Brezobrestno posojilo Varfeisu: kako, zakaj in zakaj?

Brezobrestno posojilo Varfeysu je način, kako se izogniti polomu v kompleksni misiji, če nenadoma prideš do konca »voskreshalki«, in resnično želiš zmagati. Ni pomembno, PvE je posebna operacija.

Kadar je uazati in za kaj

je najbolj logično uporabiti znake vstajenja v posebnih operacijah. Najpogosteje, trajajo približno pol ure (ali celo več), in trpijo poraz od nenadoma pojavil v koraku od igralca turrets ali skrbno prikrita ostrostrelec ne želi - užitek v igri bo razvajen, in čas in moč bo šel mačka pod rep. V tem primeru se uporabljajo znaki. Ko so konec, in ni nobenih omejitev na računu, obstaja možnost, da se brez obresti posojilo "Warface". Po upoštevanju zneska bodo v dobro od 150 do 500 kreditov, ki omogoča nakup dragocene srca. Potrebujete samo čas za čas, ki ste ga porabili za vstajenje, tako da ne morete kričati iz jeze, ne bojte se glave na tipkovnici in ne pišete v klepetu nespodobnih besed ali vprašanja "Torej, kako!" Warface ": vzeti ali ne?
Takšna odločitev seveda velja za vse, saj bo treba posojilo vrniti. Potrebno je vedeti, kaj je najnižje povprečno plačilo. Izračuna se z razmerjem med celotnim zneskom denarja, vloženega v igro, in številom mesecev, preživetih v igri. Če prejeta vrednost izpolnjuje pogoje, bo na osebnem računu na strani igre v razdelku "Brezobrestno posojilo"prikaže količino, ki je na voljo za uporabo. Običajno se število giblje od 150 do 500. Če se v oddelku osebnega urada pod imenom "Bonus program" odprejo vseh šest vrst, se zgornja meja poveča s 500 na 1000.

Povračilo

Brezobrestno posojilo Varfeisu se sprejme - to je ena stvar, vendar ga je treba še povrniti. In to je drugo. Za izterjavo dolga morate obnoviti svoj račun. Valuta valute ali bonusi iz plačil (v formatu zaloge z dobrimi kolesi) ne bodo pripisani plačilu - samo čisti "pravi".

V primeru neplačila v dveh tednih je račun za igro blokiran. Igralcu ni naložena nobena druga kazen: blok računa je tako radikalen, kot je lahko. V življenju se vsaka situacija zgodi, zato je malo verjetno, da bi uprava v tem primeru sodelovala pri popolni razgradnji vseh blokiranih dolžnikov. Treba je opozoriti, da če je igralec pripravljen vrniti se v igro in odstraniti blok, morate odplačati dolg. Prepoved se ne odstrani takoj, ampak v nekaj dneh. Vendar je bolje preprečiti, da bi tehnična podporna služba plačevala, da bi spremljala pravilen potek rehabilitacije računa, ker lahko dodatne težave odvračajo igralca od igranja katerekoli in še bolj, da sprejme brezobrestno posojilo Warfaceu.

Zaključek

Ta ukrep ne služi nekaj podobnemu rogu izobilja, omogoča, da kupite vse topove v igri. B percentil posojila Varfeisu je le majhenPalica-vyruchalochka, ki vam omogoča, da bi do konca začetka primera za prehod zapleteno posebno operacijo. Navsezadnje bo v primeru zgube prejel veliko manj točk, kot bi lahko bil v zmagi.
Da bi se izognili takšnim situacijam, je priporočljivo skrbno razmisliti o izbiri skupine: morajo biti napadalni letal in zdravniki. Funkcionalnost je razumljiva intuitivno: jurišna puška pobere večino pehote in s svojimi tovariši dopolni strelivo. Zdravnik zdravi ranjene in oživlja mrtve. Če je v posebni operaciji veliko ostrostrelcev, mora imeti ekipa tudi takšno. "Shoot Top" - posebna pravica lastnika puške z optičnim vidom. In potrebuje tudi vložke in zdravje. Razred inženirjev pri posebnih operacijah ni zelo zahteven. Primernejši je za PvP. Posebne operacije "Dangerous Experiment" in "White Shark" ostrostrelci niso potrebni - lahko preprosto premagajo množico zombijev. Zato je treba izbiro skupine opraviti ob upoštevanju posebnosti misije. V nasprotnem primeru boste morali brezobrestno posojilo "Varfeis".

Sorodne publikacije