Izdelava spletne strani: pregledi, navodila, primer. Kako ustvariti spletno stran brezplačno in hitro

Prva lokacija se je pojavila leta 1991. Razvoj spletnih strani je že več let eparhija, ki je namenjena le zakramentu programiranja, postavitve in hipertekstualnega označevalnega jezika. Pojav oblikovalcev SAAS, Joomla motorjev in WordPress v letih 2003-2005 je poenostavil proces ustvarjanja spletnih mest. Mnenja potrjujejo, da je spletno gostovanje zdaj na voljo uporabnikom z vsemi stopnjami znanja, tudi tistimi, ki prvič vidijo miško in monitor.

Kaj so spletni oblikovalci?

Oblikovalci ali gradbeniki so bili zasnovani tako, da olajšajo in zmanjšajo stroške gradbišča. Naredite veliko hitreje, ne da bi žrtvovali funkcionalnost in zmogljivosti. Oblikovalci delajo na modelu SAAS. To pomeni, da uporabniki uporabljajo programsko opremo. Ni potrebno, da neodvisno vzpostavi nekaj na strežniku, kupiti gostovanje, plačati licenco. Dnevno vsebino in popolno storitev vira uporablja sam ponudnik storitev.


Prednosti konstruktorjev SAAS

Izdelava spletnih strani Guru pogosto obtožuje spletna mesta oblikovalcem v revščini in neprofesionalnosti. Taka ugotovitev je dejansko neutemeljena. Ustvarjanje platforme, predlog, razširitvenih modulov in drugih orodij upravlja skupina mojstrov postavitve, oblikovanja, programiranja. Platformo ne preizkuša ena oseba, storitev se nenehno izboljšuje in preverja napake.
Koristi spletnih platform:
 • dostopnost;
 • je primeren za uporabnike z ničelnim znanjemHTML in CSS;
 • prilagodljivost;
 • SEO optimizacija in pomoč pri njenih nastavitvah;
 • Odlično spletno indeksiranje.
 • Za tiste, ki želijo, vendar ne vedo, kako ustvariti spletno stran od začetka, bodo spletne storitve delovale. Druga prednost je 24-urna podpora. Za začetnike v spletni gradnji je pomemben dejavnik. Bolje je, da se nanašajo na tehnikov kot iskati odgovore na spletu za dolgo časa ali pisati vprašanja na forumu.


  Slabosti spletnih storitev

  Neodvisno ustvarjanje spletnega mesta s pomočjo oblikovalca je zunanje izvajanje. Viri vam ne pripadajo, temveč se dajejo v najem. To ima številne minuse:
 • pogojno prosti oblikovalci, vendar za resnično viden vir bodo morali plačati;
 • nezmožnost izbire gostovanja, privzeto vsa mesta na poddomeni tretje ravni;
 • oglaševanje na platformi in če ga želite izbrisati, kupite račun.
 • Pomembna pomanjkljivost je, da je večina platform tujega izvora. Nimajo integracije z izdelki Yandex, domače socialne mreže za lyky in reposts. V primerih s trgovinami obstajajo kompleksnosti plačil, saj je v 90% privzetih plačil PayPal, ki ga praktično nihče ne uporablja v državah SND.

  Kaj izbrati oblikovalca?

  Obstaja več vrst platform za samoustvarjanje spletnega mesta: za bloge, posojila. trgovin Obstajajo univerzalni oblikovalci. Najboljši način, da ugotovite v izboru, je pomoč pri povratnih informacijah, priporočilih in željah ljudi, ki so sodelovali z razvijalci spletnih strani.
 • Wix.
 • Izraelska oblak-platforma za ustvarjanje spletnih strani. Ocene poudarjajo različnost in barvitostpredlagane predloge. Pripravljene postavitve so razdeljene v kategorije, uporabnik pa mora izbrati in izdelati lastne podatke. Storitev ima brezplačno različico, brez nakupa računa pa lahko ustvarite svoj vir. Stran ima odsek za "lutke" in ločeno motivacijsko kolono z zgodbami o uspehu.
 • Jimdo.
 • Nemška storitev ustvarjanja spletnih strani. Mnenja o funkcionalnih zmožnostih oblikovalca so pozitivna. Jimdo za brezplačno različico daje 500 MB. Storitev ima preprost in razumljiv vmesnik in nastavitveni sistem. Med slabostmi je oglaševanje transparentov same platforme in nezmožnost dodajanja lastnih vtičnikov.
 • А5.
 • Prvotna zasnova projekta iz leta 2011 je bila, da vam pove, kako ustvariti lastno spletno stran za svobodno in hitro, kar poveča splošno spletno pismenost. Sodeč po povratnih informacijah o modelih HTML, je oblikovalec vdrl na določene strani in strani vladnih agencij. Ni Wix ali Jimdo Western lizanje. Od prednosti - cena, "Yandex. Metric", integracija z 1С in sistem brezgotovinskega plačila s kartico, preko Oschadbank, "Kiwi", "Yandex" - viseči mreži.

