Android Explorer: Pregled programske opreme

Enkrat precej pameten in zelo priljubljen dirigent za Android v ruski - ES File Explorer - je bil na večini naprav s to platformo. To je bil srečen čas, tako dolgo, dokler podjetje ni našlo novega lastnika. Slednji se je v kratkem času odločil, da bo svoje naložbe unovčil in skupaj s programsko opremo tretjih strank napolnil oglaševanje za "Android". Mnogi uporabniki se seveda niso predali temu kričnemu dejstvu in začeli iskati alternativo nekoč priljubljenemu ES. V članku bomo podali približen seznam, ki je vključeval najbolj občutljive vodnike za Android, ki se odlikujejo po enostavni uporabniški funkcionalnosti in ergonomiji.

Solid Explorer

Ta izzivalnik zelo spominja na dobro staro ES v svojih zlatih časih. Raziskovalec ima zanimiv in eleganten vmesnik, kjer ima uporabnik celoten nabor orodij za delo z datotekami in mapami.

Poleg tega je Explorer Explorer za Android Solid Explorer zaznamovan z izjemno stabilno zmogljivostjo in visoko hitrostjo obdelave dohodnih podatkov. Program je v pogojno prostem dostopu, kjer je za popolno uporabo potrebno kupiti enkratno licenco (poceni). Vse to "veliko vrednost" za mnoge verjetno ne bo koristno, zato je osnovna različica dovolj za navadnega uporabnika.

Total Commander

Total Commander je legenda, ki začne svojo zgodovino iz računalniških različic MS-DOS. Mobilna različica Explorerja za Android praktično ni slabša od osnovnega funkcionalnega namizja.
Utility gre v običajnem slogu "Total" - goli asketizem brez namigov za veselo spremstvo. Poleg tega je program razdeljen pod brezplačno licenco, kjer ni nobenega namiga oglaševanja. Funkcionalnost programa vam omogoča, da izvedete večino osnovnih dejanj z datotekami in mapami, če pa jih nimate dovolj, obstaja veliko vtičnikov, ki močno razširjajo zmogljivosti raziskovalca.

Datotečni menedžer ZenUI

Veliko proizvajalcev mobilnih pripomočkov si želi, da bi v svojo programsko opremo dodali blagovne znamke Androidovih vodij. Ne brez izjeme, družba "Asus", ki je izdal popolnoma dostojno korist, ki je všeč ne samo znamko navdušence, ampak tudi druge uporabnike.
Program najprej opozarja na zanimiv in nenavaden videz. Poleg tega hitrost prevodnika in sodobni vmesnik dodata točke anketirancu. Uporabnik ima dostop do celotnega funkcionalnega obsega datotečnih opravil: ustvarjanje, kopiranje, premikanje, brisanje, upravljanje repozitorijev, arhivov, analizo pomnilnika itd. Licenca za uporabo vodnika je brezplačna, toda želimo dodati nekaj novih oblikovalskih opomb. teh vprašanj

Upravitelj datotek X-plore

Ena od značilnosti tega vodnika je prisotnost dveh panelov v enem oknu. Poleg tega ima uporabnik možnost vizualizirati podatke v drevesu z vejami in vejami, kar je zelo priročno. Zadnja značilnost je bila še posebej primerna za lastnike tablet, kjer je bila na velikemNa zaslonu se prikažejo vse informacije o datotekah in mapah.
Poleg rutinskih operacij pri premikanju, kopiranju, ustvarjanju in brisanju, pripomoček popolnoma obvladuje arhive in brez dodatne namestitve arhiverjev. Poleg tega lahko Explorer dela s skritimi datotekami, sinhronizira z osebnim računalnikom in se poveže z najbolj priljubljenimi storitvami v oblaku, kar vam omogoča še bolj učinkovito uporabo prostega prostora na disku. Pripomoček se brezplačno distribuira, za ločen krog strokovnjakov pa ga lahko za majhno plačilo razširimo na različico Pro. Povprečni uporabnik takšne funkcionalnosti ni potreben, zato je bolje uporabiti osnovno licenco.

Sorodne publikacije