Legenda lige, Miss Fortune: Hyde

Hydejeva Miss Fortune v igri League of Legends ponuja pregled vseh vidikov uporabe prvaka v tekmi. Ta strelec na dolge razdalje lahko postane gro┼żnja za izku┼íene igralce in povzro─Źi veliko ┼íkode. ─îe ┼żelite to narediti, morate narediti pravo izbiro runla, u─Źiti spretnosti, igrati linijo in ┼íe veliko ve─Ź, kot je navedeno v ─Źlanku.

Kaj je prvak?

Kot v vsakem drugem gaydayu - Miss Fortune ali drug junak, ni nujno - najprej morate narediti majhen opis junaka. Ta strelec ima mo┼żnost, da po┼íkoduje eno samo tar─Źo, ve─Ź igralcev in znatno pove─Źanje mobilnosti. Zaradi tega je lahko za njo, da sprejme polo┼żaje ustreliti sovra┼żnike, medtem ko zunaj dosega. Njegova glavna prednost in hkrati minus je kon─Źna spretnost, ki na veliko obmo─Źje naredi pu┼íke. Pomanjkljivost je v tem, da vsaka kontrola od znakov nasprotnikov prekine spretnost, potem pa pu┼í─Źice niso ve─Ź tako resno ogro┼żene.Spretnost

Vsak vodnik na Miss Fortune in kateri koli drug znak v JEZIKU mora nujno upo┼ítevati spretnost. V tem prvaku je prva sposobnost (pasivna) pove─Źati dodatni napad pri spreminjanju cilja v bitki. Aktivna spretnost (Q) "Dva po ceni enega" je ciljni strel, ki se odbija od sovra┼żnika na majhnem obmo─Źju in mo─Źno po┼íkoduje drug namen. Drugo spretnost (W) "Hopper" je odgovoren za pasivno pove─Źanje hitrosti izven bitke in ko se aktivira pove─Źanjehitrost napada. Tretja spretnost (E) "Lead Rain" ustvarja obmo─Źje, ki upo─Źasni in povzro─Źi manj┼ío ┼íkodo sovra┼żnikom. Kon─Źna to─Źka (R) "─îas za smrt" na velikem obmo─Źju povzro─Źi 12 do 16 pu┼ík, odvisno od sposobnosti ─Źrpanja. Nasprotnik prejme ogromno izgubo in lahko umre tudi za eno uporabo ulg. V zapletenih konfliktih med skupinami je lahko odlo─Źilna uporaba kompetenc.


Zmagovalne lastnosti

Goodyed na Miss Fortune opozarja na pozitivne to─Źke pri uporabi tega prvaka. Prvi─Ź, to je mobilnost zunaj bitke, ki vam omogo─Źa, da se hitro vrnete na linijo in navigirate po zemljevidu. Isto─Źasno pa tudi druga aktivna spretnost pove─Źa hitrost napada. Drugi─Ź, sposobnost izgubiti na tem obmo─Źju vam omogo─Źa, da zdravje rastlin na ve─Ź sovra┼żnikov ali celo celotno ekipo. To ┼íe posebej velja v kombinaciji z nadzorom nad maso (Amu, Malfi). Tretja pomembna prednost je zmo┼żnost izmenjave izgub na liniji, medtem ko ostane v zmagi, ─Źe se pravilno uporabi (Q). Obstaja upo─Źasnitev, s katero lahko dobro tekmujete in dohitite nasprotnika. Hkrati je Miss Fortune precej preprost strelec in je primeren za za─Źetnike. Obstaja dovolj tekem, ki jih lahko uporabimo v bitkah. Ve┼í─Źine ne zahtevajo veliko natan─Źnosti, korist za ekipo pa je ogromna.

