Detektiv Sebastian Castellanos (Zlo znotraj): karakterizacija junaka

Evil Within je igra v žanru Horror-Survival, v kateri se morate potopiti v grozote sveta, medtem ko poskušate razkriti uganko o tem, kaj se dogaja okoli, pa tudi pobeg pred neposredno smrtjo. Ta projekt je bil izjemno uspešen. Seveda je bil v primerjavi s klasiko žanra kritiziran za sekundarno, vendar je bil na splošno zelo soliden projekt, ki mu je bilo všeč ogromno število igralcev. Glavni lik je detektiv Sebastien Castellanos, ki bo podrobneje opisan v tem članku. Izvedeli boste vse podrobnosti o izredno nenavadnem in zanimivem junaku, za katerega morate preživeti to razburljivo igro. Sebastien Castellanos je lik, o katerem je treba resnično govoriti, ker ima tako bogato zgodovino kot poln nenavadnih navad, značilnosti značaja in veliko drugih trenutkov.


Zaplet igre

Če vas zanima lik Sebastiena Castellanosa, morate najprej opozoriti na igro, katere glavni lik je. To je projekt, ki se je na trgu pojavil relativno pred kratkim. Kot ste že razumeli, je detektiv v vlogi protagonista, ki je skupaj s svojimi partnerji prišel na kraj, kjer je storil brutalni zločin. Vendar se je na koncu zapletel v veliko bolj zastrašujoče stvari kot zgolj umor. Bil je v resnični nočni mori, kjer se neverjetna in grozna bitja trudijo, da bi ga ubila. Zato morate pobegnitida bi uničili tiste, ki jih lahko, pobegnili in se skrili pred vsemi ostalimi, postopoma razgrnili zaplet dogodkov, ki so privedli do tega potopitve v nočne more. Obstajajo mešani genetski eksperimenti, sistemi prisilnega spanja, poskusi na živih ljudeh in mnoge druge stvari. V podobni situaciji se ne bi mogli spopasti vsi, toda Sebastian Castellanos je bil prav tista oseba, ki je najbolj ustrezala taki nalogi. Tako boste zdaj lahko podrobno izvedeli, kaj je junak, ki ima v preteklosti značilne karakterne značilnosti, ki jih ima v svojem življenju pomembne navade, pa tudi veliko drugih stvari.


Kdo je to?

Kot ste že razumeli, je v igri Zlo znotraj Sebastien Castellanos glavni lik, ki začne preiskovati množični umor v psihiatrični bolnišnici, vendar konča v tej nočni mori. Toda kaj je znano o njem sam? Castellanos je 38-letni latinskoameriški varuh zakonitosti in reda, ki živi in ​​dela v mestu Navison. Njena višina je 182 centimetrov, teža pa 79 kilogramov. Na internetu lahko povsod vidite, kako izgleda Sebastian Castellanos: umetniški projekti različnih umetnikov ga prikazujejo v različnih situacijah in položajih. V igri ne boste le imeli priložnost pogledati, kako izgleda, zato je varno reči, da nihče ni naredil veliko tajnosti v svojem videzu. Prav tako je treba omeniti, da ima ženo po imenu Mayr Henson. Sebastian se je pojavil s hčerko Lily, ki je, kot je prvotno domnevala, umrla, vendar je bila dejansko ugrabljena. Vendar pa se bo o tem nadalje razpravljalo. Kot za drugezmenkov, potem je vredno posvetiti pozornost partnerjem Sebastiana, Josepha Oduja in Julie Kidman. V tej igri in na splošno v detektivskem življenju igrajo zelo pomembno vlogo, o čemer govorimo v tem članku.

Prazgodovina

Detektiv Sebastien Castellanos je bil nekoč eden najboljših v mestu, soočal se je z najtežjimi primeri in lovil najbolj brutalne zločince. Njegova kariera se je povzpela navzgor, prejel je enega za drugim povečanje in pred njim odprl čudovito prihodnost. Na delovnem mestu se je seznanil z Mayrjem Hensonom, ki je delal tudi kot detektiv, od katerega se je začel srečevati in se potem poročil. Kot lahko vidite, je bilo življenje Sebastiana popolnoma v redu, toda dodati je tudi dejstvo, da je par imel hčerko po imenu Lily. Pet let je minilo od sreče, toda nenadoma je bila nočna mora. Nekega dne se je Sebastian vrnil domov in videl, da je njegov dom zgorel do tal. Posledično so notri našli trupla majhnega dekleta in oskrbnika, s katerim je običajno bivala. V družini Sebastiana in Mayreja je žalost prišla, toda detektivova žena se ni hotela odreči, ker je verjel, da Lily ni umrla, ampak je odšla. Opravila je lastno preiskavo, čeprav ji je Sebastian zanikal, saj je verjela, da je preprosto v depresiji. Na koncu je bilo slabše, kot je bilo mogoče domnevati, saj je bil Mayr na koncu pogrešan. Sebastian ni mogel obvladati dveh ritmov v vrsti in začel skrivati ​​goro v steklenici. Njegova želja po delu je šla na nič in vsi veličastni načrti za prihodnost so bili razpršeni s smodnikom.Eden najboljših policistov v mestu in ne le nenadoma se je znašel v samem dnevu, kjer je lahko ostal za vedno, če ne za eno osebo.

