Sprejemniki z drsnim zaslonom in navigatorjem: pregled, modeli, proizvajalci in pregledi

Snemalnik z drsnim zaslonom - univerzalne in večfunkcijske naprave, ki opravljajo več funkcij hkrati. Najprej reproducirajo visokokakovosten zvok. Drugič, ponujajo priložnost za gledanje filmov in videov med gibanjem. Tretjič, mnogi modeli so opremljeni z visoko kakovostno GPS navigacijo. Z namestitvijo ene naprave dobite popoln navigacijski in multimedijski sistem, ki bo na armaturni plošči zavzel kar nekaj prostora.

Strukturne značilnosti

Zložljiv zaslon naredi vsak avtomobilski sprejemnik bolj funkcionalen. V primerjavi s konvencionalnimi modeli ne stane poceni, vendar vam ponuja možnost, da uživate v celotnem spektru možnosti. Priljubljen danes sprejemnik 1 din z drsnim zaslonom ima široke možnosti:


 • lahko ga daš na avtomobil katerekoli znamke in modela;
 • Zaslon ima optimalno velikost in ločljivost, tako da lahko gleda video posnetke;
 • Prisotnost posebnega sprejemnika omogoča ogled televizijskih oddaj.
 • Zaslon »povleci in spusti« vsebuje preproste menije, ki jih je enostavno upravljati, in če priključite dodatni modul, lahko uporabite navigacijski sistem. Številni sodobni modeli imajo vse izhode za povezovanje parkirnih radarjev, kamer za vzvratno vožnjo, ki izboljšujejo upravljanje vozila in povečujejo varnost delovanja.

  Kako izbrati?

  Drsni avtomobilski sprejemniki so najsodobnejše naprave, ki se zanimajo za voznikeedinstvene tehnične zmogljivosti in funkcionalnost. Pri nakupu takšne opreme je potrebno izhajati iz naslednjih parametrov:


 • najmanjša diagonala zaslona (v najboljšem primeru naj bo ločljivost 800 x 400 slikovnih pik, najmanjši vidni kot - 120 stopinj);
 • obseg ponovljivih frekvenc, linearne moči predvajalnega kanala in možnost dodatnega povezovanja globokotonca in zvočnikov;
 • sposobnost branja takšnih priljubljenih zapisovalnih formatov kot so CD, DVD, Flash;
 • brezžična povezljivost, ki omogoča sinhronizacijo naprave z katero koli mobilno napravo.
 • Vsi sodobni modeli imajo jasen vmesnik, ki poveča kakovost slike in dobro reproducira zvok. Glede na cenovni razpon, linijo vodilnih blagovnih znamk je mogoče najti kot poceni naprave (do 8000-9000 rubljev), kot tudi modeli premium razreda, ki stanejo 20.000 rubljev.

  Modeli kitajske proizvodnje

  Eden-palčni avtomobilski sprejemnik z drsnim zaslonom na Kitajskem je eden najcenejših. Ta oznaka označuje vsestranskost naprav, ki jih je mogoče vgraditi in uspešno uporabljati v vsakem avtomobilu. Eden od najbolj priljubljenih poceni modelov je EONON G1311, ki je opremljen z GPS navigatorjem. Ta naprava ima naslednje tehnične lastnosti:
 • predvajanje široke palete formatov, tudi prek povezave USB;
 • prisotnost navigatorja z vgrajenim zemljevidom Rusije;
 • upravljanje preko zaslona na dotik, daljinsko upravljanje;
 • Podpora Bluetooth za pametni telefon;
 • možnost med gibanjemsprejemate klice na račun vgrajenega mikrofona.
 • Na voljo je tudi vhod za povezavo z zadnjo kamero in TV-kartico. Cene za avtoradio z drsnim zaslonom kitajske blagovne znamke EONON se začnejo s 13.000 rublji. Mimogrede, glede na ocene, ta tehnika ni slabša od dražje analogi, čeprav mnogi verjamejo, da Kitajska ne ustvarja kakovostne in zanesljive opreme.

  Hyundai H-CCR4701M

  Če morate nenehno hoditi po cesti, morate nekako spremeniti čas, še posebej, če je na cesti veliko prometnih zastojev. Za to je idealna in sodobna multimedijska postaja Hyundai H-CCR4701M. Ima 7-palčni TFT zaslon in TV-sprejemnik. Avtomobilski radiji znamke Hyundai pritegnejo pozornost:
 • podpora in predvajanje različnih avdio in video datotek vseh razširitev;
 • HDMI vhod, ki omogoča povezavo pametnega telefona, multimedijskega predvajalnika in druge opreme s podobnim izhodom na napravo;
 • možnost povezovanja katerega koli telefona na platformi Android s podporo MHL.
 • Na tem modelu je veliko dobrih ocen, ki se osredotočajo na velik zaslon in senzor za senzor, ki lahko celo delajo v rokavicah. Nagib zaslona lahko nastavite. Edina pomanjkljivost s Hyundai avtomobilskimi sprejemniki ni enostavna namestitev. Poleg tega, naprava napreduje iz plošče 2-3 cm, vendar ta pomanjkljivost ni tako pomembna in pomembna.