Slabosti

Pri igranju Miss Fortune v ligi Legend, je najve─Źja nevarnost za igralce nepri─Źakovane sovra┼żne ┼żupnije navrstico ─îe se igralec dr┼żi ozkega prostora, potem, razen v spretnostih s svin─Źnikom (priporo─Źeno je skok, polnjenje), ne bo mogo─Źe iti. Sre─Źni prihod gozdarja se bo verjetno kon─Źal s smrtjo. Nekatere sposobnosti zahtevajo izbor polo┼żajev, ┼íe posebej to velja za ultimat. Morate ostati na svojem mestu in prina┼íati ┼íkodo, zavezniki pa pokrivajo pu┼í─Źico, zato ima interakcija z ekipo veliko vlogo. ─îe ┼żelite deliti posnetke na liniji, se morate nau─Źiti pravilno snemati z (Q), saj je polmer samodejnega posnetka ni┼żji od mnogih drugih junakov. Prav tako ne pozabite, da je Miss Fortune predvsem strelec in da je pre┼żivetje nizko. Nekaj ÔÇőÔÇőnapa─Źnih potez in sprednjih sovra┼żnikov v obliki mobilnih borcev bo hitro ubilo junaka. To je treba vedno zapomniti, ┼íe posebej, ─Źe proti uporabniku delujejo nevarni znaki, kot so Djarvan 4 Le Blanc, Fizz, Zed in drugi dobri morilci strelcev.

Ureditev novih run

V predsezoni po koncu sedmega leto┼ínjega leta je igra popolnoma obnovila sistem talentov in run. Zdaj so postali en mehanizem z enostavnej┼ío izbiro. Igralec za svoj lik izbere 5 parametrov glavne veje in dva z dodatnim. Za Miss Fortune v League of Legends bo "Witchcraft" najbolj┼ía nit, kjer bo prva spretnost "Magic Comet" - dodatna lupina, ki po┼íkoduje obmo─Źje in zmanj┼ía obremenitev ob udarcu. Runa "Absolute Hat" se osredoto─Źa na zmanj┼íanje pretiranega ultimatuma, "polna koncentracija" pa bo dodatno pove─Źala izgubo, ko bo zdravje ve─Źje70% najvi┼íjega zneska. Spretnost "Burn" je zadnja v tej niti in bo visela vsakih 10 sekund kot bliskavica debuffa. Iz druge veje "Domination" je vredno "Dirty Reception" dobiti neto izgubo za nasprotnike, ki so pod vplivom upo─Źasnitve ali nadzora. Zadnji priro─Źni priro─Źnik bo "Zombie Totem", ki nastane na mestu vseh va┼íih uni─Źenih ali sovra┼żnih vojn.

Zaporedje ─Źrpanja in sposobnost spretnosti

V sezoni 7 je bila Miss Fortune priljubljena prvakinja v nizki ligi, kjer so izku┼íeni uporabniki lahko poskrbeli zase. V profesionalni areni, strelec slab┼íe od prevoznika, ki lahko povzro─Źi veliko ┼íkodo v nekaj sekundah s samodejnimi napadi (Twitch, Kogmao). Najbolj spretnost Predatorja pri prvaku bo "Jumping" in "Healing". ─îe imajo nasprotniki sredstva za zmanj┼íanje okrevanja zdravja (Varus) v arzenalu, potem razmislite o "pregradi". V parih iger pu┼í─Źice prevzame on in junaki podpore - "Healing", vendar za pravo kombinacijo, ki jo morate igrati, kar ni v samostojnih tekmah. Najpogosteje se Miss Fortune najprej kot prvo spretnost izmenja ┼íkoda na zmagovalni liniji zase, nato pospe┼íi streljanje in nato upo─Źasni, tako da (E) v tretji stopnji samo eno to─Źko. Po drugi strani pa nekateri uporabniki raje ─Źrpajo skozi Lead Rain, vendar se to pogosteje dogaja, ko se predmeti kupijo za mo─Ź, ne pa za napade.

