel Exmo za posle, katerih pregledi so na splošno pozitivni. To vam omogoča, da trgovina v celoti v avtomatskem načinu, ki je lahko zelo priročno. Imate tudi več možnosti, da dvignete svoj denar iz denarnice EXMO. Temeljijo na valuti, ki jo izdelujete, vendar je najpogostejša PayPal za plačila v ameriških dolarjih, kot tudi kreditne ali debetne kartice za večino valut. Kot poročajo ruske uporabnice, so včasih s tem povezane nekatere neprijetnosti.

  Kako je registriran Exmo?

  Borza je bila ustanovljena v Španiji (Barcelona) leta 2013, čeprav je uradno registrirana v Angliji. Danes je platforma na voljo v več jezikih, vključno s polno podporo v angleškem, španskem, ruskem in francoskem jeziku. Pravni naslov družbe, ki je ustvarila kriptografsko borzo Exmo, se nahaja v Združenem kraljestvu. Vodstvo sta Paltiel (CEO), Kevin (namestnik izvršnega direktorja), Roman (vodja poslovnega razvoja) in Yevgen (tehnični direktor). Imena teh oseb niso navedena na uradni spletni strani pod naslovom "O nas". Storitev deluje tudi z nekaterimi najbolj znanimi kriptografskimi skupnostmi na svetu (vključno z CoinDesk, BitcoinFoundation in BitcoinTalk), kot tudi z nekaterimi finančnimi institucijami zunaj industrije (na primer, RaiffeisenBank).

  Zanesljivost izmenjavecry out exmo.me

  Ko gre za anonimnost storitve, razvijalci podrobno opišejo podatke, ki jih lahko zberejo od vas in za kaj lahko uporabijo.Več informacij o tem vprašanju lahko preberete v razdelku o zasebnosti. Poleg tega na tej spletni strani obstaja dodatna politika proti pranju denarja. Imenuje se AML, njegovo bistvo pa je jasno označeno. V skladu z uradno izjavo predstavnikov služb je namen te politike zagotoviti, da Exmo ustreza veljavni zakonodaji in njenim zahtevam ter ne sprejema nobene oblike zlorabe svojih storitev. Avtorji EXMO so julija 2016 objavili, da bo prišlo do dolge prekinitve borze. Od 28. julija je bila platforma brez povezave, nato pa se je začela 1. avgusta po štirih dneh izpada. Kot je tedaj napisal eno od novic, je bila izmenjava prekinjena le za štiri dni, vendar je v svetu bitcoinov življenje. Enostavno je bilo potrebno zamenjati strežnike in premakniti podatke. Odjemalci so bili pozvani, da po ponovnem odprtju spremenijo svoje naslove, kar je povzročilo velike težave nekaterim uporabnikom in številne negativne ocene o kriptografski izmenjavi Exmo. To je posledica dejstva, da so se naslovi za prenos denarja spremenili in da so nekateri kupci poslali denar na svoje stare denarnice. Nato so ta sredstva izginila.

  Varnost EXMO

  Na področju spletne varnosti je bila izmenjava bitkov EXCO zelo napredna in zdaj lahko ponosna na rezultate. Prvič, spletno mesto je zaščiteno s protokolom SSL. To je topreprečuje kakršne koli poskuse zlomitve sistema in nezakonito uporabo storitev, ki jih zagotavlja storitev. Poleg tega se uporablja dvofaktorska avtentikacija, ki se uporablja za uporabnike platforme, kar poveča splošni občutek varnosti. Zanesljiv IP naslov in kompleksen šifrirani sistem denarnice dopolnjujeta zaščitne ukrepe, ki jih sprejme borza proti zlonamernim dejanjem.

  Povratne informacije

  Prav tako je pomembno, da je baza podatkov z najpogosteje uporabljenimi vprašanji in odgovori (FAQ) razdeljena na dele, odvisno od teme. Platforme za socialne mreže so tudi mesta, kjer lahko najdete predstavnike EXMO, čeprav to ne temelji nujno na različnih možnostih podpore. Obstaja obrazec za povratne informacije, ki vključuje pošiljanje e-pošte uporabnikom.

  Exmo Exchange: pregledi in zadnja beseda

  Ni treba reči, da je splošna kakovost storitev EXMO.com impresivna. Navigacijo in uporabniški vmesnik lahko označimo kot gladko in preprosto, medtem ko je podpora zelo raznolika. Politika zasebnosti AML je zelo zanesljiva, za razliko od nekaterih drugih konkurentov na trgu. Varnost se jemlje resno, z dvokomponentno avtentikacijo in šifriranjem SSL v denarnicah in transakcijah. Exmo je bitcoinov izmenjevalnik, ki deluje tako kot večina drugih podobnih storitev. Vendar pa ponuja močno likvidnost v skupnem prodajnem stanju (kot sta BTC in ETH v primerjavi z valutami, kot so evro, ameriški dolar in ruski rubelj).

  Nekatere alternative

  Če viRazmislite o trgovanju in delitvi bitcoinov kot običajnega podjetja in želite testirati druge storitve, kot je Exmo, spodaj pa so najboljše alternative. CEX.IO je ena največjih elektronskih menjalnih tečajev v Evropi. Kupite in prodajate Bitcoin in Ethereum z uporabo kreditnih in debetnih kartic ter bančnih nakazil. HitBTC je še en izmenjevalec, ki ga je treba upoštevati pri iskanju digitalne valute. Največja prednost te storitve je v tem, da ima zelo široko paleto tajnih izdelkov za nakup in trgovanje. HitBTC ponuja izmenjavo obeh glavnih znanih enot Bitcoin, Ethereum in Litecoin ter manj skupne valute z visokim potencialom rasti. YoBit je eden največjih izmenjevalcev za tiste, ki želijo zamenjati denar za kriminalne storitve. Ima eno od najširših možnosti za izbiro digitalnega denarja med glavnimi borzami. Coinbase je največja izmenjava bitkoinov na svetu. Ima preprost sistem za nakup in prodajo BTC, uporabite pa lahko tudi bančno kartico kot v CEX.IO. Pomanjkljivost Coinbase je, da je na voljo bistveno manjšemu številu držav.

  Sorodne publikacije