ZTE Blade V7 Lite: pregledi in funkcije

ZTE Blade V7 je bil predstavljen na eni od svetovnih razstav. Ta različica naprave je prišel v prodajo po ceni 17 tisoč rubljev. Opisano v modifikaciji članka V7 Lite prizna znižano ceno - 14 tisoč.Oba pripomočka se štejeta za srednjih let z dobrimi lastnostmi. Telefon ZTE Blade V7 Lite Grey, katerega pregledi so glavne značilnosti tega članka, ima kovinsko zadnjo platnico, sidro za prednjo kamero. Odlikuje ga dobra matrica in prisotnost skenerja prstnih odtisov. Druge možnosti ne vplivajo v veliki meri na stranke. O tem še naprej.


Funkcije

Mnenja o ZTE Blade V7 Lite pojasnjujejo, da je naprava izdelana iz kombinacije stekla in kovine. Omogoča operacijski sistem Android različice šest. Firmware iz "Google". Deluje z omrežji 2/3 /4G. Procesor deluje s 4 jedri. Vsi imajo frekvenco 1300 MHz. RAM je 2 GB, notranji pomnilnik je 16 GB. Z brezžičnimi vmesniki so na voljo moduli Bluetooth in omrežja Wi-Fi. Telefon deluje s standardnim priključkom za polnilnik in povezavo z računalnikom. Vgrajen priključek za slušalke 35 mm, 5-palčni zaslon, izdelan s tehnologijo IPS. Ima ločljivost 720x1280. Kamera je odlična: 13 Mp + 8 Mp. Vgrajena bliskavica.
Telefon ima senzorje bližine, osvetlitev. Na voljo je možnost za delo z modulom GPS. Baterija je litij-ionska, njena moč je 2500 mag. Vrsta baterije, ki je ni mogoče odstraniti. Naprava tehta 135 gramov.

Vsebina paketa

Vključuje telefon, omrežno kartico, vrsto kabla USB,slušalke Na zaslonu je tudi film in garancija z dokumentacijo o delovanju. Komplet je standard, čeprav so mnogi kupci v ocenah o ZTE Blade V7 Lite Silver z veseljem imeli slušalke.


Oblika, mere, elementi za upravljanje

Glavni konkurenti opisanega modela so naslednji telefoni: Meizu M3s mini in Highscreen Tasty. Imajo skoraj enake lastnosti. Enako lahko rečemo o oblikovanju. Zadnja plošča je iz kovine, vložki (zgornji in spodnji) pa so iz plastike. Močna stran, "oseba" naprave je izdelana iz zanesljivega stekla. Kupci opozarjajo na močno podobnost, obstaja občutek, da so razvijalci izgubili domišljijo ali vse pripomočke iz enega transporterja. Telefon sam izgleda nežno. Po mnenju lastnikov o ZTE Blade V7 Lite lahko zaključimo, da je popolnoma opremljen z roko. Zbrali v najboljši obliki, ni povratne reakcije, ni občutka za stiskanje. Barva plastike je bila uspešno izbrana. Ohišje je debelo manj kot 8 mm, prav tako tehta malo za pripomoček z zaslonom 5 palcev. Zato vsi lastniki ugotavljajo, da je naprava kompaktna in priročna v procesu uporabe.
Pametni telefon se prodaja v dveh barvah: sivi in ​​zlati. Pripomoček je prekrit z oleofobno snovjo, vendar je neučinkovit. Odtisi so preveč opazni, prst zdrsne čez plošče zelo enostavno. Na hrbtni strani je plastično platišče. Je blažilnik, ki igra svojo vlogo pri padajoči napravi na stranskih straneh. Platišče je brusno, površina je mat. Na sprednji strani je bliskavica za kamero, ki vam omogoča izdelavo sefija. Tukaj si lahko ogledate več senzorjev,indikator baterije in sporočila. Govornik je prejel dober volumen, razumljivost na povprečni ravni. To lahko preverite, ko preberete ocene o pametnem telefonu ZTE Blade V7 Lite. Na sprednji strani so tipke za vrnitev na prejšnji meni, namizje in aplikacijski klic. Vsi so dobili osvetlitev ozadja, za katero se uporabniki posebej zahvaljujejo.
Spodnja plošča ima vhod za polnilnik in mikrofon. Na vrhu je priključek za slušalke in gumb za spreminjanje glasnosti na levo. Zadnji je izdelan iz kovine. Na desni strani so tipke za vklop telefona in reže za kartice SIM. Na zadnji strani fotoaparata je bliskavica in objektiv kamere. Slednji je malo izven zbora. Okrogel senzor za prstne odtise. Deluje počasi, vendar jasno. Spodnja plošča ima dve posebni luknji. Pokriti so z mrežo. Levo je zvočnik, na desni je lutka za simetrijo.

