Ocena najboljših IMO

V tem članku smo zbrali le najboljšo IMO, ki se lahko enostavno in dolgo povleče v najbolj neverjetne svetove. Pravzaprav je veliko podobnih iger, ki jih preprosto ni mogoče v celoti upoštevati. Še posebej zadovoljen z novostmi uporabnikov PC, za katere je žanr MMO postal eden vodilnih na trgu zabave. Ko ste slišali za ta žanr, se mnogi igralci takoj spomnijo nesmrtnega World of Warcraft. Za tiste, ki niso seznanjeni s franšizo, bomo o tem malo kasneje govorili, saj ima polno pravico, da zavzame častno mesto na katerem koli seznamu najboljših IMO.


Vendar pa kljub priljubljenosti WoWa ne moremo ne priznati, da od časa do časa povpraševanje po njem rahlo pade. In čeprav je še vedno na vrhu, IMO trg vedno najde druge zanimive igre, ki se lahko vlečejo v svet že od prvih sekund.

"Red in kaos 2"

Verjetno bomo začeli z vrhunsko MMO z odličnimi igrami za platformo Android. To pomeni, da je ta projekt na voljo samo na pametnih telefonih in ga lahko kadarkoli uživate. Glavna značilnost reda in kaosa 2 je postala čudovit dah miru, ki ne le navdušuje s svojo velikostjo, ampak tudi raznolikostjo okoliške pokrajine. Vredno je pozabiti na dolgočasne in monotone kartice, značilne za številne mobilne MMO - tukaj je vsaka kartica na svoj način edinstvena in nepozabna. Seveda je v igri veliko znakov, tako NPC kot drugi uporabniki. Skupaj se lahko potegujejo za avanturo in se borijo z pošasti,pridobivanje izkušenj za črpanje svojega junaka.


Clash of Clans

Naslednji projekt nadaljuje seznam najboljših MMO v Androidu. Očitno so slišali veliko o tem - samo pojdite na "Market" v zabavnem delu in pojdite na vrh igre. Clash of Clans je mešanica simulatorja mestne zgradbe in izometrične strategije, izdelane v 2D slogu.
Igralci se morajo založiti z zlatom, eliksirjem in temnim eliksirjem, ki bo najprej šel v gradnjo kraljestva, nato pa pripravil mogočno vojsko za prihodnje napade in napade sovražnih ozemelj. Clash of Clans ima vse, za kar je priljubljen žanr MMORPG. Tukaj se lahko ukvarjate z zaščito gradu, gradnjo novih objektov, vključitvijo v ceh in še veliko več. Poleg posamezne igre ima Clash of Clans dobro izveden sistem PvP. Igralcu je dana popolna svoboda delovanja in lahko izbere, kaj bo naredil: racije, hobije, povezave ali velike bitke z drugimi uporabniki. Poleg tega je ena od redkih MMO-jev, ki nagrajuje taktični pristop k igranju.

Albion Online

Popoln naš seznam najboljših MMO za Android, PvP izdelek, imenovan "Albion Online". Razvijalci so izdelali studio iz Berlina, ki je bil sposoben ustvariti vznemirljiv peskovnik z elementi upravljanega gospodarstva in zanesljivega PvP. Hkratna prisotnost na tisoče igralcev na spletu, ogromne odprte pokrajine, večja svoboda za cehov in več - vse to naredi Albion Online izjemno MMORPG svojega časa.
Prisotnost vsestranskega sistema izboljšavveliko novih stvari pri upravljanju stvari in lastnih znakov. Edinstvene značilnosti bojnega sistema omogočajo, da uživate v Albionu ne samo na pametnih telefonih, ampak tudi na osebnih računalnikih, kar je še posebej pomembno v današnjem konkurenčnem svetu zabavnih iger.

"Guild Wars 2"

Še naprej govorimo o vrhuncih najboljših MMO in gremo na igre, ki segajo na PC platforme. Guild Wars 2 si uporabniki zapomnijo, da tvegajo izvajanje številnih svežih idej, ki prej niso bile vključene v podoben žanr. Bila je prva igra, ki je zgradila igro okoli konvencionalnega modela. Poleg tega so "Vojne ceha 2" navdušile svoje občinstvo z možnostjo vplivanja na svet, ki ga obkroža. Zdaj so imele praktično vse akcije igralca nekaj posledic. Torej, sprostitev naselij, ki jih zaseda Orcs, bomo videli, da so se nasprotniki naselili blizu in zdaj načrtujejo nov napad. In to je le majhen del te edinstvene vsebine, ki je na voljo igralcem v Guild Wars 2. Veliko funkcij je resnično razkošje za podoben žanr in večinoma vgrajene igre z enim igralcem.

"Zadnja fantazija 14: Ponovno rojeno kraljestvo"

Serija Final Fantasy je ena izmed najbolj priljubljenih univerzumov v igralništvu. Ni presenetljivo, da se je nekega dne pojavil in MMORPG, ki temelji na tej franšizi.
Izvirni del "Zadnje fantazije 14" je bil, milo rečeno, izšel ne toliko. Zato so se razvijalci odločili ustvariti nekaj novega na podlagi že obstoječega gradiva. Torej dve leti po izidu "FF14" je prišel vendolgo pričakovano IMO, imenovano "Reborn kingdom". Igra bi lahko popolnoma izpolnila pričakovanja. Poleg tega je prišlo do popravkov napak med zagonom, v svetu iger pa je bilo veliko zanimivih stvari. Poleg tega je bil v Final Fantasy uveden globok sistem prenosa junakov - vsak lik je lahko izbiral za sebe vsak razred in vsak poklic. "Prerojenega kraljestva" ne moremo imenovati nov obrat v žanru IMO, vendar je ljubezen in priznanje javnosti zasluženo zaslužila.

"World of Warcraft"

Seznam najboljših MMO iger zaključujemo na PC-ju in seveda spomnimo najboljšega predstavnika tega žanra - World of Warcraft. Od izdaje je bilo že dolgo časa in mnogi razvijalci so poskušali ustvariti nekaj podobnega, vendar kopiranje uspeha neprekosljivega izvirnika nikomur ni nikoli uspelo. Ekipa Blizzard še vedno poskuša proizvesti sveže vsebine za svoje potomce, s čimer pomaga WoW ostati na površju. Najnovejše nadgradnje vključujejo več novih kul mehanike: uporabniki lahko preizkusijo svoje sile na kmetiji, uživajo v zabavnih ugankah, zaženejo hišne ljubljenčke in celo igrajo analogijo priljubljene obrambne stolpe "Rastline proti zombije". In to je daleč od vseh posodobitev.
Vsakič, ko je interes javnosti nekoliko šibkejši, Blizzard objavlja nova DLS z različnimi zanimivimi funkcijami. Eden od takih primerov je aplikacija Legion, ki je igri dodala veliko ogromnih področij, prav tako pa je spreminjala že uveljavljeni sistem z dnevnimi nalogami.

Sorodne publikacije