Xerox Phaser 6000: popoln tiskalnik za majhne delovne skupine

Xerox Phaser 6000 je odličen tiskalnik za organizacijo tiskanega podsistema v majhnih delovnih skupinah z do 15 delovnimi mesti. Laserska tehnologija, na kateri temelji, omogoča tiskanje dokumentacije v pravem obsegu in ima odlične visoke hitrosti. To je periferna naprava v prihodnosti in bo podrobno obravnavana.

Seznam opreme

Odlična oprema na podlagi konkurentov se lahko pohvali z napravo za tiskanje. Vključuje naslednje:
 • tiskalnik Xerox Phaser 6000.
 • Navodila in garancijska kartica.
 • Vmesniški kabel za priključitev na USB vrata sistemske enote osebnega računalnika.
 • Napajalni kabel z napajalnikom.
 • Kartuša z začetnim tonerjem.
 • Pogon s celotnim sklopom ustreznih voznikov.
 • Naslednji seznam zadostuje za začetek uporabe tega tiskalnika za predvideni namen. V prihodnosti bo treba kartušo znova napolniti s tonerjem. Po izdelavi vira ga bo treba zamenjati z novim.


  Navodila za priključitev in nastavitev

  Algoritem za povezavo in konfiguracijo za to tiskalno napravo je sestavljen iz naslednjih korakov: 1. Razpakirajte laserski tiskalnik. 2. Odstranite folijo in vijake. 3. Namestite kartušo. 4. Namestite tiskalnik poleg računalnika. 5Priključite tiskalnik na računalnik prek vmesniškega kabla in napajalne žice z adapterjem na napajalnik. 6. Vklopite tiskalnik s tipko "Power". 7. V pogon CD-ROM namestimo gonilnik. Mi jih namestimo. 8. Na koncu natisnite preskusno stran za tiskanje. Po izvedbi teh manipulacij je vse pripravljeno in tiskalnik se lahko uporablja za predvideni namen.

  Tehnološke značilnosti. Dovoljenje za izvorno dokumentacijo

  Kot smo že omenili, je tehnologija laserskega tiskanja v središču Xerox Phaser 6000. Njegove ključne prednosti danes so visoka zmogljivost in zmožnost sklepanja v dokaj velikem obsegu. Prav te dve pomembni prednosti se lahko pohvalijo. Druga pomembna prednost je sposobnost tiskanja barv. Zato je njegova edina pomanjkljivost nizka vrednost ločljivosti izhodnih dokumentov, ki je v tem primeru le 1200H1200. Za običajne dokumente je takšno dovoljenje dovolj. Če pa potrebujete zelo kakovostne fotografije, je za te namene najbolje uporabiti foto tiskalnik s tehnologijo inkjet tiskanja.


  Model kartuše. Viri

  Ker ta tiskalnik omogoča tiskanje v barvah, za te namene uporablja 4 vrste tonerjev in je v ta namen opremljen s 4 kartušami. Glavni vložek model 106R01634 je v glavnem namenjen uporabi monokromatskega načina tiskanja, rafiniranega tonerjačrna in ima dvojni vir za tiskanje, ki je dolg 2000 strani. Ostale tri kartuše se ponovno napolnijo v skladu s tonerjem modre, škrlatne in rumene barve. Njihovi modeli so 106R01631 (modra), 106R01632 (vijolična) in 106R01633 (rumena). Imajo zmanjšano količino tonerja in njihov tiskalni vir je dvakrat manjši in je enako 1000 strani.

  Stikalo za izhodno organizacijo

  Xerox Phaser 6000 ima le en vodilni način povezave. Seveda pa pregledi kažejo, da je doslej najbolj vsestranski in osnovni način povezovanja tiskalnikov in večnamenskih naprav USB Njegova različica je 2.0. Toda s tehničnega vidika je popolnoma skladen s standardi 101.1 in seveda 3.0. V prvem primeru se bo zmogljivost tiskalnega podsistema bistveno zmanjšala, druga pa ne bo v celoti razkrila potenciala žičnega priključka osebnega računalnika. Za minuse v tem primeru lahko pripišemo pomanjkanje brezžičnega vmesnika "Wai Fay" in omrežnega priključka RJ-45. Prisotnost katerega koli od teh načinov povezave bi imela zelo negativen učinek na stroške naprave, in da bi zmanjšali najnovejše razvijalce, so bili prisiljeni opustiti takšne dodatne in priročne možnosti.

  Hitrost tiskalnika. Podprti formati

  Seveda se lahko poveže hitrost, s katero so izpisane strani Xerox Phaser 6000. V enobarvnem načinu tiskanja lahko junak tega pregleda natisne 12 strani v eni minuti. V barvnem načinu, taLaserski tiskalnik razreda proračuna lahko natisne že 10 strani. Če upoštevate, da to ni črno-bela naprava, ampak barvna, potem so njene vrhunske specifikacije zelo tipične za tiskalnike začetne ravni. Največja oblika, na kateri je mogoče natisniti rešitev, je seveda A4. Ta tiskalnik podpira vse druge enake dimenzije manjših strani. Gostota papirja za to tiskalno napravo je omejena na 60 m /p 2 in 163 g /m2. To pomeni, da je lahko tudi na bombažni volni in kartonu obravnavani izdelek natisnjen.

  Mnenje lastnikov. Cena tiskalnika

  Seveda so nekatere pomanjkljivosti povezane s periferno napravo, kot je tiskalnik Xerox Phaser 6000. Pregledi v tem načrtu so naslednji:
 • Precej skromen nabor vmesnikov, ki vključuje samo en način povezovanja - USB. Toda v primeru cenovno najugodnejših rešitev za tiskanje, nekaj večjega in ne pričakovanega.
 • Skromna kakovost tiska v primerjavi z brizgalnimi rešitvami. Ampak tako hitrost kot tudi glasnost z njimi bosta še slabša.
 • Prednosti te laserske prednosti so veliko večje. Na tem seznamu so visoke hitrosti, barvno tiskanje in podpora za formate A4 in manjše formate ter zelo demokratična vrednost, ki trenutno znaša 4800 rubljev. To je zadnji plus prednost razlikuje v ozadju konkurentov pregledal laserski tiskalnik.

  Povzetki

  Vse prej omenjene ugotovitve kažejo, da je Xerox Phaser 6000 odličen za majhne delovne skupine. Tudi ta tiskalnik boizgledaš odlično doma. Še posebej, ker je cena res zelo "skromna". Drugo področje njegove uporabe je lahko kopirni center. V zadnjem primeru pa le delno lahko pokrije potrebo po tiskanju in dokumentaciji.

  Sorodne publikacije