Tajni dosežek z neznanimi pogoji v Warface-u: vse informacije

Veliko uporabnikov strelec se sprašuje, kakšni so taki tajni dosežki z neznanimi pogoji v "Warface" in kako jih doseči. Uporabniki so naključno prejeli podobne aciklice, ki niso bile nikoli označene. Obstaja jih le pet in jih je mogoče dobiti samo z nekaj norega dejanja.

Kako delujejo tajni dosežki

Vsak skrivni dosežek z neznanimi pogoji v "Warface" se naključno kaže v igralcih. Ko na splošnem seznamu ni takšne nagrade, pa je bilo v igri mogoče dobiti, potem pa so odkrili presenečenje razvijalcev.


Trenutno je v projektu pet takšnih dosežkov. Avtorji igre nenehno dodajajo nove pogoje in jih ne poročajo za nenaden sprejem achevki. Ta mehanika dodaja zanimanje za bitke, ker vedno obstaja majhna možnost, da bi dobili malo presenečenje.

Vrste dosežkov

Vsak skrivni dosežek z neznanimi pogoji v Varfeisu je bil mogoče pridobiti le naključno prej, zdaj pa so igralci že ugotovili vsakega od njih, zato je bil sestavljen poseben seznam. Prvi se imenuje "nekaj je šlo narobe," in da bi ga dobili, se morate v vsakem načinu na vsak način preobleči dvajsetkrat. Drugi zapis s tega seznama je zabeležen kot "Great Calibre". Za njo je treba ubiti ducat žganja v načinu igre proti računalniku z običajnim nožem. Izdelava bo neverjetno težka, saj se ti nasprotniki štejejo za eno najtežjih. NajboljšeTo se naredi v podcastu, saj je dno udarca v točkah, ki niso pokrite z oklepom. Težko je dobiti ta zavihek, vendar ne bo enak drugim trem na seznamu.


Še vedno o nekaterih vrstah dosežkov

Tajni dosežki v Warfaceu z neznanimi pogoji veljajo za znake, da ste izkušen igralec v tem vesolju. Na primer, značko "Clash with the Forefront" lahko dobite le tako, da ubijete več sto nasprotnikov v podcastu iz pištole, ko se borite z drugimi igralci. Četrti dosežek je označen s številom 10, ki je neposredno povezano z njim. Da bi ga dobili, je potrebno teči toliko kilometrov s tipko zaklopa "premik" na zemljevidu v načinu boja proti umetni inteligenci. Zadnji takuchkoy šteje žig "Osvajalec". Takšno glasno ime je dano zaradi težav pri pridobivanju. Da bi dobili ta skrivni dosežek z neznanimi pogoji v "Warface", bo uporabnik moral dobiti 50 tekem v enem in istem mestu v "Blast" načinu. PVP ali PVE - ni pomembno, lahko igrate proti računalniku in pravim igralcem.

Sorodne publikacije