Za─Źetek igre

V za─Źetni fazi vsake tekme mora vodnik za Miss Fortune v ligi Legend obravnavati teme inzbiranje na liniji. Najprej bodite pozorni na zmo┼żnosti sovra┼żnika. Ta seznam vklju─Źuje ┼ítevilo teleportov njihove sposobnosti navigacije po zemljevidu in gro┼żnje gozdarja. ─îe je temu tako, je bolje, da s podpornim igralcem ne greste ┼íe dlje na sredino ─Źrte in vedno pazite na premike sovra┼żnika. Povezave, kot sta Thalia in Shen, lahko organizirajo prihod celotne sovra┼żne ekipe v najbolj nepri─Źakovanem trenutku. To je vredno sprejeti agresijo, ko ste o─Źitno mo─Źnej┼íi od sovra┼żnikovih izgub, in ─Źe je tip Leoneja mogo─Źe nadzorovati dolgo ─Źasa, potem je umor zagotovljen. Standardni nakup je "Dora Sword" in Zill Health. Bodite prepri─Źani, da se osredoto─Źite na farmacijo, da dobite "Ghost Blade Yomou" ─Źim prej. To je popoln predmet za tega junaka, ki bo dobesedno uni─Źil sovra┼żnika. Ustreza vsem spretnostim in dodaja mobilnost, ki ji pogosto manjka.

Vmesna tekma

Od 20. minute dalje in nadaljevanje vodnika Miss Fortune do Lige Legend ima dve veji. ─îe izberete rune, ki so bili opisani prvi, potem razmislite o tem, da bi dobili "Oko opazovalcev". To bo prispevalo k mo─Źi sposobnosti, zdravju in vam bo omogo─Źilo, da postavite toteme za nadzor nad zemljevidom. ─îe je bila glavna veja "Domination", potem je treba vzeti "Black Axe" za ve─Źje pre┼żivetje in fizi─Źne po┼íkodbe v regiji. Predmet "Twilight blade of Dracort" je obvezen v obe smeri. Chobit je treba vzeti situacijsko, odvisno od pomanjkanja zna─Źilnosti. V sezoni 7 pu┼í─Źice pogosto vzamejo ─Źevlje za za┼í─Źito pred fizi─Źnim ali fizi─Źnim─Źarobna ┼íkoda. Za Miss Fortune je prav tako dobro, da dobite Speed ÔÇőÔÇőBoots, da bi ┼íe bolj pove─Źali hitrost potovanja. Pribli┼żno 20. minuto tekme v ve─Źini primerov se za─Źnejo lokalni spopadi. V tej to─Źki je vredno posku┼íati uni─Źiti prvi stolp, da bi ustvarili pritisk od spodaj. Preve─Ź za ob─Źudovanje pu┼í─Źice ni vredno, druga─Źe vas bodo ujeli in ubili.

Pozna faza bojev

V fazi zlaganja v ┼íestih slotih za skoraj vse igralce je igra skoraj zmanj┼íana na eno uspe┼íno bitko v bitki od 5 do 5. osredoto─Źiti se na pozicioniranje in situacijske predmete. Tak┼íne stvari vklju─Źujejo "obraz no─Ź", ki bo dodal smrtnost in izgubo, ter uporabno aktivno spretnost. To je vredno vzeti skupaj z drugimi rezili, ki pove─Źajo te parametre. Navsezadnje bo povzro─Źilo toliko ┼íkode, da sovra┼żniki ne bodo zmagali v boju. Ko rune v veji "Domination" je najbolje, da "Guardian Angel" in "Bleed Beater". Koristi bodo imele o┼żivljanje in obnavljanje zdravja. ─îe Miss Fortune ne more ravnati z rezervoarji, potem je bolje vzeti "Lordov Dominikov rob", ki bo pomagal pri razbijanju oklepov. Kar se ti─Źe pozicioniranja, je tukaj vse preprosto. Pu┼í─Źica nima sredstev za takoj┼íen pobeg, zato ni nujno, da se za─Źne boriti takoj. Izbrati morate najbolj udoben polo┼żaj za za─Źetek ulti in nadaljnje streljanje. Hkrati pa bodite pozorni na uporabo kombinacij sovra┼żnikov, ki so lahko blizu junaka indal nadzor (Djarvan 4 Sejouani).