Zaslon

Ta naprava deluje z velikostjo zaslona 5 palcev. Uporabniki zagotavljajo, da je pokrit z materialom proti bleščanju. Dovoli HD 720x1280. Za tako diagonalo se ta kazalnik šteje za običajnega kupca, glede na povratne informacije o telefonu ZTE Blade V7 Lite. Ni procesa pikselacije, vendar je težko videti, slika je jasna.
Svetlost odtenkov svetlobe doseže največjo vrednost 250 cd /m 2, kar je na račun temne, nato - 030 cd /m 2. Vidni koti tega pametnega telefona so dobri. Imejte čisto sliko. Barvni prenos na najboljši ravni, ni popačenja. Matrika je kvalitativna. Lastniki ugotavljajo, da je kontrast tudi dobersvetlost ni dovolj.

Ergonomija

Ker je zaslon majhen in stranski obrazi tanki, je telefon udoben za uporabo. Kupci v ZTE Blade V7 Lite 16GB pregledih pravijo, da lahko ena roka doseže nasprotni vogal. Dlan je odličen. Zadnja plošča ne zdrsne močno in ostri vogali preprosto manjkajo. V primerjavi z drugimi telefoni, ki imajo vse gumbe na eni strani, sta tipka za odklepanje in nihanje prostornine na različnih površinah. Ta pristop je dober za lastnike: težko je narediti napake na ravni postavitve gumbov, zvok pa lahko spremenite tudi brez odstranitve telefona iz žepa. Glavna stvar je, da se spomnimo, na kateri strani je na kateri strani.

Baterija

Ta model deluje z litij-ionsko baterijo, ki je ni mogoče ponovno napolniti. Baterija ima kapaciteto 2500 MAG. Proizvajalec ni predložil nobenih uradnih podatkov o pogojih dela brez ponovnega polnjenja, zato bomo sklepali na podlagi pripomb.
Stranke v ocenah ZTE Blade V7 Lite Gold /Grey ugotavljajo, da se naprava ne razlikuje veliko med tekmeci zaradi svoje "preživetosti". V aktivnem načinu z vključenim omrežjem 3 /4G bo pametni telefon trajal 7 ur. V tem času bo imel lastnik časa za pogovor pol ure, 60 minut. uporabite kamero, enako za gledanje video posnetkov in porabo več ur na družabnih omrežjih, po pošti. Če želite igrati igro z maksimalno svetlostjo in visoko glasnostjo, lahko pričakujete, da se bo telefon izpraznil v eni uri. Način predvajanja videa bo trajal do 6 urpolni približno 3 ure, iz računalnika - 6 ur.

Komunikacijske zmogljivosti

Na žalost, kar zadeva komunikacijske zadeve, tukaj ni nič zanimivega. Uporabniki v ZTE Blade V7 Lite ocenjujejo, da GPS deluje dobro, vendar njegova občutljivost še vedno ni popolna. Lastnikom je všeč le podpora 4G omrežja na različnih frekvencah.

Pomnilnik in pomnilniška kartica

Naprava deluje z 2 GB pomnilnika RAM. Za tovrstno napravo se ta številka šteje za dobro. Toda mnogi uporabniki ZTE Blade V7 Lite v pregledih opazijo, da lahko za 14 tisoč najdete možnost in boljše. Kaj je na zalogi za vgrajeno skladišče, je največ 16 GB. Uporabniku je na voljo samo 10 GB. Shell in sistemski programi so vzeli kar 6 GB, kar številnim lastnikom ni bilo všeč. Uporabite lahko pomnilniško kartico z največjo zmogljivostjo do 32 GB. Ampak, spet, za takšno ceno je veliko bolj kakovostnih variant.