  Ciljna stran na gradbeniku

  Ponujamo vam primer ustvarjanja spletnega mesta za lizing. Sestavljen je iz ene strani, ki opozarja na določen izdelek in odraža koncept poslovanja. Pristanek se razlikuje po barvi, minimalnem besedilu in nepotrebnih informacijah. Najlažji način, da jih ustvarite na strani graditeljev, kjer je predlagana masa modelov iztovarjanja.
 • Obiščite uradno stran platforme, dokončajte postopek registracije in prilagodite pošto in telefonsko številko zapisa.
 • Izberite del,vas vabi, da ustvarite spletno mesto brezplačno, in na seznamu predlaganih kategorij predlog kliknite gumb "Pristanek".
 • Nekaj ​​strani se bo pojavilo s predlogami za različne teme: popravilo, poroka, potovanje. Če želite oceniti vsako postavitev, kliknite »Prikaži«. Ko se odjavite, izberite tisto, ki jo želite.
 • Sistem samodejno preusmeri urejevalca konstruktorja. Vsi elementi strani, vključno z barvo, pripomočki, besedilom, naslovom, SEO masterjem, so po želji prilagodljivi.
 • Ko urejate podatke, kliknite »Objavi«. Po tem se bo spletna stran pojavila na internetu, s klikom na "Go", jo boste videli v vsem svojem sijaju.
 • Stroški spletnih graditeljev

  Za izdelavo takega pristanka je ničvredna, brezplačna stopnja zagotavlja 150–500 MB na disk, plus poddomena. In če ste pripravljeni potrditi banner oglase same platforme, je mogoče ustvariti mesta na prostem računu. Mnenja pravijo, da brez stroškov gostovanja in njihovih prizadevanj lahko takšen vir promoviramo in zaslužimo denar na njem.

  Za resne projekte pa morate povezati domeno, da bi povečali pasovno širino, hitrost prenosa, indeksiranje in druge privilegije plačanih računov. Stroški ustvarjanja spletne strani po predlogi se začnejo na 4 evre na mesec. Cene priljubljenih tarif:
 • Wix: 12 € za premium podporo, 10 GB, domena, fakikon in užitek ne vidijo več na njihovih spletnih straneh.
 • Jimdo: samo 5 € za 5 GB in za malico ali 10 Gb pasovne širine, domena, mobilna optimizacija in brez oglasov.Neomejeno je 15 €. To je le za 3 € več kot Wix, vendar ne pozabite, da nemška platforma nima integracije z Yandexom, zato ni smiselno, da bi plačali.
 • A5 meni, da je 450 rubljev na mesec najboljša izbira, kar pomeni 662 €. Pri tem dobite Yandex Metrics, ime domene, kar 10.000 MB in vaš osebni upravitelj za uporabo.
 • Designer VS CMS

  Za prve plašne korake v svetu razvoja spletnih strani se z CMS zdi težko in nerazumljivo. Oblikovalci so preprostejši in privlačnejši, a veliko manj funkcionalni. Ob obvladovanju načela platform, se je seznanil s svetom gradnje strani, je čas, da gremo na "motorje". Če razmišljate o tem, kako ustvariti vašo spletno stran brezplačno in hitro, da bo vir zmogljiv in funkcionalen, bo rešitev postala CMS.
  Seveda pa ima delo s CMS svojo kompleksnost. Na primer, ni tehnične podpore. Toda to se izravna z velikim številom forumov in skupnosti, kjer lahko hitro dobite izčrpne odgovore. Tudi za motorje obstaja veliko brezplačnih vtičnikov in razširitev, ki se redno posodabljajo. Katere programe za ustvarjanje mesta na CMS potrebujete:
 • dejansko motor sam;
 • vizualni urejevalnik HTML;
 • Programska oprema za testiranje: Open Server, Denwer ali EasyPHP;
 • "Photoshop" za začetno oblikovanje postavitve, delo s fotografijami in razvoj lastnega logotipa.
 • Stopnje ustvarjanja virov

  Kot primer predlagamo, da shranite v WordPress. Za to bomo uporabili preprost,močan in, kar je najpomembneje, prost WooCommerce. Vtičnik se hitro naloži, nenehno ugasne s posodobitvami hroščev, odlično optimiziran za SEO s preprostim vmesnikom. Na tem motorju lahko ustvarite prodajno ponudbo do 10.000 enot.
 • Namestite WooCommerce iz prostega skladišča vtičnikov WordPress.org, do katerega lahko dostopate neposredno iz orodne vrstice WordPress.
 • Zaženite vtičnik in ga začnite prilagajati. Program vas bo vprašal, ali želite, da WooCommerce samodejno ustvari ključne strani: trgovino, nakupovalno košarico, izvleček in privzeti račun. Vse te elemente nujno potrebujete, zato kliknite "Nadaljuj".
 • Naslednji korak je konfiguracija lokacije, oblike valute in merskih enot. Izberite domači denar, kilogrami in kliknite "Nadaljuj".
 • Nato izpolnite oddelek o prevozu in davkih.
 • Zadnji korak - možnosti plačila, denarnice, kartice, ta hitra nastavitev je končana. Upoštevajte, da le malo ljudi uporablja storitev PayPal v CIS, zato je najbolje, da tega ne izberete.
 • Dodatne nastavitve

