Kako priti iz trga Play: Obstajajo tri preproste možnosti za spremembo zapisa

Nakup novega pametnega telefona je dolg proces. Letno na trg prihaja na stotine novih modelov, kot so znane blagovne znamke kot kitajski prodajalci. In če se odločite s cenovnim razredom preprosto, potem izberite blagovno znamko, model, količino vgrajenega pomnilnika, število sedmih kartic, kakovost kamere, diagonalo itd., Je veliko bolj zapleteno.

Končno, pametni telefon je kupljen. Ampak za udobno uporabo pripomočka, mora uporabnik "fit" pametni telefon zase: dodajte stike, izberite temo, spremenite melodijo zvonjenja in prenesete aplikacijo. Najvišje kakovosti in varne aplikacije so shranjene v eni sami podatkovni bazi - "Plake Market". Vnesite podatke o računu in začnite iskati.

Zakaj spremeniti profil v Market Plate

Lastniki pametnih telefonov, ki temeljijo na operacijskem sistemu Android, pogosto zanimajo, kako zapustiti Plays Market. Ampak zakaj bi zamenjali račun, katerega zgodovina shranjuje vse prenesene programe?

Obstaja veliko razlogov za spremembo računa:
 • E-poštni račun, na katerega je vezan pametni telefon.
 • Izguba telefona.
 • Prodaja pametnega telefona.
 • Sprememba delovnega e-poštnega naslova.
 • Vaš račun lahko spremenite na več načinov.

  Prva metoda: sprememba računa na napravi

  Prvi in ​​najlažji način za izhod iz storitve Google Play Market je sprememba računa neposredno na napravi. To storite tako, da odprete meni »Nastavitve« in izberete »Računi« ali »Računi«.in sinhronizacija ". Nato kliknite račun, ki ga želite izbrisati. Nato s pritiskom na gumb menija izberite "Izbriši račun". Po dokončanju dejanja bo račun popolnoma odstranjen iz naprave in bo samodejno spremenjen v "Market Plot". Če želite v tablični računalnik ali pametni telefon dodati nov osebni profil, izberite »Dodaj račun« in dodajte nove podatke.
  Opozoriti je treba, da lahko brisanje računa na napravi povzroči izgubo podatkov: stiki, sporočila itd.

  Drugi način: ponastavitev na tovarniške nastavitve

  Drug način za izhod iz "tržne parcele" na tabličnem računalniku ali pametnem telefonu se ponastavi na tovarniške nastavitve. Če želite ponastaviti tablični računalnik ali pametni telefon, morate v meniju Možnosti poiskati možnost "Varnostno kopiranje in obnovitev". Zadnja vrstica v oknu je "Reset with factory reset". Sistem bo uporabnika obvestil, da bo v primeru ponastavitve račun izbrisal ne le Google, ampak bodo izbrisani vsi programi, sporočila, nastavitve itd. Vse, kar je shranjeno v pomnilniku telefona. Za popolno čiščenje pomnilniške kartice s pametnim telefonom.

  Po potrditvi uporabnik nekaj minut ne bo mogel uporabljati pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Po ponovnem zagonu bo naprava delovala v skladu z nastavitvami razvijalca. Pred dampingom je treba spomniti, da nekateri kitajski modeli pripomočkov trpijo zaradi nevzdržnosti "rebutt" innato pretvorili v opeke.

  Tretja metoda: sprememba Gmailovega gesla

  Zadnji način, da se iztrgate iz "Market Plot" na "Samsung", "Sima" in drugih blagovnih znamkah, je sprememba gesla nabiralnika.
  Če želite spremeniti geslo iz e-poštnega računa, morate iti na uradno Google Mail stran in slediti navodilom. Za boljšo zaščito osebnih podatkov razvijalci svetujejo uporabo velikih in malih črk, številk in posebnih znakov pri geslih. Ko geslo spremenite, se morate prijaviti iz pripomočka na trg Play. Po vzpostavitvi povezave bo uporabnik pozvan, da vnese pravilno geslo ali spremeni trenutni račun.

  Sorodne publikacije