Kdo je protipostavka Foolsykerja: opis junaka in fotografije

Vprašanje o tem, kdo je protipostavka Fake Badgerja, je eno izmed najbolj priljubljenih v skupnosti uporabnikov igre "Doto 2". Visoka priljubljenost in obilo značilnostnih igralcev naredi igralce še bolj skeptične. Težko se je boriti na tej liniji s tem junakom, vendar obstajajo prvaki, ki se z lahkoto spopadajo s to nalogo s pravilnim zbiranjem predmetov.

Negativi lika

Da bi razumeli, kdo je protipostavka ljubimec likov iz igre, moramo pravilno oceniti njegovo igro in razumeti njegove slabosti. Niso tako številni kot profesionalci, vendar so prisotni. Prvič, to je ena od zmožnosti povzročanja škode. Če se že uporablja pred bitko, postane junak odvisen od obnašanja ekipe. Na začetku igre ne more biti enak številnim močnim likom, zato mora igrati drugo vlogo na liniji. Med celotno igro ne bo imel nobene tehnike za hiter izhod iz bitke ali pobega, nizka stopnja zdravja pa je močno prizadeta, ko se na njega vrže dolgoročni nadzor. Vsa ta dejstva lahko uporabimo v igri, da bi našli najboljšo možnost za soočenje.

Koristi znakov

Če želi uporabnik vedeti, kdo je izravnan s strani ljubimca, poznavanje njegovih slabosti ni dovolj. Potrebno je jasno razumeti prednosti sovražnika, sicer pa lahko v bitki naletite na neprijetno presenečenje. Prvi plus je močna regeneracija zdravja zaradi pasivnih veščin. Za njega se odpre vizija umirajoče žrtve in močan pospešek ne bo omogočil, da bi sovražnik pobegnil.Sam Buldsicker ne more pobegniti od mobilnega sovražnika, vendar je zelo težko pobegniti pred preganjanjem, če je žrtev že ranjena. Junak je čisti znak, in v svojem razredu ima povečanje nad povprečjem glavnega parametra. K temu dodajte vredno merilo moči in nastala bo precej huda škoda. Te pluse je treba nujno upoštevati, ko iščete nekoga, ki ga je Lover uravnovesil. Težko se je boriti ena na ena, vendar je to mogoče storiti, v Doti 2 pa so taki znaki.

Prvi nevarni nasprotniki

Da bi razumeli, kdo je protipostavka Fake Messengerja v Doti 2, je najbolje, bodite pozorni na izreden značaj. Ne dovoli, da se skrijejo junaki z malo zdravja. To pomeni, da bodo rezervoarji z dobrim indeksom izgube najboljša izbira proti temu prvaku. Prvi močni sovražnik je Ursa. Ta neverjetno močan medved lahko preživi izgubo prej omenjenega sovražnika in s pomočjo svoje druge zmožnosti, da hitro izbriše izgubljenega selarja. Če bo Ursa imela tudi predmet Vladmir, bo potem ob napadu obnovil zdravje in ga ne bo uspelo ubiti sam. Znak Voznik vozička je tudi močan borec na kratkih razdaljah. Dovolj je, da počakate, da sovražnik prevzame glavno veščino in se približa. Borite se z njim pod njegovo drugo sposobnostjo (neuspehom s Trolli) in razvijete hitrost napada zaradi ultimata. Po nekaj sekundah je Procter že zagotovljen, da ne bo mogel ničesar nasprotovati. To bo le majhna ovira na poti do močnega borca.

Nič manj močni nasprotniki

Spoznajte, kdo je sporenIzgubljeni v "Doti 2", lahko po definiciji potrebnih sposobnosti. Njegov nasprotnik za zmago zahteva imobilizacijo, dostojno škodo in zadostno zdravje. Pod temi parametri je Sldarard super. On ima nadzor nad dvema sposobnostma in v bližini mu vrže buff iz utty in začne hackati nasprotnika. Prerok ne bo mogel iti ali dati toliko škode, da bi uničil celotno zdravje Slardarja. Nič manj močna izbira proti temu morilcu ne bo Lone Druid. Ta lik, kot prejšnje tri, se rad bori s sovražnikom, čeprav ima daleč napad. Pri približevanju Lullabilizerju je takoj potrebno poklicati medveda, vklopiti dobiček in začeti bitko. Vaš učenec bo hitro postavil sovražnika v stanje korenin, kar bo v veliki meri pomagalo v bitki. Če se sovražnik odloči pobegniti, ga bo medved ustavil na tak način. Poleg tega je Druid super za predmete, ki krepijo njegovo zaščito. Zato bo v vsaki fazi igre lahko ustrezno prevzel udarce sovražnika.

Heroji z iluzijami

Odgovor na vprašanje, kateri heroji zastrašujejo Izgubljenega sel, je v tem, da ne more določiti originalne kopije. To pomeni, da bo boj s katerim koli likom, ki se skriva za iluzijami, neverjetno težak. Vse zmožnosti groznega morilca so zasnovane za en namen, v primeru neuspešnega poskusa pa jih lahko spusti na kopijo. Lahko preprosto izberete Phantom Lenser, ustvarite dovolj kopij in začnete boj z Lover. Ta sovražnik bo v prisotnosti zadostnega znanja, da bo lahko igral za mojstra iluzije, samomajhna in lahka ovira. Enako lahko rečemo o Chaos Knightu, ki velja za najmočnejšega v igri. Če se Bloodycker upa približati vitezu, potem preprosto kopirajte kopije in ubijte pogumnega sovražnika z njimi. Njegova ulta je samo izgovor za novo ubijanje. Prav tako je dobro vzeti Spectrum in se boriti z manto, kot tudi Nadu Sirene z močno jedro spretnosti in mrežo.

Najboljši predmeti proti temu sovražniku

Ugotovite, kdo je nasprotnik preroka na Mozu ni dovolj za popolno zmago. Potrebno je ne le izbrati pravi znak, ampak tudi zbrati dobre predmete proti njemu. Najprej morate imeti z vami teleportacijo s pomikanjem. Ob prvem nastopu sovražnika na liniji z numerično superiornostjo, samo pobegnite z bojišča, ali pa boste umrli. Ta element mora vedno igrati vsak igralec.

Blade Meel je odlična izbira za takšne junake kot Ursa in Trolley Chief. S to temo bo moral Bludsicker dvakrat premisliti, preden bo dal svoj ultimat. Linken Sphere je podobna tema v smeri, vendar preprosto zmanjša učinek glavne spretnosti. Proti iluzionistom s to stvarjo v zbirki Bluesquerja ni nobene možnosti za zmago v boju. Manta je tudi čudovit objekt, ker zmede sovražnika. Preprosto bo stal brez razumevanja, kaj se dogaja. Ti predmeti vam bodo pomagali pri lažjem ravnanju s Fake Badmintonom, in več, ta nasprotnik se ne bo zdel tako močnim igralcem.

Sorodne publikacije