  Pioneer AVH 4500 DVD GPS

  Pod blagovno znamko Pioneer obstaja velika izbira tehnologije vozil,ki se je izkazala na najboljši strani. Značilnost univerzalnega modela Pioneer AVH 4500 DVD GPS - v visokokakovostnem videu in sliki. S samodejnim prilagajanjem lahko prilagodite želeno raven svetlosti in kontrasta slike. Sprejemnik s funkcijami GPS, kot so:
 • podpira vse obstoječe formate;
 • Občutljiv zaslon na dotik se hitro odzove na vsako dejanje;
 • omogoča ogled vseh filmov na cesti s kakovostno reprodukcijo zvoka;
 • možnost priključitve vseh pametnih telefonov, iPod-a, iPhonea.
 • Uporabniki opozarjajo, da je naprava zelo enostavna za uporabo, podpira katero koli različico Androida. Je zelo enostaven za uporabo, saj je napravo enostavno nastaviti in prilagoditi. Od minusov ni najboljše ergonomije in oblikovanja, kot tudi kompleksnosti elementov za upravljanje na dotik.

  Pioneer AVH P 6500 HD

  Še en zanimiv model - Pioneer sprejemnik z zložljivim zaslonom AVH P 6500 HD. Ima izboljšano zmogljivost in podpira vse oblike povezav, ki vsebujejo visokokakovosten zvok in slike. Paket vključuje vgrajen sprejemnik, anteno, navigator in podporo za povezovanje sodobnih mobilnih naprav. Vzpon naprave - porazdelitev zvoka po območjih. Cena tega modela se začne pri 17.000 rubljih.

  Prology MDM 175T

  Real navigacijski multimedijski sistemi so ustvarjeni pod blagovno znamko Prology. Avtomobilski radijski aparati z zložljivim zaslonom te blagovne znamke - to je odličen dodatek za vsak avto, kibo zadovoljil širokozaslonski LCD zaslon z diagonalo 7 palcev, interaktivni nadzor na dotik, grafično oblikovanje. Model je drugačen, saj podpira različne formate, predvajanje radijskih postaj in možnost priključitve PLL tunerja. S kompaktnimi dimenzijami je za sistem značilna velika moč in vsestranskost, saj se lahko uporablja kot navigator, kasetofon in TV. Med prednostmi uporabnikov so elegantna oblika, možnost priključitve vzvratne kamere, cenovno ugodne dimenzije, ki na armaturni plošči dobro izgledajo. Iz minusov opažamo, da delo s formatom MP4 ni vedno stabilno. Popoln in bogat multimedijski navigacijski center bo privlačil tiste, ki cenijo ergonomijo, eleganten dizajn in enostavnost nastavitev. Mnogi uporabniki izberejo ta model za prenosljivost in visoko funkcionalnost.

  Mystery MMD-4308N

  Misteriozna tehnologija je že dolgo najdena s strani kupca in cenovno dostopna cena za visoko kakovostno opremo - ali ni glavni dejavnik, ki ga je izbral natančno. Ja, cene avto radijskih postaj z drsnim zaslonom te blagovne znamke se začnejo z 7000 rubli, medtem ko v enem sistemu dobite radio in navigator. Ta model, glede na uporabnike, zasluži pozornost zaradi svojih značilnosti:
 • izvajanje navigacijskih funkcij, ki pokrivajo več kot 400 mest v Rusiji z vsemi svojimi vejami in podrobno natančnostjo zgradb;
 • predvajanje večpredstavnosti in gledanje televizije;
 • možnost priključitve različnih perifernih naprav - kamere za vzvratno gledanje, monitorjev, globokotonca;
 • Priročen navigacijski vmesnik.
 • Tako je radijski sprejemnik z drsnim zaslonom in navigatorjem vsestranska oprema vozila, ki vam omogoča, da uživate v izletih na kateri koli razdalji. Sodobni modeli imajo vse potrebne možnosti in funkcije, se razlikujejo pri branju vseh formatov, enostavnosti razhroščevanja in regulaciji. Zaslon z diapozitivi ima dovolj ločljivosti, da bi filme in druge video datoteke prijetno in udobno.

  Sorodne publikacije