Prijateljstvo z Odo

V igri boste izvedeli, da sta Joseph Oda in Sebastien Castellanos najboljša prijatelja, ki sta že dolgo poznana. Vendar pa bi njihovo prijateljstvo lahko izhlapelo in zdaj boste izvedeli zakaj. Dejstvo je, da Oda ni mogel gledati na Sebastianovo mučenje, zato se je nekako poskušal izvleči iz jame, v kateri se je postopoma potopil. Ni mu uspelo, zato se je Joseph odločil, da bo o problemu Castellanosa poročal Ministrstvu za notranje zadeve. Seveda, Sebastian tega ni zaznal dobro, saj je menil, da je to izdaja boljšega prijatelja. Vendar se je, kot se je izkazalo, prav ta odločilna akcija Ode rešila njegove kariere in morda tudi Sebastiana. Pomagal je pri spopadanju s težavami in odvisnostjo od alkohola, postopoma se je vrnil na delo, čeprav ni bil takšna zvezda kot prej. Sebastian je šel na srečanje z Jožefom in vzpostavil še močnejši odnos, saj je bil Oda tisti, ki je bil najbližji Castellanosu.

Vrnitev na delo

Glavni junak Evil znotraj Sebastiana Castellanosa (Sebastian Castellanos) ni več veseli policist, ki je bil nazadnje. To je precej temen lik, ki se rad drži stran od vseh. Zlorabil je alkohol, ni pa prenehal piti. Vedno ima bučko, s katero je občasno pritrjen. Tudi sam si je pomagal psihično, vendar to ne pomeni, da jerešili svoje težave. Še naprej se obtožuje tragedije, ki se je zgodila v njegovi družini. To je vsaj takrat, ko začnete prehod, to je, ko Sebastien Castellanos in ekipa prispeta na prizorišče.

Značilne značilnosti

V igri The Evil Within je glavni lik Sebastian Castellanos precej nezapleten značaj. Je zelo dober detektiv, vendar z vidika človeka ni vedno videti prijetna osebnost. Pogosto je nevljudna, včasih nerazumna. Zato se zelo malo ljudi razteza na to neodvisno, Castellanos pa ne išče novih znancev. Edina oseba, ki lahko svoj značaj naredi trajno, je Joseph. Poleg tega je treba omeniti, da Sebastian prepogosto sprejema nepremišljene odločitve, ki delujejo intuitivno. Na žalost to ni vedno dobro za sebe in za ljudi, ki ga obkrožajo. Hkrati pa se še vedno sooča s svojim delom na najvišji ravni.

Odziv na grozo

Posebno pozornost je treba posvetiti temu, kako se Sebastian odziva na potopitev v nočno moro. Dejstvo je, da so nekateri liki, ki so se znašli v tem groznem svetu, začeli paniko, strah in ugotoviti druge slabosti svojega značaja. Castellanos, za razliko od večine, ohranja mirno celo pred največjimi strahovi, ki mu omogočajo, da bolj učinkovito ukrepa za dosego svojega cilja. V večji meri je to zahvaljujoč dejstvu, da mu je globoko mar zatiste ljudi, ki so mu blizu, kot je npr. Joseph. Zato si prizadeva za zaščito takih ljudi, kar je mogoče pripisati tudi njegovi ženi in hčerki, ki jo aktivno išče v drugi polovici igre, saj se zaveda, da sta oba živa. Poleg tega je bila njegova hči ugrabljena, da bi ustvarila še naprednejšo nočno moro, vendar že v njenem umu (postala je sklic na dejstvo, da razvijalci načrtujejo sprostitev drugega dela projekta).

Trench

Če natančno sledite znaku, boste videli, da vedno hodi v istem plašču. To ni avtorjeva napaka. Dejstvo je, da je bil ta jarek predstavljen njegovi ženi, ki je sčasoma izginila. Ob upoštevanju dejstva, da je njihova hiša zgorela, je to edina stvar, ki jo je zapustil izgubljenemu ljubimcu. Zato se odzove tako ostro, ko med igro izgubi plašč. Verjetno je, da ni odšel na ulico brez njega od trenutka, ko je Mira izginila.

Kajenje

Če prikažete čudeže pozornosti, lahko med igro opazite tudi, da je Sebastian trdega kadilca. To je najbolje videti na samem začetku igre, ko le prvič zadene nočno moro in pobegne iz manijaka z motorno žago. Ko uspe ubežati, Sebastian vzame paket cigaret iz žepa, da kadi, ugotovi, da je prazna, in jo nato z zlobo vrže ven.

Alkohol

Kot je bilo povedano zgoraj, je Sebastian nenehno povezan s svojo bučko, ki jo vedno nosi s seboj. Če želite vedeti, kaj je v tej bučki, potem morate plačatipozornost na dnevnik, ki vodi glavno vlogo v igri. Tam v enem od zapisov ugotavlja, da je njegova najljubša pijača viski.

Spoštovanje pravil

No, zadnja točka, ki jo je treba paziti, je, kako se Sebastian drži pravil. Izkazalo se je, da je po njegovem mnenju mogoče kršiti in se izogibati pravilom, če to omogoča doseganje cilja, to je odpreti primer in kaznovati storilca. Zato se je veliko prepiral s svojo zakonito sodelujočo Julie.

Sorodne publikacije