  Po izdelavi shrambe vas bo sistem prosil, da izpolnite prihodnje informacije o izdelku. Toda bolje je, da se ne mudi in se vrnete v "Splošne nastavitve". Spremenite privzeto lokacijo odjemalca in izklopite geolokacijo. Zaznavanje umestitve tretje osebe bo upočasnilo prenos spletnega mesta. Vključite tudi možnost brezplačnega pošiljanja in nastavite e-poštni naslov.
  To so pomembni parametri, ki so prizadetiza prihodnje delo trgovine. Po polnjenju začnite dodajati izdelke. Pojdite v "Izdelki", nato v "Kategorije", podajte kategorijo ime, niz URL. Dodajte opis kategorije, slike in oznak, da boste lažje združili blago. Sedaj dodajte izdelke z opisom in fotografijami. Če želite dodati izdelke iz trgovin affiliate kot referenčne povezave, lahko izberete možnost External /Affiliate Product. Navedite težo, barvo, velikost, sposobnost dodajanja ocen. Zdaj je trgovina pripravljena za prvega spletnega kupca.

  Microsoftove storitve za spletni razvoj

  Vsemogočni Microsoft ni mogel stati mirno in gledati na razširjeno popularizacijo oblikovalcev SaaS. Zato je ustvaril Microsoftovo storitev v oblaku, vendar pod okriljem modela PaaS, "platformo kot storitev".
  Azure ima odprto arhitekturo in nudi vsa orodja za razvoj spletnih strani. V oblaku lahko ustvarite spletno mesto iz nič in razširite že obstoječo aplikacijo. Ključne komponente platforme storitev Azure so:
 • Windows Azure - za gostovanje, upravljanje storitev, nizke stopnje prilagodljivih skladišč, računalništvo in mreženje.
 • Microsoft SQL je storitev v oblaku.
 • Storitve Microsoft .NET zagotavljajo nadzor delovnega toka in dostopa.
 • Storitve v živo - dosleden uporabniški dostop do shrambe, uporabe, sinhronizacije dokumentov, fotografij, datotek in vseh informacij na njihovih osebnih računalnikih, telefonih, računalniških aplikacijah in spletnih straneh.
 • Storitve Microsoft SharePoint in storitve Microsoft Dynamics CRM - poslovna vsebina in skupinsko delo.
 • Kako ustvaritistran: navodila, ki temeljijo na oblaku

  Če želite ustvariti prvo aplikacijo s storitvijo v oblaku, se morate najprej registrirati. Ko ustvarite svoj račun, lahko Microsoftove izdelke uporabljate za manj kot 12 mesecev brez plačila. V tem obdobju boste razumeli, ali je platforma primerna za vas, če je smiselno plačati za to in potrebujete spletno mesto.
  Ko je registracija končana, izberite razdelek »Spletne strani« na portalu za upravljanje. Sistem bo ponujal tri možnosti:
 • hitro ustvarjanje;
 • z zbirko podatkov;
 • iz galerije.
 • Izberite prvo možnost, vnesite podatke o lokaciji, ime za URL v odprtih oknih in kliknite Ustvari spletno mesto. Ta postopek je zaključen. Zdaj navedite ime in prenesite profil objave. Potrebovali ga boste na koncu, da boste dobili vse upravne pravice.

  Objavljanje spletnih mest Windows Azure

  Čarovnik za namestitev, da odpre Visual Studio in ustvari novo aplikacijo ASP.Net MVC 4.0. Preverite, ali je različica .NET Framework na zavihku Konfiguracija točno 4,0. Različica 4.5 ni primerna za spletne strani. Izberite predlogo za projekt Internetne aplikacije. Nato morate spletno aplikacijo ASP.NET MVC objaviti na spletnem mestu Windows Azure. Če želite to narediti, z desno tipko miške kliknite projekt in izberite Objavi. Prenesite preneseni profil. Preverite nastavitve: geslo, URL, uporabniško ime, kliknite gumb Objavi in ​​končano spletno mesto se odpre v novem oknu brskalnika. Upoštevajte, da gradnja spletnih mest Windows Azure zahteva osnovne spretnosti v programu Visual Studio, Microsoft .NET Framework, jezikih C, PHP ali Python.Tako kot oblikovalci storitev ponuja tudi galerijo s pripravljenimi predlogami in prednastavitvami. Toda delo s platformo je veliko bolj zapleteno kot pri CMS in spletnih razvijalcih.

  Sorodne publikacije