Fotoaparat

Naprava ima dva modula, kot tudi vse svoje tekmece. Glavna dela z ločljivostjo 13 MP (prejeto samodejno ostrenje), spredaj - 8 MP. Slednji ima funkcijo širokega kota.
V dnevnem času z lepim vremenom bo kamera zadnja. Kupci v poročilih ZTE Blade V7 Lite. Podrobnost je lepa, barve se prenašajo čim bolj naravno, dinamika slike se shrani, lahko se zamegli ozadje hrbta. Focus deluje hitro in jasno. Od minus kupci razlikujejo, da je opazno zabrisanost v kotih. Lastnikom tudi ni všeč dejstvo, da se artefakti lahko pojavijo v slabih svetlobnih pogojihin različna izkrivljanja hrupa. Bliskavica je tako za zadnjo kamero kot za sprednjo stran. Prvi doseže razdaljo do 17 metrov, drugi - ne presega 50 cm. Sprednja matrika ima širokokotni objektiv. Vendar pa so kupci opazili, da je pri odpiranju računalnika oseba preveč zabrisana, ostrina je odsotna. Vse ostalo je v redu. Kar zadeva video, je njegova ločljivost HD. V drugem, 30 slik pri dnevni svetlobi, ponoči - številka se zmanjša na 16 sličic na sekundo. Vsi lastniki trdijo, da je kakovost videoposnetkov grozna. Sliko lahko fokusirate, hitrost senzorja je počasna, vendar je natančnost popolna. Zvok v videoposnetku je čist, vendar je morda nekaj težav z glasnostjo. Valjak na sprednji kameri je izdelan tudi s kakovostjo HD.

Produktivnost in platforma strojne opreme

Telefon deluje na tajvanski platformi MediaTek. 64-bitni nabor čipov deluje na 4 jedrih. Urna frekvenca ne presega 1 GHz. Vsi lastniki ugotavljajo, da se tudi pri uporabi procesov, ki zahtevajo veliko količino virov, grelnik ne segreje. To je na voljo pri pregledih kupcev ZTE Blade V7 Lite. Vmesnik ima dobro raven zmogljivosti, pri čemer se zaostanki in upočasnitve ne opazijo. Uporabnikom svetujemo, da pri odpiranju težkih iger takoj nastavijo minimalne nastavitve grafike. Svetlejši pripomočki so odlični.

Operacijski sistem

Telefon deluje na šesti različici Google Android. Zgoraj je lupina, ki se imenuje Mifavor. Razvil jo je ZTE.
Pametni telefon je opremljen z več delovnimi pulti. Branje pregledi ZTE Blade V7 Lite telefon, lahko rečemo, da je takšna idejani všeč vsem. Na mizah je dovoljeno namestiti ikone različnih aplikacij. Če želite odpreti nastavitve, premaknite prst od spodaj navzgor. Tam lahko izberete sliko namizja, vrste ikon, učinke sličic in odtenke ozadja. Če boste dolgo pritisnili, se bo odprl meni gradnikov.

Multimedija

Predvajalnik, ki je standard za "Google", je nameščen. Glasnost Slušalke so odlične. Mnenja o pametnem telefonu ZTE Blade V7 Lite Gold pravijo, da ima zvok povprečje. Kupci ugotavljajo, da nizke frekvence niso dovolj. Govornik je dobil dobro glasnost. V tem primeru so nekatere proge na visokih razdaljah opazno močne. Ta model je opremljen z radijskim sprejemnikom. Več podrobnosti spodaj.

