Legenda o bližnjem Talosu v Skyrimu

Taiber Septim, Dragonborn, največji bog-junak človeštva, Tal in Skyrim je cenjen kot veliki zagovornik in zaščitnik pravice in civilne družbe. Taiber Septim je uspel osvojiti celoten Tamriel in s tem razglasiti začetek tretjega obdobja in ustanoviti tretje cesarstvo. Talos je začel svojo vojaško kariero v službi kralja Kahlekaina. Zelo hitro je dosegel spoštovanje in spoštovanje do svojih tovarišev, ki se je dvignil na položaj generala. Sodeloval je v bitkah za združitev ne samo Sirodile, ampak tudi Tamerela. Mnogi menijo, da je Taiber Septim največji cesar v zgodovini, njegov mandat pa je star 81 let. V "Skyrimu" se Talos šteje za enega najbolj cenjenih bogov v 19. stoletju.


Thalosov prestol je vedno bil stavek: "Bodite močni: bodite pogumni, borite se s sovražniki in zlom, vstanite zaradi ljudi Tamriela."

Osebno življenje

Kot lahko vidite iz serije "The Real Barents", je bila "Skyreme" žena Talosa iz Imposerja, vendar so govorili, da to ni idealen odnos. Najverjetneje je občutek osamljenosti v njegovi poroki, Talos, končal z romanom z Barentsom, ki je v prihodnosti postal kraljica temnih vilin. Njihov roman je bil strasten in strasten, vendar se je končal dokaj tragično. Kljub dejstvu, da cesar ni želel vzgajati otroka od Barentsa, in ga je dvorni čarovnik zagotovil, da tega ni mogoče, je še vedno pričakovala dediča Septima. Cesar zopet žalda ta otrok ne bi smel videti svetlobe. Bil je grožnja ne le njemu, temveč vsem njegovim sinovom.


Cesar tega strogo ni mogel dovoliti, zato je odredil, da se otrok otrok Barents očisti. Ker je izgubil otroka, ga ne bi več mogel zavrniti.

Izdelki, povezani s Talosom

Obstaja Totem Taiber Septima - zelo močan artefakt, ki ga lahko uporabljajo samo posamezniki, pri katerih teče kraljeva kri. Totem daje priložnost za upravljanje Numidiusa - najmočnejšega golema, s katerim je Septim uspel zmagati in združiti vse svoje Tamriel. Tudi med temi dogodki je prišel nov vitez Nine (eden od devetih križarjev), s Talosovim blagoslovom, da je končno naredil Umarilo iz Neoprena.

Krič Talosa

Baladi, da je Talos s pomočjo Glasu osvojil Sirodi, ne smemo razumeti dobesedno. Domneva se, da je to lirično pretiravanje, ki je bolj povezano z odličnimi sposobnostmi zgovornosti cesarja kot z njegovo zmožnostjo uporabe tega uma.

Sorodne publikacije