Glavni tekmeci

Vsi vodniki za Miss Fortune za sedmo sezono vedno govorijo proti komu se najte┼żje stane na liniji in se boriti v bojih, tako da, ─Źe naletite na te┼żave mimogrede, se igralec bolje seznani z njimi. Mi pa lahko svetujemo naslednje. Tako do 20 minut se bo uporabnik soo─Źil, ve─Źinoma, samo s sovra┼żnim strelcem in asistentom, nato pa iz njih sledi in za─Źne. Najbolj neprijetni nasprotniki Drayna in Tristana. Oba lahko premagata Ultimait s svojimi ve┼í─Źinami, prvi lik pa ima ve─Ź ┼íkode v celotni igri. Tristan, do konca igre, lahko vzame Miss ─Źez dva ali tri uspe┼íne posnetke s kriti─Źno izgubo. Zelo te┼żko se je boriti proti njim brez podpore. ─îe k tej podpori dodate kontrolo v obliki Morgan ali Leon, potem ubijte prvaka tudi pod stolpom ┼że na 6. nivoju. V skupinskih bitkah, kot vse druge pu┼í─Źice, mora MF dr┼żati razdaljo od morilcev po vrsti Zed in Fizza. Za sekundo ubijejo sovra┼żnika in celo ne uporabljajo nobenih ve┼í─Źin. Tudi poraz vas ─Źaka v boju z mo─Źnimi tanki, ki v solo lahko povzro─Źijo in dovolj ┼íkode (Maokai, Chagat).

Podporna igra

Glede na to, kdo je bil izbran prvak podpore, bo igra na liniji. Nova gamid 2017 na Miss Fortune iz vsakega profesionalnega igralca gleda ve─Źino mo┼żnosti posebej. ─îe gre za take razli─Źice, kot so Brand, Morgan, Zira, potem pu┼í─Źicepri─Źakovati dobi─Źkonosno izmenjavo in jo celo za─Źeti samostojno. Samo vi morate biti prepri─Źani o pravilnem polo┼żaju prijatelja v ─Źasu bitke. Heroji, kot so Dream in Us, so bolj primerni za risanje iz obrambe, ─Źeprav se prvi pogosto uporablja v agresiji in za katere so kaznovani. Oprostijo nekatere napake pri delitvi izgub in ustvarijo pogoje za varno farmacijo. Znaki Leona in tipa Blizkan so prisiljeni v agresijo. Udarci iz Miss Fortune pogosto odra┼żajo ta vidik in teoriji omogo─Źajo pridobivanje izku┼íenj, ki so koristne za─Źetnikom.

Podpora za prvaka

Nekateri uporabniki ga vidijo kot podporo za Miss Fortune. Gaida v tem primeru lahko pomaga igralcu. Taktika s to razli─Źico igre se dramati─Źno spreminja: predmeti za zbiranje se bodo ┼że osredoto─Źili na zdravljenje in pove─Źanje ┼íkode za zaveznike. Te┼żava je v tem, da pi┼ítola nima skoraj nobenih ve┼í─Źin za podporo zavezniku na progi. Povezava bo bolj podobna izgubam, ki so usmerjene v dva igralca, in v ve─Źini primerov je tak┼ína nastavitev vsekakor izguba. S─Źasoma bo Miss Fortune ┼íibkej┼ía, ultimat ne bo povzro─Źil ┼íkode in edina upo─Źasnitev z (E) ni zelo uporabna v ekipnih bitkah. Ker v "Zakonodajni ligi", je Miss Fortune bolje uporabiti le kot pu┼í─Źico.

Sorodne publikacije