Zvok

Model zveni nezanimivo. To potrjujejo značilnosti in pregledi ZTE Blade V7 Lite. Tako v slušalkah kot preko glavnega zvočnika, utripajoče in brez barv. Preveč slišite izkrivljanje in učinke hrupa. Izčrpana do dobre ravni samo visoke frekvence. Višja kot je moč, bolj bo strašna. Zaradi tega je težko ugotoviti, kateri instrument se igra. Vendar imajo uporabniki tudi prednosti: velik obseg glasnosti in zunanji zvočnik. Če želite predvajati melodijo, morate iti do igralca. To je standardni pripomoček iz storitve Google Play. Če želite izboljšati zvok skladbe, lahko uporabite poseben sistem Arkamys. Prej je bila nameščena na pametne telefone ZTE Blade. Ni dodatnih možnosti in funkcij. Aktivira se lahko samo. Parametri se ne spremenijo. Vsistemski predvajalnik je običajen izenačevalnik, katerega vrednosti so že nastavljene. Govornik, uradnik za pogovore, ima gluh zvok, vendar je jasen ton, jezik sogovornika je jasen. Vgrajen radio. Snemate lahko programe iz etra. Ta meni deluje samo s slušalkami, ki imajo vlogo anten. Diktafon ni občutljiv, hrup ne zavira. Dodatna naprava ni vgrajen mikrofon.

Primerjava med ZTE Blade V7 in Lite

Oba telefona sta opremljena s procesorjem MediaTek. Vendar so modeli različni. Različica V7 je opremljena s čipom na 8 jedrih s frekvenco 13 GHz, Lite pa deluje s 4 komponentami. Grafični sistem Mali-T720 v obeh pametnih telefonih. RAM je tudi enak - samo 2 GB. Kaj je vgrajeno, potem za 16 GB vsakega pametnega telefona. Deluje s pomnilniško kartico. Zaslon je boljši v modelu V7. Ima diagonalo 52 palcev. Ločljivost je 1920 x 1080 slikovnih pik. Kamera je tudi najboljša v tej spremembi. Obstaja samodejno ostrenje, hitrost senzorja je krajša od petih sekund. Bliskavica je dvojna. Matrika ima ločljivost 13 Mp. Različica "Light" je bila najboljša frontalna kamera. V prejšnji spremembi samo 5 Mp. Oba telefona uporabljata šesto različico Androida. Sprememba V7 ne vključuje bralnika prstnih odtisov. Obe napravi nista zaščiteni pred vlago in prahom. Različica »Light« je bila zelo priljubljena. To je posledica nižjih stroškov naprav. Na začetku prodaje je bila razlika v ceni približno 100 dolarjev.

Zaključek

Telefon je dvoumen. Povratne informacije, ki jih je prejel, so tudi sporne.Na splošno obstajajo vse potrebne možnosti in možnosti za delo. Vendar delujejo počasi in včasih počasi. Procesor je prešibak, kamere, čeprav imajo dobro zmogljivost, so dejansko strašno odstranjene, sprednja bliskavica je praktično neuporabna, zavorni senzor za prstni odtis, nizka prostornina zvočnikov in prisotnost zaslona na dotik - vse to ni tako kot kupci. Recenzije o ZTE Blade V7 Lite omogočajo razumevanje vseh razlik v napravi. Če govorimo o koristih, potem ločite matriko naprave. Čeprav ima majhno svetlost, pa se odlično pokaže. Videz naprave ni slab, ohišje je iz kovine, podprta sta tudi dve SIM kartici. Če želi oseba kupiti visoko kakovostno napravo za 14 tisoč rubljev, je bolje dati prednost modelu mini Meizu M3S. Kupci opažajo, da za takšen denar telefon dobro deluje, kamera je močnejša, življenjska doba baterije je daljša, ohišje je izdelano iz bolj kakovostnih materialov, čitalnik prstnih odtisov pa je jasen in hitrejši. Med tekmeci je Highscreen Tasty. Ima 3 GB RAM-a, dobre kamere in življenjsko dobo. Imam čudovit dizajn. Še en vreden konkurent - Xiaomi Redmi 3. Ta pripomoček je znan po svoji dolgi življenjski dobi. Na splošno obstaja veliko število Kitajcev te cenovne kategorije, ki imajo najboljše lastnosti.

Sorodne publikacije